Storyworks1: Platform Pangiriman Konten Digital Sales sing Sadhar Lokasi

storyworks1 manajemen konten sales digital

Gawe Crita1 nyedhiyakake platform presentasi seluler interaktif kanggo nyepetake tim lapangan kanthi alat kanggo ningkatake kredibilitas, nyelarasake strategi pemasaran karo eksekusi penjualan, lan tuwuh hubungan bisnis karo wawasan wektu nyata lan data sing bisa ditindakake.

Storyworks1 anyar Pelacak Peluang nyedhiyakake personel sales lapangan kanthi kemampuan nyelarasake dununge saiki karo CRM liwat piranti seluler supaya bisa peta lokasi prospek lan lokasi lan profil klien. Peluang Pelacak ngatur informasi adhedhasar wilayah pangguna saiki, prioritasake kemungkinan janjian lan nemokake informasi kontak saiki saka telusuran tembung kunci sing sederhana. Kanthi Locator Peluang, salespe uga bisa ngunggah informasi saka telpon lan rapat menyang CRM perusahaan.

Sawise melu, Peluang Pelacak bisa digunakake kanthi nyelarasake karo lokasi sales saiki liwat piranti seluler. Informasi banjur diekstrak saka CRM perusahaan menyang piranti adhedhasar data geografis lan mekanisme telusuran. Informasi utama babagan klien lan kantor prospek sing paling cedhak kalebu prioritas kesempatan banjur kasedhiya liwat telusuran tembung kunci lan / utawa jeneng mburi. Telpon lan rapat bisa dilebokake ing CRM liwat Opportunity Locator, ngilangi lelungan bali menyang kantor.

Penting banget yen sadeyan sales maksimal nggunakake lapangan supaya bisa produktivitas paling dhuwur. Opportunity Locator minangka salah sawijining alat pisanan sing nggunakake CRM lan nerjemahake dadi efisiensi penjualan sing luwih gedhe. Kemampuan kanggo entuk informasi utama babagan klien lan calon klien ing wilayah geografis sing ditarget supaya para salespe bisa nambah rapat, nyuda wektu telpon lan email, lan nyegah lelungan sing ora perlu bali menyang kantor kanggo ngakses CRM. Iki ngasilake bathi sing luar biasa babagan efisiensi kanggo para salesman, lan nyuda biaya kesempatan kanggo perusahaan kasebut. Jeff Fritz, CEO Storyworks1

Fitur Storyworks1

  • Akses konten offline - akses menyang konten sing sampeyan butuhake nganggo utawa tanpa sambungan, konten bakal disinkronake menyang piranti sampeyan kanggo akses offline.
  • Integrasi wis siyap - sambung karo teknologi bisnis sing wis digunakake saiki kaya Salesforce, Netsuite, Dropbox, Oracle, Blackboard lan liya-liyane. Platform kita ngenteni.
  • Tambah konsistensi ing lapangan - sales bakal duwe bahan paling anyar ing desktop, laptop, tablet, utawa smartphone.
  • Siji lokasi kanggo alat sales sampeyan - sumber sing diatur kanggo mbukak kabeh bahan penjualan sampeyan. Luwih nyedhaki nyederhanakake proses penjualan sampeyan.
  • Add-on khusus - Add-on interaktif sing mbantu nduduhake nilai. Kirimake pengalaman tuku sing kudu dielingi.
  • Teknologi penjualan sing gampang digunakake -Platform digawe saka dhasar kanggo ndhukung salesperson perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.