Nggumunake: Impor LinkedIn menyang Situs Resume sing Dioptimalake Seluler

pancen nggegirisi

Asring yen sampeyan ora prelu mbuwang ewu dolar ing situs anyar - sampeyan mung butuh papan kanggo portofolio online acara, kaca produk sederhana utawa mung kanggo nampilake resume online. Strikingly nawakake solusi sing dianakake ing ngendi sampeyan bisa nggawe 3 situs sing apik sing dioptimalkan kanggo seluler kanthi regane $ 100 saben taun.

Strikingly minangka layanan online sing nggawe sampeyan gampang nggawe situs web sing dioptimalake kanthi apik sajrone menit. Kanggo bisnis, proyek, utawa merek pribadi, situs web sing apik katon penting kanggo anané online lan legitimasi ing Umur Ponsel. Kanthi ora ana kode utawa desain, sampeyan bisa nyiyapake situs web profesional sing katon apik ing telpon, tablet, lan komputer sawetara menit!

Martech Zone Pamaca: Ngirit 10% nganggo PROMOCODE: LAUNCH10OFF lan entuk rencana PRO sing Strik paling murah $ 18 saben wulan! gambar 2260935 11849474

Kabeh situs nggunakake editor Striking sing gampang kanggo browsing kabeh template:

striking-browsing

Salah sawijining fitur sing luar biasa yaiku kemampuan nggawe situs pribadi kanthi mung nyambung menyang LinkedIn. Situs iki ngimpor kabeh informasi sampeyan:
tukang nyipta-nyambung

Sampeyan bisa nggunakake editor sing sederhana kanggo ngowahi unsur apa wae (versi gratis cukup winates dibandhingake karo versi mbayar):
editor-striking

Lan ing sawetara wektu, sampeyan duwe situs web pribadi sing kudu dituduhake lan ramah seluler!
strikingly-linkedin

StrikinglyRencana sing paling populer yaiku Rencana Tahunan Pro sing disedhiyakake karo Custom Domain Connect, 3 Situs sing Diterbitake, Bandwidth Tanpa wates, Domain & Email Gratis, Toko App sing Nggumunake, Embed HTML / CSS / JavaScript, Penghapusan Merek Mikat lan liya-liyane.

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Strikingly lan nggunakake link afiliasi ing postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.