Presentasi: Cara Ngisi Superge Acara Sampeyan

supercharge acara sampeyan

Aku wis suwe dadi penggemar Hugh McLeod lan seni ing gapingvoid nganti pirang-pirang taun. Hugh bubar nerbitake presentasi iki babagan supayase acara sampeyan. Akeh pemasar acara sing percaya yen pemasaran bakal rampung sawise acara diwiwiti. Nanging, ing dina telusuran lan media sosial, nganyarke acara kanthi tawaran lan kesempatan sing tepat bakal nyebabake sukses acara sampeyan - lan acara sabanjure sajrone wulan lan taun ngarep.

Nalika maca online babagan pengalaman acara hebat sing dialami kanca-kancaku, aku ora bisa ngatasi rasa sithik. Aku dadi tujuwane jadwal kanggo nggayuh acara sabanjure sing dianakake masarakat lan penyelenggara. Nalika pemasaran kanggo rawuh ing acara saiki bisa mandheg sawise mbukak lawang, upaya pemasaran kanggo acara sabanjure diwiwiti!

Komentar siji

  1. 1

    HI Douglas, matur nuwun kanggo tips sing apik tenan iki. Nanging, aku mung kepengin weruh yen aku kudu nyiapake nalika miwiti ngimpi gedhe. Kita pancene kudu mikir kabeh persiapan sing sampeyan sebutake ing kiriman sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.