Analytics & TesCRM lan Platform DataTeknologi sing MunculEnablement SalesTelusuri MarketingMarketing Social Media

Masalah karo "Data Gedhe"

Salah sawijining istilah sing paling populer sing saiki katon ing saben situs teknologi saiki yaiku data amba. Aku nganggep industri nindakake gangguan karo panggunaan berlebihan lan gambar sing ora akurat sing nggambarake apa sing sejatine kedadeyan.

Data gedhe minangka tembung kunci, utawa tembung rangkep, sing digunakake kanggo njlentrehake volume data sing wis kabentuk lan ora ana struktur sing gedhe banget, mula angel diproses nggunakake teknik database lan software tradisional. Miturut Webopedia

Masalahe yaiku data gedhe ora mung a database amba. Data gedhe biasane nggambarake deskripsi 2 dimensi. Masalahe yaiku perusahaan ora mung nglawan basis data gedhe, nanging uga nglawan kecepatan data. Aliran data raksasa teka kanthi wektu nyata sing kudu dinormalisasi lan ditampilake kanthi cara nyedhiyakake analisis apa sing kedadeyan suwe-suwe.

Aku percaya gambaran sing luwih akurat bisa uga data streaming. Data streaming duwe janji nemokake nugget informasi sing bisa didol pemasar, uga nyata-wektu, tren lan prediktif analisis sing bisa nyedhiyakake para pemasar kesempatan kanggo nyetel stratejine kanggo nggedhekake asil. Sistem kudu normal, arsip, presentasi lan prédhiksi supaya bisa nggunakake kapitalisasi aliran data sing kasedhiya.

Aja diapusi karo pemasaran sing ana ing sekitar data amba. Solusi kasebut wis kasedhiya kanggo ngolah volume data sing akeh. Nunyuk data streaming apa sing pancen dibutuhake.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

3 Komentar

  1. Aku setuju banget karo definisi sampeyan lan kepiye "data gedhe" wis dadi tembung buzz panas. Esuk iki aku ngobrol karo kanca kerja babagan "tembung buzz."

    Masalahe, kanthi nggunakake sing berlebihan, sampeyan bakal nyuda tujuan lan makna sing sejatine nganti mayoritas sing wis krungu lan nggunakake ora ngerti. Bab sing padha kedadeyan karo "komputasi awan" lan dhaptar terus.

  2. Artikel apik Doug. Nunyuk data streaming minangka kunci! Narik data saka sistem internal lan sumber eksternal, gabung ing wektu nyata, ngresiki data, bisa uga nindakake sawetara pencocokan sing ora jelas lan banjur ngirim wawasan, tandha lan kabar supaya bisa ditindakake minangka perkara sing apik. Perusahaan sing bisa mindhah marketing menyang wektu nyata bakal duwe kauntungan sing signifikan. Perusahaan bisa miwiti nggunakake data streaming kanggo entuk kemenangan kanthi cepet kanthi nggawe 10-15% keterlibatan, nanging bakal entuk manfaat tambahan kanggo manufaktur, dodolan, pengiriman, pemenuhan, lsp. Iki wis pengalaman kita. .

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web