StumbleUpon terus Feed Blogku

Bengi iki aku nganalisa sawetara situs sing ngrujuk ing blogku lan aku ora bisa ndeleng statistik sing luwih unggul tinimbang liyane - Kesandung drive akeh lalu lintas menyang situsku! Ana akeh situs bookmark ing web, nanging StumbleUpon duwe salah sawijining kaunggulan strategis sing ora ana liyane - nyedhiyakake link kanthi kapentingan sing relatif.

Nalika sampeyan mbukak Toolbar StumbleUpon (sing sampeyan pancen bener kudune), sampeyan kesandhung ing situs lan wenehake jempol utawa jempol. Nalika sampeyan nggawe sejarah, situs-situs sing dikirim StumbleUpon menyang sabanjure dicocogake adhedhasar kemungkinan sampeyan bisa nggawe jempol. Iki minangka proses sing luar biasa lan cerdas banget.
kunjungan

Mungkin luwih penting tinimbang jumlah pengunjung sing dikirim StumbleUpon yaiku kasunyatane minangka situs sing ngrujuk kanthi tingkat bouncing sing murah banget! Udakara setengah saka wong sing dikirim menyang situsku klik ing postingan utawa kaca liyane ing situs web kasebut. Tingkat bouncing sing murah banget, luwih murah tinimbang situs sing dirujuk liyane.
tingkat bouncing

Boten kados Slashdot, digg, lan mesin bookmark utama liyane, StumbleUpon pancen nduweni "sentuhan Midas", nyedhiyakake blog utawa situs web kanthi lalu lintas sing bakal nemokake konten sampeyan sing cocog adhedhasar profil sing dikembangake miturut sing disenengi lan ora disenengi pengunjung.

Matur suwun sanget kanggo salah sawijining referensi utama liyane ing situs web, Bittbox. Dheweke wis ngirim lalu lintas luwih akeh tinimbang nambahake aku menyang blogroll tinimbang sing ora dakkarepake kanggo mbantu dheweke. Yen sampeyan wong anyar utawa artis grafis sing berpengalaman, priksa manawa mriksa situs Bittbox lan ndhaptar umpan kasebut. Iki minangka situs sing apik tenan kanthi tutorial rinci lan pirang-pirang unduhan.

Kabar uga Twitter wis ngrampungake rujukan! Yen sampeyan durung nyiyapake Twitterfeed utawa nambah mekanisme autoposting kanggo blog supaya bisa dikirim ing Twitter, sampeyan kudu nindakake saiki!

7 Komentar

  1. 1

    Saliyane masang kaca sampeyan dhewe menyang sumber kasebut, luangake Kesandhung utawa Twitter babagan kanca. Tanpa takon, dheweke bakal asring ngasilake, lan luwih akeh kapercayan nalika wong liya ngomong babagan sampeyan, Retweet, Stumbles utawa Diggs.

  2. 2

    Aku mesthi takon babagan maksud lan nilai bookmark sosial. Sanajan aku ndeleng akeh lalu lintas menyang blog kita saka StumbleUpon, aku gumun yen ana sing nggunakake layanan kasebut.

  3. 3

    Aku ora setuju @chuckgose. Aku mikir sawetara wong pancen beda-beda nggunakake alat liyane. Nanging ana akeh wong sing luwe ing ujung situs kasebut. Yen ngirim bookmark ing kana-kene bisa nyebabake lalu lintas sing relevan, kenapa ora?

  4. 4

    Salah sawijining masalah nggunakake kesandhung sanajan gumantung marang hit yaiku pirang-pirang sing bener-bener sesambungan karo situs sampeyan? Aku wis ngelingi sawetara situsku sing muncul karo nomer sing akeh banget amarga kesandhung, uga ana telu liyane sing nuntun lalu lintas, nanging jumlah komentar tetep padha. Rata-rata wektu ing situs durung diganti uga. Aku ngerti lalu lintas minangka lalu lintas, nanging ing wektu sing padha, apa mupangate yen ana wong sing tekan situs kasebut lan ninggalake wektu sing sithik lan ora nate menyang kaca liyane…

    Mung sawetara pikiranku, aku kepengin ngerti apa sing sampeyan pikirake 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.