Lancarake Bisnis Sampeyan karo Google Apps

picture 1

Sapa wae sing ngerti aku bisa uga ngerti manawa aku pancen penggemar Aplikasi Google. Uga keterangan lengkap, SpinWeb punika Pengecer Sah Google Apps, pramila komitmen kita tumrap produk kasebut jelas banget. Ana akeh alasan sing apik kanggo seneng banget karo Google Apps, nanging… utamane minangka bisnis cilik.

Aplikasi Google pancen minangka pengganti kanggo Microsoft Office. Nalika dakcritakake marang wong liya, kadang-kadang padha sangsi banget, mula aku nindakake kabeh seminar babagan topik kanggo menehi luwih akeh babagan subyek. Bisnis sing nggawe Google Apps bakal nandur modhal ing prasarana sing kalebu email, tanggalan, manajemen dokumen, konferensi video, lan manajemen kontak sing saingan karo Microsoft Exchange kanthi biaya sithik. Ayo goleki.

Email Google: Alternatif Kuat kanggo Tukar

Email ing Aplikasi Google yaiku Gmail sing kabeh dingerteni lan disenengi. Nanging, Google Apps ngidini sampeyan merek email nganggo jeneng domain perusahaan kanggo njamin kanthi merek profesional. Ora ana sing pengin nggunakake email konsumen kanggo bisnis, bener? Google Apps minangka Gmail kanggo bisnis, lan kalebu sawetara fitur tambahan kayata kebijakan penyaringan spam lan lampiran khusus. Uga kalebu alat migrasi sing luwih gampang migrasi saka Exchange. Email bisa diakses liwat web, klien email (kayata Outlook utawa Apple Mail), lan piranti seluler. Kuota standar kanggo saben pangguna yaiku 25GB, sing murah banget.

Kajaba iku, penyaringan spam lan virus ing email Google pancen paling apik ing industri. Aku arang ndeleng positip sing salah lan email sing paling akeh sing ora disenengi kejiret lan disaring. Pindhah menyang Google Apps pancen ngilangi kebutuhan kanggo solusi nyaring pihak katelu.

Kalender Kaya Bocah-Bocah Gedhe

Fitur tanggalan ing Aplikasi Google apik tenan. Organisasi bisa gawe jadwal rapat karo wong lan sumber daya (kayata ruang konferensi, proyektor, lsp) kanthi mung sawetara klik. Anggota tim uga bisa ndeleng jadwal karyawan liyane lan ndeleng informasi gratis / sibuk kanthi gampang. Iki nggawe rapat jadwal ing organisasi kanthi cepet. Pangeling rapat bisa dikirim liwat email utawa pesen teks lan bisa disesuaikan karo saben pangguna.

Suite Kantor Lengkap ing Awan

Aku seneng banget karo fitur Docs Google Apps. Umume organisasi nggunakake Word, Excel, lan PowerPoint minangka piranti lunak kantor standar. Iki tegese nginstal piranti lunak ing kabeh komputer, uga ndhukung lan njaga. Iki bisa larang. Kabeh iki bisa ilang karo Google Docs. Organisasi saiki bisa nyimpen kabeh dokumen ing sak panggonan lan ngatur kanthi cara sing cerdas banget.

Bab sing apik babagan Google Docs yaiku ngilangi frustasi "sapa sing duwe versi paling anyar saka dokumen kasebut?" Kanthi Google Docs, kabeh dokumen digawe langsung ing sistem lan mung ana siji salinan dokumen sing diwenehake kapan wae. Karyawan bisa kolaborasi ing dokumen lan nggawe pangowahan lan kabeh revisi dilacak supaya sampeyan bisa terus bali menyang versi sadurunge lan ndeleng sapa sing nindakake.

Organisasi bisa nyedhiyakake kabeh perpustakaan dokumen ing Google Docs lan dadi 100% tanpa kertas amarga sampeyan bisa ngunggah jinis file apa wae. Iki bakal diowahi dadi Google Doc sing bisa diowahi utawa mung disimpen ing server file. Google Docs menehi server file, drive bareng, lan suite kantor kabeh dadi siji tanpa perangkat lunak utawa piranti lunak sing kudu kuwatir.

Goleki Pribadi nganggo Google Chat

Fitur liyane sing apik kanggo Aplikasi Google yaiku fitur obrolan video. Sapa wae karyawan nganggo webcam bisa melu sesi konferensi video karo pangguna liyane supaya kolaborasi luwih gampang. Kualitas kasebut apik banget lan sampeyan bisa uga konferensi karo pangguna Google liyane ing njaba perusahaan sampeyan. Ora apik kaya sawetara solusi konferensi video perusahaan nanging bisa digunakake kanthi apik lan dadi solusi sing paling apik kanggo pangguna.

Tenaga Kerja Mobile

Kabeh fungsi ing Aplikasi Google bisa banget nggunakake piranti seluler. Kalender iPhone saya diselarasake kanthi lancar karo Kalender Google lan uga bisa njupuk dokumen ing telpon uga. Aku malah bisa nyunting dokumen saka telpon! Iki tegese aku bisa nggawa kabeh dokumen perusahaan karo aku ing endi wae. Ya bener - kabeh dokumen ing perusahaan saiki wis bisa diakses ing telpon. Email uga bisa digunakake kanthi lancar lan gampang banget komunikasi ing dalan.

Keamanan Awan

Salah sawijining poin paling laris ing Google Apps yaiku nyatane ora mbutuhake investasi perangkat keras kanggo mbukak. Kabeh wis dadi host ing pusat data Google lan antarmuka ndhelik karo SSL. Iki ora mung ngirit akeh dhuwit, nanging nggawe organisasi sampeyan luwih fleksibel. Karyawan virtual bisa melu sistem kasebut saka endi wae, kantor sing pindah dadi luwih gampang, lan data sampeyan luwih aman tinimbang ing kantor sampeyan. Aku seneng guyon manawa kantor kita bisa diobong sesuk lan bisa uga ora dingerteni amarga sistem bakal terus operasi.

Pilihan cerdas kanggo Organisasi

Versi bisnis saka Aplikasi Google regane $ 50 saben pangguna saben taun lan bisa disiyapake kanthi cepet. Aku wis ngaktifake akun lan nggawe klien bisa mlaku sawetara dina. Yen sampeyan ngalami rasa sakit komunikasi karo sistem sampeyan saiki, pengin ora nggunakake kertas, kudu kolaborasi luwih apik karo anggota tim, utawa mung pengin miwiti ngirit dhuwit ing piranti lunak kantor sampeyan, Aku ngajak sampeyan nyoba Google Apps.

Tulung critakake yen aku bisa nulungi. Aku uga seneng ngrungokake pengalaman sampeyan karo Google Apps, mula tinggalake komentar ing ngisor iki!

4 Komentar

  1. 1

    Amin Kita mbukak kabeh perusahaan (http://raidious.com) ing Google Apps, lan kita ora nemoni masalah - pengalaman positif banget. Muga-muga bisa nggawe alat manajemen proyek / alur kerja lan alat CRM supaya bisa diterusake!

  2. 2
  3. 3

    Aku nyaranake Google Apps kanggo kabeh klien, preduli ukurane. Aku uga wis nyiyapake kanggo sawetara, mula prelu mriksa proses Reseller Resmi. Salah sawijining prekara sing apik sing aku weruh nalika hosting karo MediaTemple yaiku aku bisa ngatur kabeh setelan DNS ing host. Pendaftar domain dikenani biaya kanggo setelan DNS sing luwih maju, mula aku wis nyimpen pirang-pirang dolar ing kana.

  4. 4

    Diito! Aku nglirwakake Outlook tanggal 1 Januari 2010. Keputusan kasebut minangka keputusan lan keputusan bisnis. Aku wis mbukak kabeh Aplikasi Google lan ora nuwun babar pisan. Aku uga ngajak kabeh klien supaya "GO GOOGLE" - bisa dingerteni kanthi nganggo cara akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.