7 Strategi sing Digunakake Pemasar Afiliasi Sukses Kanggo Ngasilake Pendapatan Kanggo Merek sing Dipromosikan

Strategi Pemasaran Afiliasi sing Sukses

affiliate marketing minangka metodologi ing ngendi wong utawa perusahaan bisa entuk komisi kanggo marketing merek, produk, utawa layanan perusahaan liyane. Apa sampeyan ngerti yen marketing afiliasi mimpin perdagangan sosial lan ana ing liga sing padha karo marketing email kanggo ngasilake revenue online? Iki digunakake dening meh kabeh perusahaan lan, mula, minangka cara sing apik kanggo para influencer lan penerbit kanggo nggabungake menyang aktivitas.

Statistik Kunci Pemasaran Afiliasi

Pemasaran afiliasi nyathet luwih saka 16% kabeh pesenan eCommerce ing AS lan Kanada lan nyumbang luwih saka 15% kabeh revenue media digital. Belanja pemasaran afiliasi diprakirakake bakal tuwuh luwih saka 10% ing sawetara taun sabanjure.

FindStack

Sampeyan ora dadi sukses sewengi ing pemasaran afiliasi. Ing bagean iki, kita nyritakake pitung perkara sing ditindakake para pemasar afiliasi sing sukses. 

Strategi Pemasaran Afiliasi

  1. Njaga Akun ing Saperangan Platform Media Sosial - Dadi aktif ing macem-macem platform media sosial bisa entuk manfaat saka pemasar afiliasi kanthi akeh cara. Iki ngidini sampeyan nggayuh pamirsa sing luwih akeh amarga ora mungkin sampeyan bakal nangkep kabeh pamirsa ing jaringan siji. Iku amarga seneng lan pilihan beda-beda antarane pamirsa. Sawetara luwih seneng LinkedIn kanggo konten sing luwih profesional, dene liyane luwih seneng platform sing luwih nyenengake, kayata TikTok, SnapChat, lan Instagram. Sampeyan mesthi pengin nggawe konten ing macem-macem format, kalebu kiriman blog, video, gambar, infografis, gumantung saka apa sing populer ing jaringan kasebut.

Wiwit taun 2020, jumlah influencer lan publikasi sing ngembangake luwih saka siji akun ora ngluwihi 10% saka jumlah total. Nanging, luwih akeh saluran lalu lintas sing duwe afiliasi, luwih dhuwur penghasilan rata-rata. Ing 2021, influencer lan penerbit sing njaga 2 utawa 3 akun liwat jaringan sosial sing entuk rata-rata 3 kaping luwih ing Admitad ConvertSocial tinimbang sing njaga mung siji akun. Ing wektu sing padha, sing ngembangake 4 utawa luwih akun entuk babagan 10 kaping luwih saka pangguna karo siji akun. 

Admitad ConvertSocial

  1. Diversifikasi Merek, Produk, utawa Layanan sing Sampeyan Promosiake – Pemasar afiliasi sing sukses ora mbatesi siji merek utawa produk. Minangka pemasar, penghasilan sampeyan langsung ana hubungane karo jumlah pengiklan sing sampeyan gunakake. 

    Contone, ing 2021 wae, Adam Enfroy, influencer marketing konten sing misuwur, entuk $ 63,363 sing nggumunake saka 64 program afiliasi sing beda. Adam nyaranake diversifikasi produk sing sampeyan iklanake lan nggarap akeh pengiklan. Diversifikasi mbantu mbandhingake asil monetisasi lan entuk bathi. Diversifikasi tautan uga bisa nambah dodolan kanthi menehi pilihan tuku sing beda kanggo pelanggan. 

Afiliasi sing nggarap 2-5 pengiklan entuk 3 kaping luwih tinimbang sing mung siji pengiklan. Luwih akeh pengiklan sing bisa digunakake, luwih dhuwur potensial penghasilan sampeyan. 

Admitad ConvertSocial

  1. Cocog karo Iklan karo Niche Blog – Yen sampeyan pamula, iku saranake kanggo fokus ing siji topik favorit lan manggoni niche isi tartamtu. Ing kasus iki, priksa manawa produk sing sampeyan pariwara kudu kalebu ing niche sing cocog karo blog sampeyan. Ing 2021, umpamane, penghasilan afiliasi sing kerja ing Admitad ConvertSocial mung ing niche tikel kaping pindho dibandhingake karo 2020. Napa nemtokake niche penting banget? Prasaja, yen sampeyan nyoba kanggo ngebaki kabeh wong, pesen marketing sakabèhé ora bakal ngomong karo sapa waé. Kanggo nemtokake niche, pisanan, analisa pamirsa. Klumpukne wawasan babagan preferensi liwat obrolan, komentar, lan liya-liyane. Sawise sampeyan ngerti pamirsa lan apa sing disenengi, gawe konten babagan topik kasebut lan cocogake iklan karo niche blog sampeyan. 
  2. Dadi Terbuka lan Transparan Babagan Iklan – Pencipta konten lan influencer ora kudu ndhelikake ing latar mburi konten sing dipromosikan. Penonton saiki luwih seneng ndeleng wong sing sejati lan ngerti tujuane sing sejatine. Iki uga ditrapake kanggo promosi mbayar. 

    Pencipta konten lan influencer ngirim ora ndhelikake kasunyatan manawa dheweke entuk komisi nalika maca ngeklik tautan tartamtu. Ngungkapake informasi iki mbantu mbangun kapercayan lan hubungan sing langgeng sing migunani kanggo loro pihak. 

    Pemasar afiliasi sing sukses uga mesthekake pangguna ngerti apa sing kudu ditindakake yen tuku nggunakake tautan afiliasi. Contone, pangguna kudu ngerti manawa bisa ngirit dhuwit kanthi tuku nggunakake kode promosi utawa tautan afiliasi. 

    Introduksi pariwara menyang pamirsa sanalika bisa, yen ora, bakal katon ora cocog kanggo pelanggan. Sanajan sampeyan duwe 100 pandherekipun, miwiti ngrembug babagan merek lan produk - bisa uga narik kawigaten para pengiklan potensial kanggo sampeyan, mbantu sampeyan adaptasi kanggo adol dhewe, lan anget pamirsa.

Ing panaliten anyar, 86% responden ujar manawa transparansi bisnis luwih penting tinimbang sadurunge. Peneliti uga nemokake manawa konsumen duwe pangarepan sing luwih dhuwur kanggo kejujuran ing merek tinimbang politisi.

Sprout Sosial

  1. Nguji Format Konten Iklan - Strategi iklan tampilan paling apik nggunakake kombinasi format iklan sing beda. Umume pemasar nggunakake kombinasi iklan teks standar, gambar, iklan video, lan iklan spanduk media kaya. Pemasar sing sukses nguji macem-macem jinis iklan kanggo nemtokake format sing luwih akeh ngowahi lan ing platform apa. Sampeyan bisa entuk wawasan babagan kinerja iklan kanthi nganalisa blog lan analytics media sosial sing cocog. Ngawasi kabeh corong penjualan uga bisa menehi wawasan babagan kinerja iklan sampeyan. 
  2. Kolaborasi ing Cara Smart - Kolaborasi karo publikasi lan influencer liyane minangka cara sing apik kanggo ngembangake hubungan profesional kanggo nggayuh tujuan sampeyan. Rampung kanthi bener, kolaborasi bisa mbantu sampeyan nggayuh pamirsa anyar, nambah lalu lintas merek, lan mbangun kapercayan. Nanging, kolaborasi kudu ditindakake kanthi cara sing cerdas. Priksa manawa kanggo kolaborasi karo wong-wong sing nuduhake ceruk karo sampeyan. Contone, yen sampeyan ngeblog babagan fashion, luwih becik kolaborasi karo influencer fashion liyane tinimbang publikasi sing nulis babagan teknologi utawa real estate. 
  3. Aja Dibuwang dening Iklan – Promosi produk apa wae mung kanggo dhuwit ora etis. Kanggo wiwitan, luwih becik golek ceruk sing sampeyan ngerti kanthi jelas lan promosi produk sing sampeyan ngerti.

    Aja kebawa dening iklan. Iku gampang kanggo njaluk kejiret munggah ing wayahe lan milih akeh banget produk afiliasi bebarengan. Iki bakal nyebabake dodolan sing luwih sithik-ngalahake tujuan kanggo miwiti pemasaran afiliasi ing wiwitan. Duwe akeh banget produk promosi ing blog sampeyan uga bisa nggawe kesan sing salah ing pamirsa. Dheweke bakal weruh produk sampeyan lan nyimpulake sampeyan mung golek dhuwit.

    Tinimbang dibuwang dening promosi sing dibayar, luwih becik njaga keseimbangan antarane kiriman sing dipromosikan lan kiriman tanpa iklan. Kathah gumantung ing platform lan topik. Nanging yen sampeyan duwe 1-2 kiriman utawa set crita saben dina, banjur iku optimal kanggo ngedol langsung lan ngirim iklan 2-3 kaping seminggu. Lan aja lali yen sampeyan kudu ati-ati banget babagan milih pengiklan. Minangka aturan, disaranake:

    • 80% konten sing menarik lan migunani.
    • 20% isi promosi.

Sukses ing pemasaran afiliasi ora kedadeyan sewengi.

Iki minangka asil saka usaha sing terus-terusan lan komitmen kanggo sukses. Apa sampeyan anyar ing marketing afiliasi utawa influencer sing wis mapan, nindakake pitung prakara iki bakal mbantu sampeyan mbangun hubungan sing apik karo pamirsa sing bakal ngasilake luwih akeh dodolan.