Gudang: Visual Storytelling kanggo iPad

gudang

Kita bubar duwe webinar babagan ilmu critane karo kanca-kanca ing Cantaloupe.tv. Ora anyar kanggo adol lan pemasaran, nanging amarga ana sebab, crito pancen wis wiwit dingerteni ing taun-taun pungkasan. Pelanggan lan pembeli bisnis mesthi luwih gampang ngowahi nalika ana hubungane emosi karo awake dhewe lan merek sing disenengi ... nanging apik banget yen media lawas, skrip lan elek terus ngganggu kita ing televisi lan web.

Apik banget kanggo ndeleng platform sing berkembang kanggo para pemasar ngembangake critane tinimbang mbuwang babagan tabungan utawa fitur. Gudang iku gratis iPad app sing ngarep-arep bakal ngowahi iki. Storehouse ngidini pangguna nggawe crita saka teks, video, lan gambar, nggabungake konten saka sumber kalebu iPad Camera Roll, Dropbox, Flickr, lan Instagram.

Asilé yaiku sawetara tata letak sing apik banget sing responsif kanggo ndeleng web, seluler lan tablet. Yen duwe aplikasi iPad, ora mung bisa nggawe lan nulis crita dhewe, sampeyan uga bisa nggulung crita paling anyar sing wis diproduksi karo Storehouse.

Uga, pratinjau crita bisa dilebokake ing kaca web. Mangkene conto:

Asil pungkasan yaiku visual kanthi potensial tanpa wates - nggabungake kabeh elemen lan nambah kemampuan favorit, nuduhake, utawa menehi komentar babagan crita sing dituduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.