Mungkasi Nulis Mesin Telusuran

PembacaCithakan WordPressku dioptimalake kanggo Mesin Telusuran. Aku nyusun template kanthi tliti amarga wis sinau sawetara tips saka sawetara wong. Kabeh saka judhul kaca nganti tag wis diowahi supaya bisa dipencet kaya sing dakkarepake.

Ngoptimalake template blog bisa digunakake - meh 50% pengunjung teka nganggo Mesin Telusuran, utamane Google. Sanajan blogku dioptimalake kanggo Mesin Telusuran, SEO para ahli bakal nyathet manawa kirimanku dudu.

Aku ora mbaleni judhul ing sawetara kalimat pisanan. Aku ora nggunakake ton link ing kiriman. Aku ora asring nyambung menyang kirimanku dhewe kajaba pancen pancen relatif. Sawise maca ton SEO artikel, aku bisa nulis dhaptar priksa item sing aku ngirim apa karo saben kiriman.

Aku ora bakal nindakake amarga aku ora nulis kanggo Mesin Telusuran, aku nulis kanggo sing maca. Kayane ora tulus kanggo ngganti gaya dialogku supaya sawetara aplikasi piranti lunak ing sawetara crawler web bisa narik informasi lan ngindeks artikelku kanggo nggoleki tembung kunci. Aku ora preduli manawa mesin telusuran bisa nggawe aku luwih gampang… Aku pengin supaya sing maca seneng posting blog.

Amarga wis suwe maca artikel kasebut, aku bisa ngerti manawa ana blogger liyane sing nindakake. Mung minangka tandha peringatan kanggo blogger kasebut - Aku maca alon-alon akeh kiriman sampeyan amarga. Wusana, aku malah mandheg lengganan.

Cara liya kanggo ngandhani para blogger kasebut yaiku kanthi komentar ... sampeyan biasane ndeleng komentar beda saben minggu sampeyan menyang blog. Ora ana pacelathon ... mung komentar ing kana-kene lan para pamaca ora bali maneh. Aku seneng banget ndeleng wong-wong sing padha bali ing blogku lan bola-bali. Aku dadi kanca karo akeh pengunjung - sanajan durung nate ketemu karo dheweke.

Sampeyan sing duwe latar mburi pemasaran langsung ngerti manawa riset ing media apa wae menehi pitakon yen luwih angel entuk pembaca anyar tinimbang njaga sing wis ana. Strategi sing bisa ngalahake dhewe nalika sampeyan nulis kanggo nggawe penempatan Search Engine nanging sing maca ora seneng utawa tetep karo blog sampeyan. Sampeyan kudu terus ngoptimalake lan tetep ngapiki supaya bisa entuk hits saka Mesin Telusuran.

Aja nulis Mesin Telusuran. Tulis kanggo sing maca.

19 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ora asring nyambung menyang kirimanku dhewe kajaba pancen pancen sanak sedulur.

    Aku meh ora nate nyambung menyang kirimanku dhewe. Iku amarga umume, kirimanku kaya ora ngetutake. Biasane mung topik nalika iki, ora ana hubungane (utawa sithik, yen ana) karo kiriman sadurunge.

  3. 3

    Aku miwiti blog lan mikir yen bakal nindakake perkara kasebut, nulis kanggo entuk rangking kaca lan liya-liyane, banjur nalika miwiti nulis, rasane dudu aku ... Amarga ora! Aku banjur ujar manawa aku bakal nindakake, mesthine bakal tetep sah lan ora ana liyane. Aku sewulan mung blogging lan aku seneng nyatane nggawe sesambetan lan dudu link!

    • 4

      Matur suwun, Latimer! Aku mung nemoni blog sampeyan (dakkira duwe kanca sing padha - JD saka Ireng Ing Bisnis. Blog sampeyan ditulis kanthi temenan ... sampeyan nutulake pirang-pirang topik sing mbledhos, nanging sampeyan kanthi hormat nyedhiyakake argumen lan topik kasebut mbukak kanggo diskusi.

      Aku maca akeh artikel ing lingkungan blog babagan apa sampeyan ngirim bisa dilakoni… lan terus terang aku mikir sing paling akeh yaiku BS Iku kaya ngandhani wong liya kepiye carane ngirim ngobrol karo wong liyo.

      Matur nuwun mampir lan menehi komentar!
      Doug

  4. 5

    Matur nuwun kanggo mampir Doug, kaya sing dakkandhakake ing blog, aku mesthi mbukak kanggo ngrungokake kabeh pendapat lan bisa diskusi kanthi cerdas babagan masalah apa wae. Sepisan maneh matur nuwun kanggo komentar.

  5. 6

    Doug,

    Aku mung pengin menehi ngerti sampeyan aku seneng banget karo sing sampeyan ujarake ing postingan iki. Aku mung miwiti blog luwih saka sewulan kepungkur lan aku tetep sinau babagan nindakake perkara iki, mula saran sampeyan bisa nulung amarga bener. Sanajan aku lagi wae ora nate nempuh menit iki, aku kudu nglawan godaan kanggo nindakake APA wae supaya bisa ngetung. Kayane kaya kecanduan retak utawa liya-liyane, sampeyan ngerti? Luwih akeh pamaca, mesthine aku kudu luwih akeh maca.

    Nanging saiki aku maca kiriman sampeyan lan kabeh bakal dakdeleng maneh, kaya swarane cilik sing ditahan ing pikiranku. Sing dihukum amarga duwe akal. "Ngomong apa sing sampeyan ngerteni, ucapake kaya sing sampeyan ujarake, lan dheweke bakal teka."

    Nyuwun pangapunten, mesthi menyang "Bidang Impen".

  6. 7

    Matur suwun, Keith. Aku ngira kabeh wong (sanajan ing njaba blog) njaluk pangenalan. Aku uga sok nulis yen kepengin ngerti apa pengaruhe babagan SEO, tautan, digg, lan liya-liyane. Salah sawijining sebab aku nulis postingan iki yaiku tetep aku sejajar uga!

  7. 8

    Keith,

    Pos apik Aku nyoba ora nulis kanggo mesin telusuran, nanging aku kudu ngakoni yen aku mikir babagan iki. Ing sawetara judhul kirimanku (yen ana gandhengane karo acara utama), dakkandhani supaya bisa dijupuk dening mesin telusuran. Aku ora nindakake iki supaya aku bisa duwe akeh pengunjung ing situs iki (aku duwe cara liya kanggo menehi feed ego). Aku nindakake amarga aku pengin wong maca apa sing kudu dakkandhakake. Muga-muga dheweke bakal bali lan melu diskusi. Blogging nyenengake. Aku bisa ketemu sawetara wong sing hebat lan sinau akeh babagan proses kasebut.

  8. 9
    • 10

      Paula,

      Apa ana kasempatan sing bisa nantang sampeyan kanggo demonstrasi kaya ngono? Aku ora yakin yen ora mungkin - aku mikir ana cara kanggo nindakake kalorone. Nanging, aku ora bisa ngenali conto. (Bisa uga amarga panganggit nindakake tugas apik kanggo nggunakake teknik kasebut.)

      Aku seneng ndeleng kiriman acak sing ditulis kanthi apik lan mbandhingake karo kiriman sing ditulis kanthi apik LAN nggunakake teknik kanggo Mesin Telusuran.

      Thanks!
      Doug

  9. 11

    Hei Doug -

    Amarga risikone bisa ngucapake matur suwun banget, iki aku nggawe sing entuk lalu lintas mesin telusuran sing apik lan sing uga disenengi para pamiarsa biasa:

    Aturan Gelang Ora Ngeluh: Apa sampeyan tetep tetep?

    Aku duwe sawetara kaya - kanggo Gusti Allah mung kamulyan!

    Sanajan aku ngakoni aku ngerti apa maksud sampeyan - kadang aku luwih milih SEO tinimbang sing maca biasa, nanging aku seneng yen pamaca biasa tetep bali amarga dheweke seneng karo aku.

    Kayane aku karo Ilker Yoldas 'TheThinkingBlog.com: Aku terus maca amarga aku seneng, mula dheweke bisa nulis SEO lan aku isih bakal dadi pamaca rutin!

    Ati-ati lan matur nuwun kanggo nanggapi,
    Paula

    • 12

      Matur suwun, Paula. Muga-muga, sampeyan njupuk iki kanthi cara sing bener - nanging dakkira sampeyan nulungi nyengkuyung janji. Nyebutake "gelang ora sambat" kaping pirang-pirang ing sawetara bagean pisanan ora bisa diarani bener - diwaca kaya SEO minangka prioritas tinimbang sampeyan ngomong karo aku.

      Kiriman iki apik banget, muga-muga aja nganti salah. Nanging ing 5 taun nalika mesin telusuran bisa nyebarke data topikal tanpa prelu nulis - apa iki bakal dadi cara alami nulis post?

      Ironis, aku menyang kiriman iki ing Thinking Blog lan paragraf kapisan duwe 21 tautan gratis kanggo ngubungake jero blog. Tautan kasebut murni kanggo mesin telusuran, dudu kanggo sampeyan lan aku.

      Kanthi hormat!
      Doug

  10. 13

    Ora ana pelanggaran sing ditindakake; matur nuwun sampun maos postingan kula.

    Lan ya, mesthi ora baleni lan kandel frasa SEO penting yen aku ora pengin wong golek.

    Aduh, kuwi uripe SEO'er ...

    Aku kepengin weruh kepiye kabeh game SEO-Google bakal ganti mbesuk.

    Sampeyan kudu perjalanan sing apik…

  11. 15

    Cukup maca tulisan iki lan kepiye tepat wektu. Aku ninggalake rapat minggu kepungkur, yen kolega mangsuli karo sindiran manawa situs web kita ora grapyak maca kanthi nyebutake "kaca-kaca iki ora kanggo sing maca. Kaca-kaca iki kanggo mesin telusuran ”. Nggawe sirahku supaya ora bisa ngoptimalake manawa ana wong sing PREFERS sing kaca kasebut ora diwaca manungsa. Nggebag pikiranku. Ngoptimalake sampeyan bisa nalika nggawe konten informatif kayane minangka ide asing. Ora perlu dakkandhakake, aku ngirim postingan iki menyang sawetara wong ing perusahaanku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.