StoreConnect: Solusi eCommerce Asli Salesforce kanggo Bisnis Cilik lan Sedheng

StoreConnect - Platform E-dagang SMB Salesforce

Nalika e-commerce mesthi dadi masa depan, saiki luwih penting tinimbang sadurunge. Donya wis owah dadi papan sing ora mesthi, ati-ati, lan jarak sosial, nandheske akeh kaluwihan eCommerce kanggo bisnis lan konsumen.

E-commerce global wis berkembang saben taun wiwit diwiwiti. Amarga tuku online luwih gampang lan luwih trep tinimbang blanja ing toko nyata. Conto babagan carane eCommerce ngowahi lan ngunggahake sektor kasebut kalebu Amazon lan Flipkart. 

E-commerce wiwit muncul minangka faktor penting ing industri ritel ing taun-taun awal abad iki. Ing taun 2012, 5% saka dodolan ritel ing AS, saham sing tikel kaping pindho dadi 10% ing taun 2019. Ing taun 2020, pandemi Covid-19, sing nyebabake tutup sementara toko fisik ing saindenging jagad, nyurung e-commerce. nuduhake menyang 13.6% kabeh dodolan eceran. Dikira ing taun 2025, pangsa e-dagang bakal tekan 21.9%.

Federasi Ritel Nasional

Amarga wutah sing mbledhos iki, luwih akeh Usaha Kecil nganti Sedheng (SMB) ngobahake operasi kanthi online kanthi nggunakake sistem eCommerce 2.0 sing ana. Sistem eCommerce 2.0 iki saben nindakake bagean saka tugas sing dibutuhake lan mbutuhake pemilik bisnis nggawe sambungan ing antarane supaya kabeh data disinkronake ing kabeh sistem.

Iki kanthi cepet dadi masalah ngunyah menyang komoditas sing larang regane saben pemilik Usaha Kecil nganti Sedheng, wektu.

Évolusi saka StoreConnect eCommerce 3.0, yaiku babagan nggawe a single platform sing nyedhiyakake SATU sumber bebener ing informasi produk, situs web, pesenan online, dhukungan, pemasaran, titik penjualan, lan data pelanggan. Iki nyimpen data pelanggan sing penting ing bisnis lan gampang diakses dening tim. Nambah efisiensi ing perusahaan kanthi ngilangi silo data lan nggabungake pengalaman pelanggan karo sistem mburi mburi perusahaan. Sistem eCommerce 3.0 nggabungake kabeh sistem ing ndhuwur dadi siji solusi sing ditindakake saka platform siji, tinimbang nyoba nggabungake macem-macem sistem.

Ringkesan Solusi eCommerce StoreConnect

StoreConnect minangka eCommerce lengkap, situs web sing di-host, titik jual, lan sistem manajemen konten (CMS) sing ngidini bisnis cilik nganti medium nggabungake kabeh saluran pemasaran, penjualan, lan dhukungan dadi siji sistem, ngirit wektu lan dhuwit. Sistem kasebut dibangun ing Salesforce, platform piranti lunak global sing nyedhiyakake manajemen hubungan pelanggan lan aplikasi sing fokus ing penjualan, layanan pelanggan, otomatisasi pemasaran, analytics, lan pangembangan aplikasi.

Fitur utama StoreConnect yaiku:

  • Adhedhasar CRM paling sukses ing donya, Salesforce, nggawe solusi eCommerce sing kuat kanggo bisnis cilik lan menengah.
  • Kemampuan kanggo ngatur lan nggawe aturan kanggo toko eCommerce sampeyan.
  • Iki nggabungake pambayaran, pemasaran email, janjian lan manajemen pesenan, sistem manajemen konten, manajemen situs web, titik penjualan, manajemen timbal penjualan, manajemen inventaris, lan pemenuhan.
  • Nyedhiyakake bisnis kanthi tampilan laporan sing kuat babagan kegiatan Pelanggan lan Penjualan kabeh ing siji platform.
  • Multiple storefronts ing macem-macem mata uang lan basa ngidini sistem siji kanggo nyedhiyani eCommerce kanggo akeh merek utawa wilayah kabeh saka siji sistem.
  • Ngindhari duplikasi, ngirit wektu lan dhuwit, saéngga para pimpinan bisnis bisa nggayuh wutah lan skalabilitas.

integrasi e-commerce salesforce storeconnect

Engagement Insights

Luwih saka 150,000 bisnis nirlaba lan 50,000 sing ora duwe bathi wis nggunakake Salesforce ing saindenging jagad. StoreConnect nambah efisiensi bisnis Cilik nganti Sedheng liwat eCommerce 3.0, ngidini UKM dadi luwih nguntungake, saengga bisa gampang ngatasi owah-owahan ekonomi sing potensial.

Dipilih minangka pemenang Penghargaan Inovasi Salesforce 2021 kanggo Kategori Eceran minangka validasi gedhe saka kerja keras kanggo nggayuh visi kasebut.

Solusi Modern, salah sawijining mitra konsultasi Salesforce perdana ing Selandia Baru, nggunakake StoreConnect kanggo ngaktifake para pelanggan supaya bisa nggabungake program CRM #1 ing donya kanthi anane online lan organisasi lan pelanggan. 

Masalah sing kita deleng karo umume platform e-commerce yaiku umume ora gumantung saka sistem bisnis liyane. Iki mbatesi kemampuan kanggo pasar lan layanan pelanggan kajaba proyek integrasi sing larang regane lan dawa ditindakake. Kanthi nduwe kabeh data transaksi sing ana ing platform Salesforce, sampeyan bisa nyedhiyakake marketing sing cocog lan cocog adhedhasar riwayat transaksi.

Gareth Baker, Pendhiri Moderno

Robin Leonard, CEO saka AFDigital, salah sawijining mitra konsultasi Salesforce terkemuka ing Australia, nerangake, yen karo StoreConnect, dheweke ora perlu nimbang biaya integrasi utawa nginstal plugin pihak katelu kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Gampang diatur, ora mbutuhake katrampilan pangembangan lan bisa mbukak situs klien kanthi cepet.

Theo Kanellopoulos, CEO saka Metu ing Awan ditulis, sing padha ndeleng StoreConnect mecahaken masalah ageng kanggo pelanggan sing ing titik tartamtu ing Adoption tech lan looking for solusi keukur sakabehe.

Miwiti Uji Coba StoreConnect Gratis

ECommerce Best Practices

  • Ngindhari Kerja kaping pindho – Tim sampeyan ora kudu mbuwang wektu kanggo mbantu komputer ngobrol karo komputer utawa nangani perkara sing padha luwih saka sepisan, nyepetake alur kerja lan mbusak sistem. Sistem paling cepet ora ana sistem.
  • Ngatur Tengah - Kabeh data pelanggan sing mlebu langsung nganyari lingkungan Salesforce sampeyan, supaya pelanggan, pesenan, promosi, lan inventaris saham tetep anyar. Mung sawetara klik, tim bisa nganyari produk, pesenan, informasi pengiriman, lan kabeh interaksi klien.
  • Integrasi Integrasi lancar - Salesforce mung minangka wiwitan integrasi. Nyedhiyakake konektivitas sing lancar kanthi macem-macem platform ERP populer, gateway pembayaran, lan sistem piranti lunak liyane, ngilangi kabutuhan entri silang data manual lan nambah akurasi data. 
  • Multiple Storefronts - Kanthi StoreConnect, siji bisa nyambung, ngatur, lan ngirim menyang sawetara toko saka sistem siji. Kanggo ngirim sawetara toko e-commerce sing ditargetake pelanggan utawa merek, ora perlu maneh ngatur sistem lan layanan piranti lunak sing béda.

Solusi StoreConnect dibutuhake lan kuat, sing 63% pelanggan StoreConnect net logo anyar menyang Salesforce (lingo sadurunge ora nggunakake Salesforce) lan luwih saka 92% prospek uga net logo anyar. Angka kasebut ing ekosistem Salesforce ISV (vendor piranti lunak independen) ora dirungokake.

Kutipan saka CEO

Iku babagan kesederhanaan. Iku sing siji sumber bebener. Akeh perusahaan bisa nindakake POS lan multi store lan multi negara… nanging sapa sing peduli yen sampeyan kudu nindakake ing 10 sistem sing beda. StoreConnect karo Salesforce bisa nindakake kabeh ing SATU sistem nyimpen BUKETS wektu lan dhuwit, iki pesen tombol. eCommerce 3.0.

Mikel Lindsaar, StoreConnect

Ringkesan StoreConnect

Tujuan StoreConnect yaiku kanggo ngrampungake panjaluk sing akeh banget kanggo teknologi SMB sing luwih apik, nyepetake menyang eCommerce 3.0 lan menehi kesempatan kanggo saingan minangka David nglawan Goliath, ing babagan teknologi, wutah, kacepetan lan kepemilikan data - pungkasane leveling muter ngidini wong-wong mau kanggo saingan ing ukuran global tau katon sadurunge. Ing wektu bisnis iku dhuwit. StoreConnect punika Wektu. Inggih ngginakaken.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.