Super Crunchers dening Ian Ayres

Super Crunchers dening Ian AyresMaca blog reguler ngerti yen aku wis tau dadi pengacara pangukuran. Karir ing pemasaran basis data mbukak mripatku kanggo data lan kemampuan kanggo mbantu upaya pemasaran kanthi akurat. Rawuh ing Konferensi Webtrends Melu 2009 pancen dadi inspirasi lan pancen nggawe aku perang salib kanggo njamin perusahaan ngukur lan nganalisis strategi pemasaran online.

Tren web diundang Ian Ayres kanggo ngomong babagan bukune, Super Crunchers. Aku nampa buku otograpi ing acara kasebut lan wiwit maca ing pesawat kasebut. Aku pancen wis angel nuli ngeculake!

Aku mikir kabeh tema buku bisa rangkuman ing ukara siji:

Kita ndeleng perjuangan intuisi, pengalaman pribadi, lan kecenderungan filosofis nglawan perang nglawan kekuwatan angka.

Ayres nyedhiyakake conto warna-warni saka spektrum ing bidang kedokteran, pamrentah, pendhidhikan, industri film… lan uga pilihan anggur… kanggo nyengkuyung nomer kasebut. Kabeh conto ndhukung premis manawa pangumpulan data lan analisis komprehensif (kanthi perhatian khusus kanggo analisis regresi) bisa menehi kita ilmu kanggo nambah lan malah bisa ngramal asil bisnis.

Sanajan sampeyan dudu penggemar analisis, iki minangka buku sing bisa dipikolehi para pengusaha utawa pemasar.