4 Kunci Nggawe Strategi Video Sosial Sampeyan Sukses

video sosial

We've shared a great infographic on the pandhuan wiwitan kanggo video sosial, now here's a great infographic saka The Media Octopus babagan tips kanggo nggunakake video sosial kanggo merek sampeyan.

Ora ana wektu sing luwih apik kanggo merek kanggo nandur modal kanggo nggawe lan nyebarke konten sing nyebabake wong-wong ngguyu ketawa, ora sabar karo antisipasi utawa ngrasakake rambut ing gulu isih mandheg. Olly Smith, Direktur Komersial kanggo EMEA, Media sing ora sopan

Ing ngisor iki ana 4 petunjuk sing apik kanggo nggawe strategi video online:

  1. Ngerteni pamirsa sampeyan – your video has to be interesting, entertaining and informative to grab attention. Profile your audience to ensure you provide content they're seeking.
  2. Gawe konten kasebut - kepiye sampeyan bisa narik kawigaten? Gawe merek sing emosional, positif, nyenengake, lan nampilake merek sampeyan.
  3. Ngatur distribusi – a video isn't very useful if no one is going to watch it. Share it socially and promote it to ensure you reach the audiences you need to. Ngoptimalake video kanggo digoleki uga!
  4. Ngukur lan ngubungake sukses - kepiye carane ngukur sukses video sampeyan? Muga-muga sampeyan duwe ajakan tumindak ing pungkasan sing nuduhake kaca kebangkrutan kanggo ngukur konversi.

Digital-Marketing-Making-Social-Video-Work-For-Your-Brand-The-Media-Gurita

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.