Subbly: Bukak Layanan Kotak Lengganan Sampeyan Kanthi Platform E-Niaga Iki

E-commerce Subbly kanggo Kothak Langganan

Siji nesu gedhe sing ditemokake ing e-commerce yaiku kothak langganan sesajen. Kothak pelanggan minangka penawaran sing nyenengake ... wiwit saka kit panganan, produk pendhidhikan bocah, nganti perawatan asu ... puluhan yuta konsumen mlebu ing kothak langganan. Penak, personalisasi, anyar, kaget, eksklusif, lan rega kalebu kabeh ciri sing nyebabake penjualan kothak langganan. Kanggo bisnis e-commerce kreatif, kothak langganan bisa dadi nguntungake amarga sampeyan nggawe pembeli sepisan dadi pelanggan baleni.

Pasar eCommerce langganan regane udakara $ 10 milyar (ora kalebu Amazon Prime lan opsi "langganan lan simpen"). 

Bahan bakar dening McKinsey

Umume piranti lunak langganan nganggep langganan minangka fitur bisnis sampeyan: dhukungan kaya, nanging asring ora profesional lan ora gampang dilebokake ing bisnis utawa situs web sing ana. Lan ing kasus liyane, dheweke dudu langganan, lan luwih dhisik minangka pamasar utawa gawe situs web. 

Ana akeh kerumitan ing kemampuan e-commerce kothak langganan. Penawaran gedhe kalebu administrasi akun, pilihan pribadi, panjaluk tundha, substitusi, otomatisasi, lan - mesthi - proses pambayaran adhedhasar langganan. Umume platform e-commerce sing populer ora nggabungake kapabilitas kasebut ing platform ... mbutuhake integrasi pihak katelu utawa pangembangan khusus supaya kabeh bisa mlaku kanthi bener.

Subbly: Platform E-commerce Box Langganan

Aku ngewangi perusahaan saiki kanggo ngenali kabeh pilihan supaya layanane dilali lan ditemokake Subbly. Subbly nawakake fitur kothak langganan ing ngisor iki minangka inti ing platform:

  • Tagihan langganan - Entuk pembayaran saka pelanggan kanthi cara bola-bali kanthi otomatis tanpa kudu nindakake apa-apa kanthi manual. Sawise pelanggan lengganan, Subbly bakal ngatasi sisane supaya sampeyan bisa yakin yen penghasilan sing bola-bali bakal diwiwiti minggu, wulan, utawa taun ngarep.
  • Ngurangi tanggal & nyetel tanggal nganyari maneh - Tagih kabeh pelanggan ing dina sing padha saben wulan, atur dina cut-off kanggo dina pangiriman, lan pilih dina sing dikirim pelanggan. Penagihan lan pengiriman sing cocog karo kebutuhan bisnis sampeyan.
  • "Build-a-box" lan kabutuhan tagihan kompleks liyane - Pengin pelanggan nggawe langganan kanthi ngatur pilihan, utawa milih produk ing pangiriman? Aja nggoleki maneh, Subbly duwe tukang survey khusus kanggo ngidini lengganan sing bisa disesuaikan kanggo para pelanggan lan ngidini sampeyan nawakake pengalaman khusus.
  • Siklus tagihan lan pengiriman sing bisa disesuaikan - Saben wulan, Mingguan, tahunan, Kuartalan lan sateruse! Gabungke siklus pangiriman lan tagihan supaya cocog karo kabutuhan frekuensi tagihan lan pangiriman sing pas. Sampeyan uga bisa ngidini pelanggan milih sing disenengi nalika checkout.
  • Pamulihan pembayaran gagal - Pembayaran kertu sing gagal nggawe frustrasi! Gesekan sukarela bisa dikurangi nganggo alat pemulihan otomatis sing gagal lan otomatis.
  • Periode uji coba - Ayo pelanggan nyoba kothak langganan conto kanthi jumlah sing luwih murah lan supaya nganyari siklus sing luwih cekak tinimbang normal kanthi rega langganan normal.
  • Periode komitmen - Rusak gandum kanthi periode komitmen. Nawakake langganan 12 wulan sing dibayar saben wulan lan nawakake diskon kanggo menehi insentif marang para pelanggan.

Subbly uga bisa nggabung karo toko sing ana ing Wix, Shopify, Squarespace, WooCommerce, Weebly, utawa ditempelake ing situs web sampeyan saiki.

Subbly dhasar minangka platform e-commerce pisanan langganan. Bebarengan karo sing nggawe situs web, alur kerja checkout, integrasi pengiriman & logistik, alat pemasaran & pertumbuhan, manajemen pelanggan (CRM), lan fitur liyane… minangka platform apik sing terus ningkatake penawaran.

Coba Subbly Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Subbly saindhenging artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.