Aja nganti Stats Ngapusi Sampeyan - Promosi Viral Bisa Dhewe

tuwuhing virus

Sampeyan wis maca ing blog iki manawa pemasaran online minangka game momentum. Nalika garis kasebut asring lurus nalika nerangake kerja keras lan strategi sing darmabakti, isih isih ana strategi promosi virus sing apik. Duwe potongan konten ing blog utawa situs sampeyan tekan ton wong ora mung ngrusak lan banjur ilang, sampeyan bakal nemokake persentase lalu lintas kasebut relevan lan bakal tabuh sekitar.

Kasus kasebut, kita duwe Infographic ing kaca kebangkrutan budhal ing StumbleUpon udakara sewulan kepungkur - sampeyan bisa ndeleng lunjakan ing ngisor iki. Pengaruh sabanjure kanggo statistik sakabèhé bisa ditebak - tingkat bouncing tambah, tunangan mudhun, lan kaca saben riko mudhun Ngartekno sajrone lunjakan.

Nanging, sing ora dingerteni para pemasar yaiku pengaruh promosi virus kaya iki menehi sampeyan langkah pinunjul ing acara pasca kunjungan sing relevan. Aku wis menehi tandha ing Analytics bagan ing ngisor iki. Garis ireng minangka jendhela 3 wulan saiki lan garis abu-abu terang minangka jendhela 3 wulan sadurunge sing ditutupi minangka perbandingan.

Elingi paningkatan lalu lintas sing umum manggon.

tuwuhing virus

Iki kunci! Akeh pemasar seneng ndeleng pertumbuhan sing metodhe alon (aku) lan ora ngira lunjakan ing lalu lintas nindakake apa-apa, nanging uga ngelu. Nanging, para pemasar liyane pancen ngerti manawa mbanting akeh pengunjung liwat acara virus liwat jaringan sosial, utawa promosi gedhe, utawa sebutan ing situs sing luwih gedhe bakal ngasilake lonjakan lalu lintas - nanging akeh pengunjung kasebut bakal tetep. Ing kasus iki, entuk infographic hebat sing dakkirim menyang StumbleUpon.

Yen sampeyan terus promosi konten gedhe sing ngasilake lunjakan kaya iki, sampeyan bisa uga duwe sawetara tingkat bouncing, tampilan kaca lan keterlibatan sing elek - nanging sampeyan isih bakal akeh pamirsa root sampeyan. Pamirsa root kasebut is tunangan! Statistik mung dibayangke dening akeh pengunjung sing ora relevan.

Peningkatan bersih ing pengunjung sing relevan minangka positif kanggo situs sampeyan. Aja nganti statistik ngganggu sampeyan!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.