Streak: Atur Pipa Penjualan ing Gmail Kanthi CRM Fitur Lengkap Iki

Streak: CRM Integrasi Gmail Kanggo Pipa Penjualan

Sawise nggawe reputasi apik lan mesthi nggarap situs, pidhato, tulisan, wawancara, lan bisnis ... nomer tanggepan lan tindak lanjut sing kudu daklakoni kanthi asring. Aku ora yakin manawa aku kelangan kesempatan sing apik mung amarga aku ora ngetutake prospek kanthi tepat wektu.

Nanging, sing dadi masalah yaiku rasio tutul sing kudu daklakoni kanggo nemokake keterlibatan bisnis sing cukup gedhe. Nyatane, aku cukup yakin yen ngetutake kabeh panjaluk yen ora bakal duwe wektu kanggo ngrampungake karya klien sejatine! Nanging, nggawe pipa padat penting nalika ngrampungake proyek lan pindhah saka klien. Sampeyan kudu efisien karo wektu ... kanthi rutin nutul saben prospek, nduweni kualifikasi, lan maju liwat proses penjualan.

Saben bisnis sing apik duwe pipa penjualan sing efektif kanggo ngerti prospek sing ana, sing paling cedhak, lan kemampuan kanggo prédhiksi kaprigelan nutup lan tuwuh bisnis. Iki angel banget kanggo aku lan aku ora percaya kahanane unik. Aku percaya umume bisnis cilik berjuang kanthi ngatur pipa penjualan lan kualifikasi lan kualifikasi kualitase. Apamaneh yen dheweke dudu profesional sing profesional lan sales profesional.

Iki ngendi a Manajemen Relationship Customer (CRM) sistem minangka kabutuhan. Kanthi CRM, sampeyan bisa menehi tandha prospek, nyimpen cathetan, ngenali tahap siklus penjualan sing ana, nggawe tugas tindakake, lan ngatur hubungan bisnis kanthi luwih efektif. Lan… yen organisasi duwe pirang-pirang anggota, sampeyan bisa kanthi efektif ngatasi tangan lan tugas maneh ing antarane staf sampeyan.

Streak: Atur Pipa Penjualan Sampeyan Ing Gmail

Ngonfigurasi lan ngatur paket piranti lunak liya kanggo nindakake iki luwih akeh, ora kurang. Umume aktivitas kasebut kedadeyan liwat email, mula duwe CRM sing digabung karo platform email sampeyan kudu kesederhanaan lan efisiensi. Yen bisnis sampeyan isih aktif Google, tilas bisa uga dadi solusi sing sampurna kanggo sampeyan.

Streak integrasi langsung karo kothak mlebu Gmail, duwe plugin browser, lan duwe aplikasi seluler sing apik. Fitur Streak kalebu:

Streak CRM kanggo Gmail

  • CRM Integrasi Gmail - kabeh sing dibutuhake kanggo "menang-tertutup" ndhelik ing email. Streak njupuk transaksi sampeyan lan ngluwihi Gmail sing ana ing CRM sing fleksibel lan fitur lengkap.

CRM Integrasi Gmail

  • Ngatur Proses Penjualan Sampeyan - Yen strategi sales sampeyan diganti, nganyari Streak langsung lan intuisi. Tambah kolom anyar saka sembarang tipe, atur ulang tahap, utawa busak data kapan wae. Kolom dirancang khusus kanggo nampa nomer, teks bentuk gratis, menu tarik-mudhun, kothak centhang, lan apa wae sing sampeyan butuhake.
  • Adol Kolaboratif - Kabeh kolaborator kanthi kesempatan bisa maca email lengkap sanajan ora kalebu utas. Sampeyan uga bisa ngontrol akses data ing anggota tim kanthi peran idin.
  • Panel Inbox - Cathet, atur tugas lan tindakake langsung saka panel sing terintegrasi kanthi apik liwat plugin browser Streak kanggo Chrome utawa Safari.

Cathetan kothak mlebu Streak

  • Snippets Email - Lebokake teks umume sing diulang kanthi printah tombol. Tulis kanthi cepet perkenalan, tindak lanjut, lan pangeling. Ngilangi wektu sing boros lan gawe repot repetitif.
  • Lacak Email - Pelacakan ngabari sampeyan nalika, ing endi, lan seberapa asring email dideleng. Gunakake Streak kanggo nelpon timbal kanthi tepat nalika lagi mikir babagan sampeyan.
  • Kirim Gabung - Streak ngilangi komplikasi email akeh. Tulis pesen sampeyan, pilih dhaptar panampa, banjur kirim.
  • Pelaporan Pipa - Nggawe grafik lan grafik warna iku gampang karo Streak. Deleng kepiye dhuwit bisa pindhah liwat pipa sampeyan lan kontributor sing menehi pengaruh paling gedhe.

Mlebu Kanggo Streak

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo tilas lan aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.