Crita lawan Tutur Perusahaan

pemasaran crita bisa ngomong

Pirang-pirang taun kepungkur aku disertifikasi ing proses perekrutan sing diarani Target Target. Salah sawijining kunci proses wawancara karo calon kandidat anyar yaiku takon babagan pertanyaan terbuka sing kudu calon dikandhani a crita. Alesané amarga luwih gampang supaya wong-wong mbukak wangsulan sing jujur ​​nalika sampeyan takon supaya njlentrehake kabeh crita tinimbang takon karo ya utawa ora.

Punika conto:

  • Apa sampeyan kerja kanthi apik ing tenggat wektu sing ketat? Wangsulan: Nggih
  • Disimpen… Apa sampeyan bisa crita babagan wektu kerja nalika sampeyan duwe sawetara tenggat wektu sing angel sing bakal dadi tantangan, utawa bisa uga mokal? Wangsulan: Crita sing sampeyan bisa takon babagan rincian tambahan.

Crita loro mbukak lan paweling. Umume kita ora ngelingi siaran pers pungkasan sing kita waca, nanging kita ngelingi crita pungkasan sing kita waca - sanajan babagan bisnis. Ing Crita Orabrush yaiku sing paling pungkasan sing dakpikirake.

Strategi konten online nuntut supaya kita mandhegake pemasaran lan perusahaan ngomong lan miwiti crita. Strategi utama karo Blogging Perusahaan. Wong ora pengin ngrungokake omongan perusahaan babagan perusahaan, produk utawa layanan sampeyan, dheweke pengin ngrungokake crita nyata babagan kepiye pelanggan bisa luwih apik kanthi nindakake bisnis karo sampeyan!

The Agensi Hoffman wis ngembangake infographic ing Crita vs. Tutur Perusahaan. Sampeyan uga bisa maca luwih lengkap babagan teknik crita ing blog Lou Hoffman, Sudut Ismail.

crito vs perusahaan ngomong v3