Komunikasi Cara Sampeyan Kanggo Sukses

pidato.jpgAhli bedah mental siyap kanggo operasi. Atlet nyiapake mental kanggo game gedhe. Sampeyan uga kudu sayah babagan kesempatan sabanjure, telpon utawa presentasi penjualan paling gedhe.

Ngembangake katrampilan komunikasi sing apik bakal misahake sampeyan saka sisa paket kasebut. Pikirake katrampilan sing dibutuhake:

  • Teknik Ngrungokake Masterful - Apa sampeyan ngerti tenan apa sing dibutuhake pelanggan lan kenapa? Apa sing lara? Apa sampeyan bisa ngrungokake apa sing dikandhakake lan kepiye anggone ujar?
  • Basa Awak Nyetel Nada - Apa sampeyan ngerti kapan kanggo nggambarake basa awak pelanggan? Apa basa awak sampeyan nggawe komunikasi kanggo pelanggan sing luwih apik utawa luwih asring?
  • Intonasi sing Tepat lan Tingkat Tutur - Apa cara ngomongake inspirasi kanggo energi lan tumindak saka pelanggan? Utawa apa sampeyan nemokake pelanggan kesasar menyang topik liya utawa bosen karo produk / layanan sampeyan? Apa pelanggan njaluk manawa produk utawa layanan sampeyan ngatasi rasa lara?
  • Kontrol Swara sing Kuat, Persuasif - Apa sampeyan duwe pengaruh? Apa swara sampeyan nyenengake wong supaya dheweke bebas nresnani babagan lara? Utawa apa sampeyan katon tegang, gemeter, ora teratur, merengek, alon-alon, utawa bosen?

Sampeyan wis ngerti pesen sing pengin dirungokake pelanggan. Iku bagean sing gampang. Lan ora preduli sepira kerepe sampeyan ngucapake nada 60 detik utawa liwat materi penjualan sampeyan, ana wong sing ora bakal nyambung karo pesen kasebut; padha ora bakal njaluk kasebut. Salah sawijining sebab amarga, umume, pesen sampeyan mung bakal resonate nalika APA sing sampeyan ucapake lan kepiye carane sampeyan cocog.

KANGGO pesen sampeyan nggawe bedane

Lan ana seni babagan iki. Sadurunge mlebu telpon gedhe sabanjure, pikirake babagan perasaan sing pengin sampeyan tinggalake karo pelanggan; emosi sing pengin dituduhake. Contone, pikirake supaya sampeyan bisa miwiti karo pesen sing apik lan grapyak lan tindakake karo pesen sing manteb, kuat, utawa pengaruh.

Saben perasaan sing pengin diandharake bisa ditampilake

  • Tembung katrangan
  • Gambar utawa gambar mental
  • Basa awak sing cocog

Siapke telpon kanthi nggawe manawa gaya komunikasi (CARA) cocog karo pesen sampeyan. Kanggo miwiti kanthi pesen sing grapyak lan grapyak:

  1. Pikirake tembung kunci sing nuwuhake rasa anget, grapyak: lembut, tenang, sunar srengenge, mulyo. Baleni maneh tembung kunci kasebut kaping pirang-pirang kanthi tenanan nganti sampeyan ngrasakake.
  2. Gambar gambar mental. Bayangake ngrangkul bocah utawa pasangan sampeyan, mbungkus kemul ing tungku geni, mlaku-mlaku ing pinggir pantai kanthi srengenge sing padhang. Gawe gambar sing jelas lan jelas.
  3. Ganti swara swara kanthi ngganti nada lan panggonan awak. Mesem. Ngomong kanthi ekspresif kanthi energi. Pindhah. Gawe gerakan sampeyan BESAR.

Lan terus nganggo kekuwatan lan pengaruh:

  1. Pikirake tembung kunci sing nuwuhake rasa kekuwatan lan pengaruh: kuwat, tegas, percaya dhiri
  2. Bayangake awakmu kanthi cara kaya ngono. Bayangake dadi juru crita paling apik, utawa pelatih paling hebat, komandan seragam, ahli sing ngomong karo pamirsa sing narik kawigaten babagan kabeh tembung sampeyan. Saiki bayangake dhewe nalika menehi pesen sing dituju. Bayangake awake dhewe tenang, kontrol, ing zona kasebut.
  3. Basa Awak: Yen sampeyan pengin kuat lan pengaruh, ngadeg. Dedeg piadeg sing sampurna. Gunakake gerakan tangan sing kuwat. Aja mlaku-mlaku akeh. Jaga kontak mata sing apik. Aja ndeleng obyek ing kamar; mung wong. Nalika ngomong ing telpon, aja nganti mripatmu kesasar. Hubungi mata karo gambar wong… ngomong karo dheweke.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.