4 Kunci Nggawe Strategi Video Sosial Sampeyan Sukses

video sosial

Kita wis nuduhake infographic sing apik babagan pandhuan wiwitan kanggo video sosial, saiki iki apik banget infographic saka The Media Octopus babagan tips kanggo nggunakake video sosial kanggo merek sampeyan.

Ora ana wektu sing luwih apik kanggo merek kanggo nandur modal kanggo nggawe lan nyebarke konten sing nyebabake wong-wong ngguyu ketawa, ora sabar karo antisipasi utawa ngrasakake rambut ing gulu isih mandheg. Olly Smith, Direktur Komersial kanggo EMEA, Media sing ora sopan

Ing ngisor iki ana 4 petunjuk sing apik kanggo nggawe strategi video online:

  1. Ngerteni pamirsa sampeyan - video sampeyan kudu menarik, nyenengake lan informatif kanggo narik kawigaten. Profile para pamirsa supaya sampeyan nyedhiyani konten sing digoleki.
  2. Gawe konten kasebut - kepiye sampeyan bisa narik kawigaten? Gawe merek sing emosional, positif, nyenengake, lan nampilake merek sampeyan.
  3. Ngatur distribusi - video ora migunani banget yen ora ana sing bakal nonton. Nuduhake sosial lan promosi supaya sampeyan bisa entuk pamirsa sing dibutuhake. Ngoptimalake video kanggo digoleki uga!
  4. Ngukur lan ngubungake sukses - kepiye carane ngukur sukses video sampeyan? Muga-muga sampeyan duwe ajakan tumindak ing pungkasan sing nuduhake kaca kebangkrutan kanggo ngukur konversi.

Digital-Marketing-Making-Social-Video-Work-For-Your-Brand-The-Media-Gurita

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.