Discovery Bayaran karo Iklan StumbleUpon

disponsori stumbupon

Bagéyan saka tantangan karo konten sing apik yaiku kemampuan supaya konten kasebut bisa ditemokake lan dituduhake. Kita wis kerja keras sajrone setaun kepungkur supaya bisa dingerteni konten - lan saiki wis bisa digunakake. Liwat musim liburan sing volume kurang, kunjungan kita nganti udakara 60,000 kunjungan saben wulan dadi luwih saka 70,000 kunjungan. Amarga duwe sponsor, iku penting kanggo terus ngarahake konten menyang pamirsa anyar lan nyoba cara anyar.

Salah sawijining cara sing saiki dites yaiku Penemuan sing Dibayar StumbleUpon. Sanajan biaya per pengunjung ora larang, ana sawetara fitur apik ing sistem kasebut. Sing dak senengi banget babagan pangiriman mbayar yaiku uga menehi tanggapan langsung babagan konten nyata sing lagi dituduhake lan apa sing dadi perhatian. Nalika StumbleUpon njamin tampilan liwat antarmuka, nuduhake organik uga ana.

Penemuan sing Dibayar StumbleUpon

Iklan StumbleUpon

  • Pengunjung dijamin - Aja gumantung karo iklan utawa tautan. Liwati langkah lan drive target target langsung menyang URL (situs web, video, landing page).
  • Konteks sing relevan - Posisi situs kanthi konten sing relevan minangka bagean saka aliran situs sing diklompokake miturut minat. Situs sampeyan bakal dilebokake ing antarane web paling apik, ing kategori sing sampeyan pilih.
  • Mbayar saben pengunjung unik - Mbayar mung kanggo pengunjung sing wis melu lan unik kanthi anggaran sing sampeyan kontrol. Ora mbayar minimal lan ora mbutuhake penawaran.

Sisih sing nggawe frustrasi saka StumbleUpon Paid Discovery yaiku karya manual sing ana gandhengane. Sampeyan ora bisa nambah feed ing sistem lan promosi kanthi otomatis saben artikel. Saben URL kudu ditambah lan dikelola kanthi independen. Anggaran disetel saben dina, nanging sampeyan ora bisa mung nyetel total anggaran kanggo mandheg ... sampeyan kudu mlebu lan ngaso saben kampanye kanthi fisik. Kanggo perusahaan sing duwe akeh konten sing bisa dituduhake, rasa sakit banget. Sampeyan ora apes kanggo perusahaan - lan StumbleUpon - amarga iku perusahaan sing duwe dhuwit kanggo mbayar.

Muga-muga StumbleUpon Paid Discovery nambahake opsi manajemen kampanye luwih akeh. Aku mesthi dadi penggemar StumbleUpon lan terus ngapresiasi layanan sing diwenehake.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.