The StumbleUpon Lifecyle

siklus urip kesandhung

We tresna Kesandung neng kene Martech Zone. Nyatane, asring dadi sumber rujukan nomer siji kita. Uga wis ing sumber rujukan nomer siji lalu lintas ing web! StumbleUpon mbukak sawetara keuntungan liyane saka layanan kasebut ing infographic iki - kalebu kasunyatan manawa wektu link sampeyan terus ngrujuk luwih dawa tinimbang situs kaya Facebook utawa Twitter. Facebook lan Twitter minangka aliran sing isih ana… tautan banjur lunga. Amarga StumbleUpon ora adhedhasar wektu nanging popularitas, postingan sing ditulis kanthi apik, utawa infographic;), bakal terus ngasilake lalu lintas… kadang nganti pirang-pirang wulan.

infographic kesandhung

Yen sampeyan ora duwe Lencana StumbleUpon kanggo situs sampeyan, sampeyan kudu mikir babagan nambah dina iki. Aku bakal nambahake kiriman sing ditambahake kanthi visual… gambar, video lan infografis, luwih apik kanggo entuk stumbled tinimbang kiriman teks.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.