Crita lawan Tutur Perusahaan

pemasaran crita bisa ngomong

Pirang-pirang taun kepungkur aku disertifikasi ing proses perekrutan sing diarani Target Target. Salah sawijining kunci proses wawancara karo calon kandidat anyar yaiku takon babagan pertanyaan terbuka sing kudu calon dikandhani a crita. Alesané amarga luwih gampang supaya wong-wong mbukak wangsulan sing jujur ​​nalika sampeyan takon supaya njlentrehake kabeh crita tinimbang takon karo ya utawa ora.

Mangkene conto:

  • Apa sampeyan kerja kanthi apik ing tenggat wektu sing ketat? Wangsulan: Nggih
  • Disimpen… Apa sampeyan bisa crita babagan wektu kerja nalika sampeyan duwe sawetara tenggat wektu sing angel sing bakal dadi tantangan, utawa bisa uga mokal? Wangsulan: Crita sing sampeyan bisa takon babagan rincian tambahan.

Crita loro mbukak lan paweling. Umume kita ora ngelingi siaran pers pungkasan sing diwaca, nanging kita ngelingi crita pungkasan sing kita waca - sanajan babagan bisnis. Ing Crita Orabrush yaiku sing paling pungkasan sing dakpikirake.

Strategi konten nuntut online supaya kita mandhegake pemasaran lan perusahaan ngomong lan miwiti crita. Strategi utama karo Blogging Perusahaan. Wong ora pengin ngrungokake babagan perusahaan babagan perusahaan, produk utawa layanan sampeyan, dheweke pengin ngrungokake crita nyata babagan kepiye pelanggan bisa luwih apik kanthi nindakake bisnis karo sampeyan!

The Agensi Hoffman wis ngembangake infographic ing Crita vs. Tutur Perusahaan. Sampeyan uga bisa maca luwih lengkap babagan teknik crita ing blog Lou Hoffman, Sudut Ismail.

crito vs perusahaan ngomong v3

3 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Matur nuwun sampun nyawisaken wekdal kangge nyorot infographic babagan crito.

    Tuladha sampeyan nggunakake proses wawancara iku salah sawijining conto. Pengalaman karo pitakonan sing mbukak digawe negesake manawa kabeh wong duwe katrampilan crita.

    Saiki, ana sing ora duwe glibness saka Conan utawa cokotan Chris Rock, nanging ora apa-apa

    Kanggo perusahaan, tujuane yaiku supaya ora ngguyu ing lorong.

    Tujuane yaiku "nyambung".

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.