Baris Subyek Email Tembung sing nyebabake filter Spam

Depositphotos 39875745 s

Cara paling gampang kanggo nggawe email dadi rute langsung menyang folder SPAM yaiku tembung sing digunakake ing baris subjek sampeyan. SpamAssassin minangka aplikasi pamblokiran spam sumber terbuka sing nerbitake aturane kanggo ngenali SPAM ing Wiki.

Mangkene aturan sing digunakake SpamAssassin nganggo tembung ing baris subjek:

  • Baris subjek kosong (Matur nuwun Alan!)
  • Subyek ngemot tembung tandha, tanggepan, pitulungan, proposal, balesan, peringatan, kabar, salam, prakara, aken, utang, utang, utang, kewajiban utawa aktivasi maneh… utawa salah ejaan saka tembung kasebut.
  • Baris subjek ngemot wulan sing dicekak (tuladhane: Mei)
  • Baris subjek ngemot tembung cialis, levitra, soma, valium utawa xanax.
  • Baris subjek diwiwiti karo "Re: anyar"
  • Baris subjek ngemot "sing luwih gedhe"
  • Baris subjek ngemot "nyetujoni sampeyan" utawa "disetujoni"
  • Baris subjek ngemot "tanpa biaya"
  • Baris subjek ngemot "langkah keamanan"
  • Baris subjek ngemot "murah"
  • Baris subyek ngemot "tarif murah"
  • Baris subjek ngemot tembung "kaya sing katon".
  • Baris subjek diwiwiti kanthi tandha dolar ($) utawa referensi moneter sing katon spammy.
  • Baris subjek ngemot tembung "tagihan sampeyan".
  • Baris subjek ngemot tembung "kulawarga".
  • Baris subjek ngemot tembung "ora resep" utawa "farmasi online".
  • Baris subjek diwiwiti karo ilang, "Penurunan bobot", utawa ngomong babagan ngilangi bobot utawa kilogram.
  • Baris subjek diwiwiti karo tuku utawa tuku.
  • Subyek kasebut ujar ana sing ora apik babagan para remaja.
  • Baris subjek diwiwiti karo "Apa sampeyan ngimpi", "Apa sampeyan duwe", "Apa sampeyan pengin", "Apa sampeyan tresna", lsp.
  • Baris subyek yaiku ALL CAPITAL.
  • Baris subjek ngemot bagean pertama alamat email (kayata: subyek ngemot "Dave" lan email kasebut ditujokake dave@ domain.com).
  • Baris subjek ngemot konten eksplisit seksual.
  • Baris subjek nyoba obfuscate utawa salah eja tembung. (conto: c1alis, x @ nax)
  • Baris subjek ngemot kode UCE Inggris utawa Jepang.
  • Baris subjek ngemot tag email Korea sing ora dijaluk.

Yen sampeyan ora ngerti saka endi tembung SPAM, mula sampeyan lunga:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.