StumbleUpon terus Feed Blogku

Bengi iki aku nganalisa sawetara situs sing ngrujuk ing blogku lan ora bisa ndeleng statistik sing luwih unggul tinimbang liyane - Kesandung drive akeh lalu lintas menyang situsku! Ana akeh situs bookmark ing web, nanging StumbleUpon duwe salah sawijining kaunggulan strategis sing ora ana liyane - nyedhiyakake link kanthi kapentingan sing relatif.

Nalika sampeyan mbukak Toolbar StumbleUpon (sing sampeyan pancen bener kudune), sampeyan kesandhung ing situs lan wenehake jempol utawa jempol. Nalika sampeyan nggawe sejarah, situs-situs sing dikirim StumbleUpon menyang sabanjure dicocogake adhedhasar kemungkinan sampeyan bisa nggawe jempol. Iki minangka proses sing luar biasa lan cerdas banget.
kunjungan

Mungkin luwih penting tinimbang jumlah pengunjung sing dikirim StumbleUpon yaiku kasunyatane minangka situs sing ngrujuk kanthi tingkat bouncing sing murah banget! Udakara setengah saka wong sing dikirim menyang situsku klik ing postingan utawa kaca liyane ing situs web kasebut. Tingkat bouncing sing murah banget, luwih murah tinimbang situs sing dirujuk liyane.
tingkat bouncing

Boten kados slashdot, digg, lan mesin bookmark utama liyane, StumbleUpon pancen nduweni "sentuhan Midas", nyedhiyakake blog utawa situs web kanthi lalu lintas sing bakal nemokake konten sampeyan sing cocog adhedhasar profil sing dikembangake miturut sing disenengi lan ora disenengi pengunjung.

Matur suwun sanget kanggo salah sawijining referensi utama liyane ing situs web, kothak bit. Dheweke wis ngirim lalu lintas luwih akeh tinimbang nambahake aku menyang blogroll tinimbang sing ora dakkarepake kanggo mbantu dheweke. Yen sampeyan wong anyar utawa seniman grafis sing berpengalaman, priksa manawa mriksa situs Bittbox lan ndhaptar umpan kasebut. Iki minangka situs sing apik tenan kanthi tutorial rinci lan ton download.

Kabar uga Twitter wis ngrampungake rujukan! Yen sampeyan durung nyiyapake Twitterfeed utawa nambah mekanisme autoposting kanggo blog supaya bisa dikirim ing Twitter, sampeyan kudu nindakake saiki!

7 Komentar

  1. 1

    Saliyane ngirim kaca dhewe menyang sumber kasebut Njupuk wektu kanggo kesandhung utawa Twitter babagan kanca. Tanpa takon, dheweke bakal kerep bali maneh, lan kredibilitas luwih akeh nalika wong liya ngomong babagan sampeyan, Retweet, kesandhung utawa Diggs.

  2. 2

    Aku tansah takon maksud lan nilai saka tetenger sosial. Sanajan aku wis ndeleng tambah lalu lintas menyang blog kita saka StumbleUpon, aku kaget yen wong nggunakake layanan kasebut.

  3. 3

    Aku ora setuju @chuckgose. Aku mikir sawetara wong kanthi alami seneng karo macem-macem alat. Ana wong akeh sing keluwen ing sisih liya situs kasebut. Yen ngirim tetenger ing kene bisa ngarahake lalu lintas sing cocog, mula kenapa ora?

  4. 4

    Salah sawijining masalah nggunakake kesandhung sanajan gumantung ing hits yaiku pirang-pirang sing bener-bener sesambungan karo situs sampeyan? Aku wis ngeweruhi sawetara saka situs popping munggah karo sawetara luar biasa dhuwur saka kesandhung, telung liyane ngarahake lalu lintas, nanging nomer komentar tetep padha. Rata-rata wektu ing situs uga ora owah. Aku ngerti lalu lintas minangka lalu lintas, nanging ing wektu sing padha, kepiye entuk manfaat yen wong mencet situs kasebut lan ninggalake ing wektu sing cendhak lan ora pindhah menyang kaca liyane ...

    Mung sawetara pikirane ing mburi atine, Aku bakal kasengsem kanggo krungu apa pikirane ing 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.