Aku Ora Pengin Ngrungokake Critamu

sepatu crito minangka tandha

Wektu kanggo rame. Tembung kunci anyar ing saindenging media sosial lan ruang pemasaran konten yaiku Crita. Kita wis nuduhake sawetara infografis ing crito mungsuh perusahaan ngomong lan crita visual… Lan aku seneng crita. Kanthi pamirsa sing bener, ora ana sing luwih becik tinimbang crita sing apik kanggo nyambung karo pamirsa.

Nanging saiki kita nggunakake crita kanggo kabeh. Logo kudu crita. Merek kudu crita. Grafik kudu nyritakake. Infografis kudu nyritakake. Situs web sampeyan kudu crita. Posting blog sampeyan kudu crita. Proposal kasebut kudu menehi crita. Presentasi kasebut kudu dicritakake.

Wis cukup karo crita sialan, wis! Mung amarga sawetara guru ing endi wae ngobrol babagan crito ora ateges strategi sing cocog kanggo saben lingkungan pemasaran lan pamirsa. Iku ngelingake aku babagan adegan ing Life of Brian… Sepatu minangka Tandha!

Kaya sepatune dudu tandha saka Brian, uga ora crita babagan jawaban kabeh masalah pemasaran sampeyan. Aku ngerti sawetara wong sing nyembah para guru pemasaran iki ... nanging saranake kanthi uyah. Dheweke ora ngerti produk sampeyan, industri, rega, kaluwihan lan kekurangan, lan ironis - dheweke ora ngerti critane pelanggan.

  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku wis ngrungokake critane.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku mung pengin mlebu online.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - ora duwe wektu kanggo ngrungokake.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku mung kudu ndeleng fitur-fiture.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku mung kudu ngerti mupangate.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku ngerti pelanggan lan pengin produk sing padha.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku mung kudu ndelok demo.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku mung kudu nyoba.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku mung kudu ngerti pinten.
  • Kadhangkala, aku ora pengin crita - aku mung kudu tuku.

Crita angel lan butuh bakat nyata kanggo nyipta citra nganggo teks, gambar utawa video kanggo njamin pemahaman. Wektu, nada, karakter ... kabeh bagean kudu ana supaya crita bisa digunakake lan bisa ndemek macem-macem pamirsa sing sampeyan guneman.

Sawetara wulan kepungkur, aku nindakake riset babagan produk sing katon bisa ngatasi masalah sing ana karo klien. Aku ngerti sepira mbayar bayarane. Aku ngerti sepira akehe masalah kasebut. Aku ngerti sepira mbayar dhuwit kanggo ngatasi masalah kasebut. Situs iki ora duwe kabeh informasi sing dibutuhake, yen ora aku uga wis ndhaptar nalika semana ... nanging aku kudu ndhaptar demo.

Sawise ndhaptar demo, aku nampa telpon pra-kualifikasi lan aku ditakoni pirang-pirang pitakon. Sawise akeh pitakon, aku sambat lan mung njaluk demo. Aku kudu ngrampungake mangsuli pitakon. Sawise rampung, aku dijadwalake demo. Dina utawa luwih mengko, aku njaluk demo, lan petugas mbukak dek kustom khusus kanggo aku persona lan miwiti marang ing crita.

Aku njaluk dheweke mandheg. Dheweke nolak.

Aku takon apa kita bakal nindakake demo, lan dheweke nyepetake pitakon kasebut. Dadi aku njaluk pesen supaya manajer dheweke nyeluk aku lan aku bakal mandheg. Aku saiki frustasi. Manajer kasebut nelpon lan aku njaluk dheweke nduduhake piranti lunak kasebut, njelasake manawa yen biaya kasebut larang karo anggaran lan yen piranti lunak kasebut ngatasi masalah, aku siyap tuku.

Dheweke nuduhake demo. Dheweke ngandhani regane. Aku tuku.

Ing pungkasan telpon, dheweke ngakoni yen dheweke bakal bali lan ngrumusake proses penjualan supaya bisa nampa perusahaan kaya aku.

Nalika aku ngormati kabeh karya luar biasa sing kudu ditindakake time kanggo nganalisa skenario menang / kalah, nggawe personas, nulis crita karo personas kasebut, nyiyapake strategi prakualifikasi lan menehi crita sing apik banget supaya aku tuku ... Aku ora butuh uga pengin. Aku ora sempat crita. Aku mung butuh solusine.

Aja nganggo cara sing salah iki, crita duwe marketing. Nanging Crita dudu obat strategi marketing. Sawetara pengunjung situs sampeyan ora golek crita… lan uga frustasi lan dipateni. Menehi pilihan liyane.

Tangi!

ora ana sing anyarSaiki yen ramalan rampung, iki crita apik sing bakal sampeyan maca ... kancaku (lan klien), Muhammad Yasin lan Ryan Brock deleng sejarah panjang wong sing nyritakake wektu sing bener. Waca bareng nalika njelajah jagad media sosial ing jaman digital lan ndeleng jaman biyen kanggo ngerti yen babagan seni critane, ana ora ana sing anyar ing sangisore srengenge.

Pilih salinan saka Ora Ana Sing Anyar: Sejarah Sejarah Dongeng lan Media Sosial sing Ora Apik.

7 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Douglas, cara paling apik kanggo njlentrehake apresiasi artikel iki yaiku crita cekak. Biyen, aku golek alat ing Twitter lan ndeleng judhul aneh iki, "Aku Ora Pengin Krungu Critamu. Dadi aku maca artikel kasebut lan ngguyu kepingkel. Lan aku urip seneng banget.

  3. 5

    Crita apik banget, nanging kita uga ana ing jagad swara lan 140 karakter. Pilihan multi-trek migunani. Posting blogku sing anyar sing diilhami dening kartun Rupert Bear, kanthi gambar, puisi lan prosa, bisa ditrapake karo bocah-bocah. Contone, kaca landas salinan dawa kanggo SEO lan sawetara sing maca, nanging video lan tombol 'tuku-saiki / langkah sabanjure' awal nyedhiyakake jalur navigasi alternatif.

  4. 7

    Douglas,
    Pancen nggumunake yen kabeh wong duwe agama crita.
    Luwih ora crita, ana sing kudu dingerteni nalika ngetrapake teknik crita ing komunikasi bisnis.
    Yen sampeyan ngrampungake nganti intine, tegese nggunakake basa kanggo narik kawigaten utawa luwih apik. Temenan, komunikasi sing ana ing kuadran sing mboseni ngasilake reaksi ing ujung spektrum liyane.
    Aku arep negesake judhule sampeyan nggunakake teknik crita kanggo njupuk posisi kontroversial.
    Apik tenan.
    Lou Hoffman

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.