Apa Jus Entuk Diperet?

jeruk nipis.png Yen sampeyan durung nate ngerti babagan Horizon Realty, coba telusuran cepet ing Google lan sampeyan bakal nemokake sawetara artikel sing menarik, kaya kiriman iki ing Mashable. Kanggo latar mburi cepet, mantan penyewa saka dheweke, Amanda Bonnen, ngirim tweet babagan urip ing jamur ing salah sawijining unit. Horizon ngajokake a tuntutan hukum kanggo $ 50,000 nglawan Ibu Bonnen. Saiki kasunyatan liyane sing bakal dingerteni, nanging ana piwulang sing luwih gedhe sing kudu dipelajari ing kene lan ora mung manawa Media Sosial bisa bali nyakot sampeyan.

Pelajaran 1: Ngerti sapa sing duwe kekuwatan

Nalika sampeyan mlebu ing wilayah sing durung mesthi, apa wae media sosial, blogger, utawa uga media tradisional, sampeyan kudu ngerti sapa sejatine sing duwe kekuwatan. Dina iki, pergeseran tenaga wis jelas nyata nanging ora kabeh wong entuk. Makane penting yen sadurunge nindakake pertempuran ing umum, manawa sampeyan nganggep bener, sampeyan ngerti carane kedadeyan kasebut bisa uga bisa uga ora bisa ditindakake. Kamungkinan, sanajan sampeyan mikir, sampeyan ora nyekel kabeh kertu.

Pelajaran 2: Aja nggawa piso menyang adu perang

Priksa manawa yen sampeyan bakal nggawa topik sing kalebu media sosial, sampeyan ngerti media sosial. Priksa manawa sampeyan siyap nggunakake medium sing lagi dibahas kanggo entuk bathi. Yen ora nalika narik piso lan mungsuh, nyata utawa ora, nyopot bedhil sampeyan bakal dadi bebek sing lungguh.

Minangka postingan Mashable pancen cocog:

Kita yakin manawa Horizon Realty ilang luwih saka $ 50,000 saka reaksi Twitter iki. Sing sampeyan entuk nalika ngucapake kutipan? Kita nuntut luwih dhisik, takon mengko minangka organisasi.?

Pelajaran 3: Entuk pitutur sing pas

Aku ora ngomong babagan pitunjuk legal. Luwih penting ing jaman saiki, manawa sampeyan duwe wong sing bisa njaluk takon, "apa sing kudu aku ngerteni". Kanggo organisasi sing luwih gedhe, sampeyan kudu duwe tim marketing lan PR ing tabel kasebut. Kanggo organisasi sing luwih cilik bisa uga a konsultan media sosial, mitra, utawa mung magang musim panas. Sapa wae, priksa manawa sampeyan entuk pangerten sejati babagan apa sing bakal kedadeyan, kepiye tanggapan sampeyan, lan apa asil sing bisa ditindakake.

Komunikasi wis ganti. Bisa uga crita lokal cilik sawetara taun kepungkur, bisa dadi pakan nasional saiki. Priksa manawa sampeyan wis ngerti babagan kaya apa dalane sadurunge nindakake perang hubungan masarakat.

2 Komentar

  1. 1

    Conto anyar liyane kanggo shift iki yaiku United Airlines sing ngetokake musisi Dave Carroll sawise ngilangi gitar Taylor sing larang. Video kasebut, "United Breaks Guitars" langsung dadi virus lan - sanajan penurunan $ 180M ing nilai United bisa uga dibebayani - biaya tartamtu kanggo sawetara ekuitas merek United.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.