Pemasaran Strategis Jangka Jangka Dadi Wani

atraksi

Nalika aku kerja bareng klien ing kampanye email langsung, kunci sukses yaiku pirang-pirang pesen sing relevan sing ditampilake kaping pirang-pirang. Aku ngelingake pengiklan babagan ngirim mailer siji-sijine lan ngarepake asil sing apik. Bola-bali kita menehi bukti marang klien manawa frekuensi lan relevansi minangka kunci sukses.

pesen-ing-botol.pngOra preduli sepira kualifikasi sampeyan kanggo pamirsa, sing sejatine ana pesen sing kaya pesen pesen ing botol lan ngenteni balesan. Iki ora ateges yen kampanye iki ora duwe pengaruh utawa laba investasi… asring ditindakake. [Foto sing apik ditemokake ing Ula Blog]

Kampanye pemasaran strategis jangka panjang bisa ditindakake kaya nambah minat. Ing mbaleni pesen, sampeyan ora gagap… sampeyan nyedhiyakake luwih akeh kesempatan supaya pesen ditahan. Bisa uga kaping pisanan, pengunjung ora duwe wektu kanggo investigasi luwih lanjut… utawa bisa uga sing maca ora duwe kesempatan kanggo tuku utawa melu nalika semana.

Pemasaran strategis lan profesional pemasaran merek seneng karo kampanye pemasaran jangka panjang amarga bisa entuk luwih akeh wektu netes or ngganggu tambahan informasi tambahan sajrone kampanye. Tinimbang meksa nindakake serangan jangka pendek lan tekanan tinggi, pamasar strategis ngenteni pelanggan supaya bisa nyedhaki. Pelanggan pengin marani dheweke sawise dididik, nggawe hubungan, lan ngerti kanthi lengkap kesempatan kasebut.

Dina iki, aku seneng ngomong karo Jascha Kaykas-Wolff, VP Pemasaran saka Webtrends lan kita ngrembug babagan kepenake strategi jangka panjang iki. Nuwun sewu analogi mancing liyane, nanging aku nganggep mbuwang garis ing banyu utawa nggodhog banyu lan trolling. Sampeyan bisa uga bisa nyekel iwak saben mbuwang garis, nanging sampeyan bakal nggawa luwih akeh iwak… lan iwak sing luwih gedhe ... nalika sampeyan mabur lan ngatasi banyu.

Webtrends lagi nggarap strategi pemasaran sing unik banget saiki ... lan saiki nggawe warta. Aku ngarep-arep bisa ndeleng strategi sing dimainake suwe-suwe lan ndeleng reaksi industri. Kasunyatan manawa wis entuk publisitas (sanajan sawetara negatif) nyenengake.

Strategi jangka pendek biasane duwe risiko kurang, nanging ngasilake asil luwih cepet lan luwih cilik. Strategi jangka panjang kadang-kadang duwe risiko gedhe, nanging panenane biasane gedhe banget. Nanging, wani marketing entuk hadiah. Aku luwih ngormati perusahaan kanthi strategi jangka panjang. Makane aku kerja utamane ing industri telusuran organik lan media sosial ... Aku yakin iki minangka conto strategi jangka panjang. Strategi jangka panjang nemtokake harapan sing apik lan; asile, pelanggan luwih seneng.

One comment

  1. 1

    Doug, iki pancen sing sejatine daklakoni ing salah sawijining proyek. Pratinjau jangka panjang, adol lembut utawa ora adol, luwih dhisik kanggo mbangun komunitas. Kanggo kula, strategi tekanan jangka pendek sing luwih dhuwur katon luwih beboyo!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.