Masalah karo "Data Gedhe"

data amba

Salah sawijining istilah sing paling populer sing saiki katon ing saben situs teknologi saiki yaiku data amba. Aku ngira industri nindakake gangguan karo panggunaan berlebihan lan gambar sing ora akurat sing nggambarake apa sing sejatine kedadeyan.

Data gedhe minangka tembung kunci, utawa tembung rangkep, sing digunakake kanggo njlentrehake volume data sing wis kabentuk lan ora ana struktur sing gedhe banget, mula angel diproses nggunakake teknik database lan software tradisional. Miturut Webopedia

Masalahe yaiku data gedhe ora mung a database amba. Data gedhe biasane nggambarake deskripsi 2-dimensi. Masalahe yaiku perusahaan ora mung nglawan basis data gedhe, nanging uga nglawan kecepatan data. Aliran data raksasa teka kanthi wektu nyata sing kudu dinormalisasi lan ditampilake kanthi cara nyedhiyakake analisis apa sing kedadeyan suwe-suwe.

Aku percaya gambaran sing luwih akurat bisa uga data streaming. Data streaming duwe janji nemokake nugget informasi sing bisa didol pemasar, uga nyata-wektu, tren lan prediktif analisis sing bisa nyedhiyakake para pemasar kesempatan kanggo nyetel stratejine kanggo nggedhekake asil. Sistem kudu normal, arsip, presentasi lan prédhiksi supaya bisa nggunakake kapitalisasi aliran data sing kasedhiya.

Aja diapusi karo pemasaran sing ana ing sekitar data amba. Solusi kasebut wis kasedhiya kanggo ngolah volume data sing akeh. Nunyuk data streaming apa sing pancen dibutuhake.

3 Komentar

  1. 1

    Aku setuju banget karo definisi sampeyan lan kepiye "data gedhe" dadi tembung sing paling populer. Aku pacelathon esuk mau karo kolega babagan "tembung buzz."

    Masalahe yaiku, kanthi kakehan, sampeyan ngilangi tujuan lan makna sejatine nganti mayoritas sing wis krungu lan nggunakake ora ngerti tenan. Babagan sing padha kedadeyan karo "komputasi awan" lan dhaptar isih ana.

  2. 2
  3. 3

    Artikel apik Doug. Tutul data streaming minangka kunci! Nggawe data saka sistem internal lan sumber eksternal, gabung kanthi wektu nyata, ngresiki data, bisa uga nggawe pencocokan sing kabur banjur ngirim wawasan, tandha lan kabar supaya bisa ditrapake minangka perkara sing apik banget. Perusahaan sing bisa mindhah marketing menyang wektu nyata bakal duwe kauntungan sing signifikan. Perusahaan bisa miwiti nggunakake data streaming kanggo menang kanthi cepet kanthi nggawe tunjangan 10-15%, nanging bakal entuk keuntungan tambahan kanggo manufaktur, penjualan, pengiriman, pemenuhan, lsp. Iki wis dadi pengalaman .

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.