Tembung-tembung Baris Subyek Email Sing Micu Filter Spam Lan Nuntun Sampeyan menyang Folder Sampah

Tembung Baris Subyek Email Sing Micu Filter SPAM

Njaluk email sampeyan dialihake menyang folder sampah nyedot… utamane yen sampeyan wis kerja keras kanggo nggawe dhaptar pelanggan sing wis milih lan pengin ndeleng email sampeyan. Ana sawetara faktor sing mengaruhi reputasi pangirim sing bisa nyebabake kemampuan sampeyan mlebu ing kothak mlebu:

  • Ngirim saka domain utawa alamat IP sing nduweni reputasi ala kanggo keluhan spam.
  • Dilaporake minangka SPAM dening pelanggan sampeyan.
  • Entuk interaksi sing ora apik saka panampa (ora tau mbukak, ngeklik, lan langsung unsubscribe utawa mbusak email sampeyan).
  • Apa entri DNS sing tepat bisa divalidasi kanggo mesthekake yen email kasebut diwenehake dening perusahaan kanggo dikirim dening panyedhiya email kasebut.
  • Entuk akeh bouncing ing email sing dikirim.
  • Apa ana pranala sing ora aman ing awak email sampeyan (iki kalebu URL menyang gambar).
  • Apa alamat email balesan sampeyan ana ing kontak panampa kothak layang, yen wis ditandhani minangka pangirim sing aman.
  • Tembung ing Panjenengan baris subyek email sing umum karo spammer.
  • Apa sampeyan duwe link unsubscribe ing awak email lan apa sing diarani. Kita kadhangkala menehi saran marang klien supaya nganyari iki pilihan.
  • Awak email sampeyan. Asring, email HTML siji gambar tanpa teks bisa menehi tandha panyedhiya kothak layang. Ing wektu liyane, bisa dadi tembung ing awak email, teks jangkar ing tautan, lan informasi liyane.

Wigati dimangerteni manawa algoritma kasebut disesuaikan banget dening panyedhiya kothak layang. Iku dudu dhaptar centhang sing kudu sampeyan tindakake 100% saka pedoman. Contone, yen alamat email balesan sampeyan ana ing kontak panampa kothak layang, sampeyan bakal tansah nemokake dalan menyang kothak mlebu.

Yen sampeyan duwe penempatan kothak mlebu sing apik lan akeh keterlibatan ing email sampeyan, sampeyan bisa lolos karo email sing luwih agresif lan nggunakake tembung sing bisa nyebabake pangirim kanthi reputasi miskin utawa enom. Tujuane ing kene yaiku nalika sampeyan ngerti sampeyan lagi njaluk routed menyang folder sampah, kanggo nyilikake tembung sing bisa menehi tandha saringan SPAM.

Email Subject Line Tembung SPAM

Yen sampeyan ora duwe reputasi sing kuat lan sampeyan ora ana ing kontak panampa, salah sawijining cara paling gampang kanggo nggawe email sampeyan macet ing Folder sampah lan diklasifikasikake minangka SPAM yaiku tembung sing sampeyan gunakake ing baris subyek email sampeyan. SpamAssassin minangka pamblokiran spam open-source sing nerbitake aturan kanggo ngenali SPAM ing Wiki.

Mangkene aturan sing digunakake SpamAssassin nganggo tembung ing baris subjek:

  • Baris subjek kosong (Matur nuwun Alan!)
  • Subyek ngemot tembung tandha, tanggepan, pitulungan, proposal, balesan, peringatan, kabar, salam, prakara, aken, utang, utang, utang, kewajiban utawa aktivasi maneh… utawa salah ejaan saka tembung kasebut.
  • Baris subjek ngemot wulan sing dicekak (tuladhane: Mei)
  • Baris subjek ngemot tembung cialis, levitra, soma, valium utawa xanax.
  • Baris subjek diwiwiti karo "Re: anyar"
  • Baris subjek ngemot "sing luwih gedhe"
  • Baris subjek ngemot "nyetujoni sampeyan" utawa "disetujoni"
  • Baris subjek ngemot "tanpa biaya"
  • Baris subjek ngemot "langkah keamanan"
  • Baris subjek ngemot "murah"
  • Baris subyek ngemot "tarif murah"
  • Baris subjek ngemot tembung "kaya sing katon".
  • Baris subjek diwiwiti kanthi tandha dolar ($) utawa referensi moneter sing katon spammy.
  • Baris subjek ngemot tembung "tagihan sampeyan".
  • Baris subjek ngemot tembung "kulawarga".
  • Baris subjek ngemot tembung "ora resep" utawa "farmasi online".
  • Baris subjek diwiwiti karo ilang, "Penurunan bobot", utawa ngomong babagan ngilangi bobot utawa kilogram.
  • Baris subjek diwiwiti karo tuku utawa tuku.
  • Subyek kasebut ujar ana sing ora apik babagan para remaja.
  • Baris subjek diwiwiti karo "Apa sampeyan ngimpi", "Apa sampeyan duwe", "Apa sampeyan pengin", "Apa sampeyan tresna", lsp.
  • Baris subyek yaiku ALL CAPITAL.
  • Baris subjek ngemot bagean pertama alamat email (kayata: subyek ngemot "Dave" lan email kasebut ditujokake dave@ domain.com).
  • Baris subjek ngemot konten eksplisit seksual.
  • Baris subjek nyoba obfuscate utawa salah eja tembung. (conto: c1alis, x @ nax)
  • Baris subjek ngemot kode UCE Inggris utawa Jepang.
  • Baris subjek ngemot tag email Korea sing ora dijaluk.

Ing mratelakake panemume jujur, paling saringan iki pancen konyol lan asring ngalangi pangirim email gedhe kanggo nggawe menyang kothak mlebu. Sakbenere saben konsumen ngarepake email saka vendor sing lagi nindakake bisnis karo, supaya kasunyatan sing ngandika Apa wae bab tawaran utawa rega bisa njaluk sampeyan diblokir cukup mumetake. Lan apa yen sampeyan pancene pengin nyedhiyani soko FREE dadi langganan? Nah, aja nulis ing baris subyek!

Perlu Bantuan Kanthi Reputasi Email Sampeyan?

Yen sampeyan mbutuhake pitulungan kanggo netepake utawa ngresiki reputasi email sampeyan, perusahaan konsultasi saya nindakake konsultasi pangiriman email kanggo akeh klien. Layanan kita kalebu:

  • Reresik dhaptar email kanggo mesthekake bounces dikenal lan alamat email nganggo dibusak saka sistem.
  • Migrasi menyang panyedhiya layanan email anyar (ESP) karo IP Anget kampanye sing njamin sampeyan ramp munggah karo reputasi ngalangi.
  • Tes panggonan kothak mlebu kanggo ngawasi lan nglacak kothak mlebu vs panggonan folder sampah.
  • ndandani reputasi kanggo ngewangi pangirim email sing apik kanggo mbangun reputasi email sing solid kanggo panggonan kothak mlebu sing luwih dhuwur.
  • Cithakan email responsif desain, implementasine, lan tes kanggo panyedhiya layanan email.

Yen sampeyan ngirim paling ora 5,000 email menyang panyedhiya kothak layang siji, kita malah bisa ngawasi program sampeyan kanggo menehi saran babagan kesehatan program marketing email sakabèhé.

Highbridge Konsultan Email

Asal Usul Tembung SPAM

Oh, lan ing acara, sampeyan ora ngerti saka ngendi tembung SPAM teka ... saka sketsa Monty Python babagan produk daging kaleng sing populer.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.