Segmenting Pelanggan minangka Kunci Kanggo Wutah Bisnis ing 2016

pamirsa sumall

Ing 2016, segmen cerdas bakal dadi peran utama ing rencana pemasar. Dheweke kudu ngerti ing antarane pamirsa pelanggan lan prospek sing paling akeh sing duwe pengaruh lan pengaruh. Bersenjata karo informasi iki, dheweke bisa ngirim pesen sing ditarget lan relevan menyang grup iki sing bakal ningkatake penjualan, retensi, lan kesetiaan umume.

Salah sawijining alat teknologi sing saiki kasedhiya kanggo segmen wawasan yaiku fitur Segmen Pamirsa saka SumAll, panyedhiya data sing gegandhengan Analytics. Layanan iki nggunakake data sing diklumpukake saka luwih saka 500,000 perusahaan lan luwih saka siji milyar konsumen. Database masif iki ngemot data demografi uga pengaruh media sosial individu. Perusahaan bisa ngunggah database kontak email menyang Segmen Pamirsa lan nampa data jenis kelamin, lokasi, umur, lan media sosial.

Kanthi nggunakake informasi kasebut, para pemasar bisa nggawe kampanye sing ditargetake liwat macem-macem saluran, kayata jaringan sosial, platform iklan, email, lan promosi mejo bantuan khusus. Segmentasi ngidini nggawe konten sing luwih relevan karo urip nyata pelanggan. Email sing nyengkuyung panampa supaya "ngetutake kita ing Instagram" luwih migunani nalika wis diverifikasi manawa paling ora duwe akun Instagram. Tindakan kanggo "tindakake" banjur mbutuhake klik utawa loro, tinimbang kabeh proses dhaptar.

Mangkene ringkesan babagan Segmentasi Pamirsa SumAll proses lan cara para pemasar bisa nggunakake wawasan sing diasilake:

  • Perusahaan upload dhaptar email
  • Mesin SumAll nemokake akun Facebook, Twitter, lan Instagram pelanggan
  • Tingkat keterlibatan lan pengaruh saben jaringan dianalisis. Keterlibatan yaiku manawa pangguna asring sesambungan ing situs sosial kasebut, lan pengaruh minangka jumlah pengikut.
  • Demografi ditarik liwat referensi silang karo alamat email kanthi basis data gedhe

Alat kasebut uga nduweni segmentasi canggih kanggo pangguna Twitter sing ngidini para pemasar masang dhaptar gagang Twitter banjur narik email lan informasi demografi. Pemasar bisa nglampahi sumber daya kanggo mbangun Twitter kanthi yakin manawa bisa nggunakake para pandhereke liwat komunikasi multi-saluran.

SumAll

Kesempatan multi-saluran iki sing dadi mupangat utama segmen kasebut. Pelanggan ngarepake pengalaman sing terus-terusan lan nyenengake, yaiku sesambungan karo merek liwat Instagram utawa liwat meja pitulung obrolan. Alat kayata Segmen Pamirsa kuat amarga bisa nuntun para pemasar babagan tingkat keterlibatan sing bisa ditindakake pangguna karo saluran sosial. Coba pikirake loro wong, sing duwe akun Instagram, nanging sing siji duwe pitung pengikut, lan sing liyane duwe 42.4 ewu pengikut. Yen wong loro kasebut digabung ing kampanye "Instagram", bakal ana sawetara asil, nanging ora disesuaikan. Pelanggan utawa prospek kanthi ngetutake akeh banget njamin kampanye lan penawaran promosi sing disesuaikan amarga regane ing saluran kasebut bisa uga gedhe banget.

Informasi babagan pamisahan sosial uga bisa digunakake kanggo menehi informasi babagan helpdesk, CRM, lan platform otomasi pemasaran liyane babagan para pelanggan sing bisa terkenal. Contone, chat desk lan sistem telpon bisa menehi tag pangguna kanthi luwih saka 100,000 pengikut Twitter, kanthi instruksi supaya agen menehi kesepakatan utawa promosi khusus Twitter. Pendekatan iki luwih ditargetake, lan uga bisa memenuhi kebutuhan para pelanggan supaya bisa dianggep individu, apamaneh yen para pemasar nggawe tawaran kasebut kanthi lancar lan ora ngganggu.

Segmen sing nyakup informasi umur lan demografi uga ndadekake playune AdWords sing kuat, amarga para pemasar bisa cocog karo iklan sing ditampilake karo sawetara pelanggan tartamtu. Iki menehi kesempatan kanggo nawarake tembung kunci sing terkenal, nanging mung kanggo pamirsa sing ditarget saengga bathi ora bisa dikendhaleni.

Segmentasi berkembang adoh saka demografi sederhana (umur 20-35 taun ing Massachusetts), dadi wilayah anyar sing kalebu tumindak jaringan sosial lan tumindak liyane sing menehi para pemasar tampilan sing luwih lapis lan relevan kanggo para pelanggan.

Miwiti SumAll Gratis!

 

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.