Napa ora Jaringan ing Saben Kurikulum?

wongSore iki aku diajak mangan lan diskusi sing luar biasa Indiana Business College Harrison College. Indiana misuwur amarga duwe sawetara sekolah paling apik ing negara kasebut, lan ing saindenging jagad, nanging masarakat ing Harrison ngakoni manawa kita ana ing jagad sing owah kanthi cepet. Dheweke nggawe dorongan agresif kanggo mesthekake yen dheweke bakal tetep maju ing kurva.

Nalika lagi ngobrol, aku ngerti yen ana alat sing ora jelas saiki ora ana ing kurikulum siswa. Cukup, kepiye carane jaringan (nganggo lan tanpa teknologi). Umume siswa kudu melu kelas kayata Public Speaking nalika lulus, nanging arang banget dheweke sinau babagan pentinge lan kekuwatan jaringan.

Aku duwe kanca cedhak sing nuwun sewu amarga dheweke ora nate melu acara regional lan tetep nyambung karo pimpinan sadurunge sing kerja bareng. Pirang-pirang taun mengko, dheweke wis ngerti yen dheweke ilang saka perhatian lan saiki kudu 'golek' kanggo entuk tenaga supaya bisa golek gaweyan utawa kesempatan sing digoleki. Sampeyan mung ora bisa mbalekake wektu kasebut!

Umume wektu sing daklakoni ing njaba tugas utama yaiku jaringan. Jaringan mesthi nomer 2 ing dhaptar babagan cara nandur modal wektu (# 1 nglakokake kanthi becik ing pakaryan saiki!). Tutup ing # 3 nemokake wektu lan kesempatan kanggo nggarap usaha anyar utawa kerja sampingan. Bener - aku sejatine nggawe jaringan dadi prioritas sing luwih gedhe tinimbang entuk penghasilan kaping pindho!

Alesané gampang - jaringan nyebabake aku entuk tugas utama lan uga entuk kabeh kesempatan sekunder. Tanpa jaringan, aku ora bakal tekan ing papan sing dakkarepake - lan ora bakal mbukak kesempatan kanggo aku lunga ing papan liya.

Jaringan minangka Investasi

Jaringan minangka investasi. Ing ndhuwur, kayane sampeyan mbuwang wektu lan energi kanggo menehi konsultasi, layanan utawa ngluwihi jaringan tanpa biaya. Nanging, liwat hubungan kasebut, sampeyan entuk kapercayan lan panguwasa masarakat babagan subyek sing saiki ditindakake.

Yen ngono, aku lagi dina kerja dina iki. Dina suwene aku ngobrol karo strategi jejaring sosial Harrison College, konsultasi Jalan Raya BioCross ing bangunan online, lan nekani Pengusaha Indiana Rapat Komite Pengarah - kabeh liwat hubungan jaringanku!

Kurikulum Jaringan

Yen sekolah nuntut supaya publik bisa ngomong minangka katrampilan sing dibutuhake, pendidik kudu menehi perhatian marang jaringan sing pantes. Siswa kudu dididik kanggo nemokake kesempatan jaringan, kepiye cara lan ngrawat hubungan jaringan, ngembangake online - uga kepiye carane entuk manfaat saka kabeh sing kasebut ing ndhuwur. Yen sampeyan ora bisa ngisi kursus akreditasi babagan topik kasebut, aku ngarep-arep ndeleng universitas lan kampus sing ngembangake lokakarya babagan topik kasebut.

Yen sampeyan pengin pitulungan babagan iki, aja bebas hubungi kula!