Napa ora Jaringan ing Saben Kurikulum?

wongSore iki aku diajak mangan lan diskusi sing luar biasa Indiana Business College Harrison College. Indiana misuwur amarga duwe sawetara sekolah paling apik ing negara kasebut, lan ing saindenging jagad, nanging masarakat ing Harrison ngakoni manawa kita ana ing jagad sing owah kanthi cepet. Dheweke nggawe dorongan agresif kanggo mesthekake yen dheweke bakal tetep maju ing kurva.

Nalika lagi ngobrol, aku ngerti yen ana alat sing ora jelas saiki ora ana ing kurikulum siswa. Cukup, kepiye carane jaringan (nganggo lan tanpa teknologi). Umume siswa kudu melu kelas kayata Public Speaking nalika lulus, nanging arang banget dheweke sinau babagan pentinge lan kekuwatan jaringan.

Aku duwe kanca cedhak sing nuwun sewu amarga dheweke ora nate melu acara regional lan tetep nyambung karo pimpinan sadurunge sing kerja bareng. Pirang-pirang taun mengko, dheweke wis ngerti yen dheweke ngilang saka kawigaten lan saiki kudu 'golek' supaya bisa entuk gaweyan utawa kesempatan sing digoleki. Sampeyan mung ora bisa mbalekake wektu kasebut!

Umume wektu sing dak lakoni ing njaba tugas utama yaiku jaringan. Jaringan mesthi nomer 2 ing dhaptar babagan cara nandur modhal wektu (# 1 ngeksekusi kanthi apik ing tugas saiki!). Tutup ing # 3 nemokake wektu lan kesempatan kanggo nggarap usaha anyar utawa kerja sampingan. Bener - aku sejatine nggawe jaringan dadi prioritas sing luwih gedhe tinimbang entuk penghasilan kaping pindho!

Alesané gampang - jaringan nyebabake aku entuk tugas utama lan uga ndadekake kabeh kesempatan sekunder. Tanpa jaringan, aku ora bakal tekan ing papan sing dakkarepake - lan ora bakal mbukak kesempatan kanggo aku lunga ing papan liya.

Jaringan minangka Investasi

Jaringan minangka investasi. Ing ndhuwur, kayane sampeyan mbuwang wektu lan energi kanggo menehi konsultasi, layanan utawa ngluwihi jaringan tanpa biaya. Nanging, liwat hubungan kasebut, sampeyan entuk kapercayan lan panguwasa masarakat babagan subyek sing saiki ditindakake.

Yen ngono, aku lagi dina kerja dina iki. Dina suwene aku ngobrol karo strategi jejaring sosial Harrison College, konsultasi BioCrossroads ing bangunan online, lan nekani Pengusaha Indiana Rapat Komite Pengarah - kabeh liwat hubungan jaringanku!

Kurikulum Jaringan

Yen sekolah nuntut supaya publik bisa ngomong minangka katrampilan sing dibutuhake, pendidik kudu menehi perhatian marang jaringan sing pantes. Siswa kudu dididik kanggo nemokake kesempatan jaringan, kepiye cara lan ngrawat hubungan jaringan, ngembangake online - uga kepiye carane entuk manfaat saka kabeh sing kasebut ing ndhuwur. Yen sampeyan ora bisa ngisi kursus akreditasi babagan topik kasebut, aku ngarep-arep ndeleng universitas lan kampus sing ngembangake lokakarya babagan topik kasebut.

Yen sampeyan pengin pitulung babagan iki, aja bebas hubungi kula!

7 Komentar

  1. 1

    Gagasan Apik banget.
    Kanthi mahasiswa MySpace lan Facebook lagi wae ing ujung jaringan sosial. Dheweke mung butuh info babagan cara njupuk level kasebut.

    • 2

      Hai Kiki!

      Ing sawetara cara, ya. Nanging, siswa kuliah uga naif nggunakake jaringan kasebut. Kesalahan siji ing pangadilan bisa ngrusak reputasi wong suwene pirang-pirang taun!

      Muga-muga bisa ndeleng kurikulum iki bakal diwiwiti sawetara taun kepungkur.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

    Hei Doug

    Iku salah siji perkara sing kudu daklakoni yaiku jaringan. Aku wis nutupi online nanging aku bisa nemokake luwih akeh lan ngucapake salam karo kanca-kanca ing dunia nyata. Aku kudu golek cara kanggo nyocogake ing antarane sekolah lan kerja .. pancen kudu.

  3. 4

    Yen digunakake kanthi bener, jaringan iku kuat banget. Liwat forum lan facebook, aku nglumpukake tim cilik sing kerja bareng nggawe produk kanggo clickbank. Kayane divisi pegawean, ing endi gaweyane rampung kanthi efisien. Uga liwat jaringan utawa kelompok dalang kaya sing diarani sawetara, pengalaman sinau ora liya. Rapat lan ngrembug masalah / masalah karo wong ngalahake ebook kapan wae taun. Mung 2 sen sandi.

  4. 5

    @ Thomas,
    ya bener, miturutku, sawetara prekara ing jagad iki sing bisa ngowahi kabeh, kabeh iku jaringan lan liyane minangka kerja tim., Minangka manungsa manungsa kudu ngganti ilmu sing ana lan bisa liwat jaringan mung , yen sampeyan ana ing jaringan sampeyan duwe kesempatan ngerti kabeh perasaan anggota lan ide supaya kabeh ide + sampeyan dadi padha, dadi tambah akeh ilmu lan kabeh ahli ing jaringan entuk kesempatan kanggo nambah ilmu sing diweruhi. luwih kuat tinimbang apa wae,

    Matur nuwun kanggo nuduhake artikel sing apik banget supaya bisa nuduhake tampilan ing kene.

  5. 6

    Aku kira sampeyan bisa nganyari kiriman wiwit IBC ganti jeneng dadi Harrison College.

    Aku bakal ngomong luwih akeh babagan sing dakkandhakake marang para siswa babagan jaringan online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.