Sistem Manajemen Langganan: CheddarGetter

Minggu iki aku kudu nglampahi wektu karo tim ing Sproutbox, inkubator teknologi sing apik tenan ing Bloomington, Indiana. Sproutbox didegake dening sawetara pangembang elit sing mutusake apa sing disenengi lan apa sing dikarepake yaiku njupuk ide lan nggawa menyang pasar minangka solusi. Dheweke nindakake mung kanggo usaha ing proyek sing arep dipasarake.

Aku melu dina iki dadi finalis kanggo sabanjure Sprout… Proyek sing bakal digawa menyang pasar sabanjure. Kesempatan lan acara sing luar biasa - karo para pamiarsa lan hakim saka saindenging jagad. Ing minggu mbesuk, aku bakal nutupi akeh startup Sproutbox… umume kudu menehi hasil karo teknologi lan sawetara langsung karo pemasaran.

Salah sawijining kasuksesan Sproutbox yaiku CheddarGetter. Sanajan aku dudu penggemar merek (nuwun sewu Sproutbox :)), produk kasebut paling misuwur. CheddarGetter ngidini bisnis kanthi model penghasilan sing bola-bali kanggo nggabungake, nglacak lan menehi tagihan marang para pelanggan.
cheddagetter.png

Dhaptar fitur luwih saka wates layanan. Rega layanan kasebut mung hebat amarga CheddarGetter tundhuk karo PCI… nanging kasedhiya kanggo para konsumen aplikasi sing kuat kanthi sekedhik biaya pesaing liyane.

CheddarGetter minangka manajemen lan tagihan langganan "plug and play" sing pertama. Apa sampeyan duwe bisnis SaaS teknologi tinggi utawa bisnis adhedhasar layanan cilik, Cheddar Getter minangka cara sing sampurna kanggo nglacak lan menehi tagihan pelanggan. Cukup lebokake kredensial akun pedagang, lan Cheddar Getter bakal miwiti ngisi daya pelanggan langsung. Saka ing CheddarGetter Situs.

Sawetara fitur kasebut kalebu tagihan mikro, pembayaran mikro, agregasi biaya, watesan panggunaan alus, biaya panggunaan, biaya overage, rencana rega, rega a la carte, tambahan, sumbangan bola-bali, diskon, kredit siji-wektu, kasedhiyan winates reregan, tagihan otomatis, simbah rega, kustomisasi frekuensi tagihan… dhaptar terus-terusan.

Kanggo miwiti, ana sawetara REST API pambungkus sing wis ditulis kanggo PHP lan Ruby kanggo nggabungake sistem kanthi gampang karo situs web, amal utawa Piranti Lunak minangka Layanan.