Sistem Manajemen Langganan: CheddarGetter

Minggu iki aku kudu nglampahi wektu karo tim ing Sproutbox, inkubator teknologi sing apik tenan ing Bloomington, Indiana. Sproutbox didegake dening sawetara pangembang elit sing mutusake apa sing disenengi lan apa sing dikarepake yaiku njupuk ide lan nggawa menyang pasar minangka solusi. Dheweke nindakake mung kanggo usaha ing proyek sing arep dipasarake.

Aku melu dina iki dadi finalis kanggo sabanjure Sprout… the project they decide to bring to market next. What an incredible opportunity and event – with attendees and judges from all over the world. In upcoming weeks, I'll be covering many of the startups of Sproutbox… most have to deal with technology and some directly with marketing.

Salah sawijining kasuksesan Sproutbox yaiku CheddarGetter. Although I'm not a huge fan of the brand (sorry Sproutbox :)), the product is top-notch. CheddarGetter allows businesses with a recurring revenue model to integrate, track and bill their customers.
cheddargetter.png

Dhaptar fitur luwih saka wates layanan. Rega layanan kasebut mung hebat amarga CheddarGetter tundhuk karo PCI… nanging kasedhiya kanggo para konsumen aplikasi sing kuat kanthi sekedhik biaya pesaing liyane.

CheddarGetter minangka manajemen lan tagihan langganan "plug and play" sing pertama. Apa sampeyan duwe bisnis SaaS teknologi tinggi utawa bisnis adhedhasar layanan cilik, Cheddar Getter minangka cara sing sampurna kanggo nglacak lan menehi tagihan pelanggan. Cukup lebokake kredensial akun pedagang, lan Cheddar Getter bakal miwiti ngisi daya pelanggan langsung. Saka ing CheddarGetter Situs.

Sawetara fitur kasebut kalebu tagihan mikro, pembayaran mikro, agregasi biaya, watesan panggunaan alus, biaya panggunaan, biaya overage, rencana rega, rega a la carte, tambahan, sumbangan bola-bali, diskon, kredit siji-wektu, kasedhiyan winates reregan, tagihan otomatis, simbah rega, kustomisasi frekuensi tagihan… dhaptar terus-terusan.

Kanggo miwiti, ana sawetara REST API pambungkus sing wis ditulis kanggo PHP lan Ruby kanggo nggabungake sistem kanthi gampang karo situs web, amal utawa Piranti Lunak minangka Layanan.

3 Komentar

  1. 1

    Aku ngunjungi SproutBox sawetara minggu kepungkur, dudu amarga aku duwe proyek piranti lunak, nanging amarga aku tertarik karo modele. Minangka pendekatan sing apik! Aku uga seneng lingkungan kreatif sing digawe.

  2. 2

    Jon, pancen minangka pendekatan unggul kanggo teknologi lan kapitalisme ventura! Aku wis ndeleng akeh perusahaan mbuwang dhuwit investasi sing apik kanggo pembangunan sing ora apik amarga ora ngerti apa sing ditindakake. Iki ngilangi akeh risiko kasebut!

  3. 3

    Hi Douglas -

    Matur nuwun kanggo review gedhe! Sajrone sampeyan nulis iki, kita bakal nambah luwih akeh fitur menyang CheddarGetter, kalebu integrasi PayPal, tuntunan Quickstart, kaca pembayaran sing dianakake, lan liya-liyane! Malah duwe rong rencana rega anyar: rencana Wiwitan $ 9 / bln, lan rencana Blowing Up $ 79 / bln. Babagan sing paling apik babagan rencana kasebut yaiku sampeyan diijini transaksi lan pelanggan tanpa wates: sing mbedakake rencana yaiku pira penghasilan sing sampeyan entuk, lan fitur sing sampeyan karepake. Sampeyan bisa mriksa kabeh rincian babagan rencana rega ing kene: http://blog.cheddargetter.com/post/4211900640/new-pricing-plans.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.