Alteryx: Intelijen Bisnis lan Analytics Strategis

analitik strategis alteryx

Nalika wong ngomong babagan Analytics, biasane diwatesi ing situs, data standar sing umum ing pirang-pirang vendor. Kanggo organisasi gedhe kanthi data terabyte - kalebu data tuku pelanggan, data sensus, data geografis, data media sosial, lsp - rata-rata Analytics platform ora bisa digunakake. Mangkene pacelathon apik antarane Alteryx lan Forrester's Boris Evelson babagan topik iki:

Alteryx nggabungake intelijen bisnis lan kemampuan kanggo nyambung menyang data gedhe dadi sing diarani analitik strategis.

Minggu kepungkur, aku ngobrol apik babagan topik kasebut karo Paul Ross, VP Pemasaran Produk lan Industri ing Alteryx. Ing karir pemasaran basis data sadurunge, aku ngrancang lan mbangun gudang data pemasaran kanggo klien lan ngerti tantangane. Kadhangkala, butuh sawetara dina kanggo nyusun terabyte data. Alteryx ngatasi tugas rumit kaya iki kanthi cepet, nggunakake teknologi database paling anyar.

Alteryx nggabungake kabeh fitur alat pergudangan data lan modern Analytics lan alat sosial kanggo nyedhiyakake tampilan lengkap babagan data - kalebu ekstraksi, transformasi lan mbukak (ETL), data lan alamat higienis, integrasi data pelanggan, kompresi data lan indeksasi, pelaporan lan analitik spasial.

Alteryx: Sampeyan kudu nganalisa data karo faktor eksternal sing ana gandhengane — kayata omah, kompetitif, psikografi, lan geo-location. Kabeh gabungan, intelijen bisnis sing wicaksana iki Analytics menehi apa sing sampeyan butuhake kanggo entuk kesempatan pasar strategis, ngungguli pesaing, lan ngasilake luwih akeh saka bisnis sampeyan saiki.

Lan ing ngendi Alteryx cocog. Piranti lunak Alteryx Strategic Analytics minangka solusi lengkap saka desktop sing nggabungake data bisnis, konten industri, lan pamrosesan spasial kanggo menehi kabeh para perencana strategis ing siji solusi sing gampang digunakake. Iki minangka salah sawijining sumber kanggo strategis Analytics piranti lunak, data, lan analisis, sing nyedhiyakake intelijen bisnis Analytics sampeyan kudu nggawe keputusan sing yakin lan yakin.

Solusi Alteryx:

  • Analisis ad hoc ing menit: Desain lan desain ulang skenario kanthi cepet.
  • Bagan lan peta interaktif: Ngenali hubungan lan kesempatan anyar.
  • Analisis spasial: Nggali luwih jero kanthi konteks geografis sing pas.
  • Pilihan laporan lan pangiriman ekstensif: Saiki waca miturut kekarepan sampeyan.
  • Pembuat aplikasi: Nggawe lan nuduhake aplikasi analitik karo tuntunan seret lan culake.
  • Tukaran aplikasi: Goleki wiwitan kanthi aplikasi prebuilt saka Komunitas Alteryx.

Ing toko multi-kanal lan lingkungan pemasaran, siji pengecer Alteryx nggunakake Facebook 'Likes' kanggo ngoptimalake analisis segmentasi pelanggan. Nggunakake Alteryx, perusahaan kasebut bisa nyocogake saben 'Seneng' ing kaca Facebook karo kegiatan pelanggan ing program loyalitas, lan nganalisis prilaku tuku pelanggan. Nggunakake modeling prediktif, analisis spasial (utawa lokasi), lan data demografi, pengecer nganalisa interaksi pelanggan Facebook lan hubungan langsung karo penjualan sing luwih dhuwur ing saben segmen pelanggan lan kategori produk.

Gabungan karo data internal pelanggan utawa sales, lan data demografi eksternal, Alteryx nguatake perusahaan kanggo ngerti persis babagan upaya lan investasi media sosial sing nyebabake prilaku pelanggan, lan sing paling penting, dhasar kasebut.

Yen sampeyan pengin nyoba alat Alteryx liwat web - priksa sawetara Analytics tukang sihir sing bisa digunakake kanthi gratis Alteryx Saiki situs Pelacak Twitter sing apik banget, ngasilake dhaptar tweet relatif ing tembung kunci sing digoleki, uga informasi profil tweeter. Sampeyan uga bisa nyelehake alamat lan ID Twitter kanggo target tambahan!