Mungkasi Nulis Mesin Telusuran

PembacaCithakan WordPressku dioptimalake kanggo Mesin Telusuran. Aku nyusun template kanthi tliti amarga wis sinau sawetara tips saka sawetara wong. Kabeh saka judhul kaca nganti tag wis diowahi supaya bisa dipencet kaya sing dakkarepake.

Ngoptimalake template blog bisa digunakake - meh 50% pengunjung teka nganggo Mesin Telusuran, utamane Google. Sanajan blogku dioptimalake kanggo Mesin Telusuran, SEO para ahli bakal nyathet manawa kirimanku dudu.

Aku ora mbaleni judhul ing sawetara kalimat pisanan. Aku ora nggunakake ton link ing kiriman. Aku ora asring nyambung menyang kirimanku dhewe kajaba pancen pancen relatif. Sawise maca ton SEO artikel, aku bisa nulis dhaptar priksa item sing aku ngirim apa karo saben kiriman.

Aku ora bakal nindakake amarga aku ora nulis kanggo Mesin Telusuran, aku nulis kanggo sing maca. Kayane ora tulus kanggo ngganti gaya dialogku supaya sawetara aplikasi piranti lunak ing sawetara crawler web bisa narik informasi lan ngindeks artikelku kanggo nggoleki tembung kunci. Aku ora preduli manawa mesin telusuran bisa nggawe aku luwih gampang… Aku pengin supaya sing maca seneng posting blogku.

Amarga wis suwe maca artikel kasebut, aku bisa ngerti manawa ana blogger liyane sing nindakake. Mung minangka tandha peringatan kanggo blogger kasebut - Aku maca alon-alon akeh kiriman sampeyan amarga. Wusana, aku malah mandheg lengganan.

Cara liya kanggo ngandhani blogger kasebut yaiku kanthi komentar ... sampeyan cenderung ndeleng komentar beda saben minggu sampeyan menyang blog. Ora ana pacelathon ... mung komentar ing kana-kene lan para pamaca ora bali maneh. Aku seneng banget ndeleng wong-wong sing padha bali ing blogku lan bola-bali. Aku dadi kanca karo akeh pengunjung - sanajan durung nate ketemu karo dheweke.

Sampeyan sing duwe latar mburi pemasaran langsung ngerti manawa riset ing media apa wae menehi pitakon yen luwih angel entuk pembaca anyar tinimbang njaga sing wis ana. Strategi sing bisa ngalahake dhewe nalika sampeyan nulis kanggo nggawe penempatan Search Engine nanging sing maca ora seneng utawa tetep karo blog sampeyan. Sampeyan kudu terus ngoptimalake lan tetep ngapiki supaya bisa entuk hits saka Mesin Telusuran.

Aja nulis Mesin Telusuran. Tulis kanggo sing maca.

19 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ora kerep ngubungake postinganku dhewe kajaba pancen relatif.

    Aku meh ora tau nyambung menyang kirimanku dhewe. Kuwi merga biasane postinganku koyone ora nututi. Padha biasane mung ing topik wayahe, ora duwe sambungan (utawa sethitik, yen ana) kanggo kiriman sadurunge.

  3. 3

    Aku miwiti blog lan mikir aku bakal nindakake iku banget, nulis kanggo njaluk rangking kaca lan liya-liyane, banjur nalika aku miwiti nulis, rasane kaya dudu aku…Amarga dudu! Aku banjur ngandika yen aku arep nindakake iku bakal ing syarat lan ora liyane. Aku mung blogging kanggo sasi lan aku seneng kasunyatan sing aku mbangun sesambetan lan ora pranala!

    • 4

      Matur nuwun, Latimer! Aku mung liwat ing blog sampeyan (aku duwe kanca sing padha - JD saka Ireng Ing Bisnis. Blog sampeyan ditulis kanthi ati-ati ... sampeyan ndemek sawetara topik sing mbledhos, nanging kanthi hormat menehi argumentasi lan ninggalake topik kasebut mbukak kanggo diskusi.

      Aku maca akeh artikel ing blogosphere babagan apa sampeyan ngirim bakal dilakoni… lan aku sakbenere mikir paling iku BS Iku akeh kaya marang wong carane wong ngirim ngobrol karo wong liyo.

      Matur nuwun kanggo mampir lan menehi komentar!
      Doug

  4. 5

    Matur nuwun kanggo mampir ing Doug, kaya sing dakkandhakake ing blogku, aku tansah mbukak kanggo ngrungokake kabeh pendapat lan kita bisa ngobrol kanthi cerdas babagan masalah apa wae. Sepisan maneh matur nuwun kanggo komentar.

  5. 6

    Doug,

    Aku mung pengin supaya ngerti aku pancene sante apa sampeyan ngandika ing kirim iki. Aku mung miwiti blog sethitik liwat sasi kepungkur lan aku ajeg sinau carane nindakake bab iki, supaya saran tenan mbantu amarga muni bener. Sanadyan aku lagi wae ing menit iki, aku kudu nglawan godaan kanggo nindakake apa wae supaya bisa ngetung. Iku kaya kecanduan crack utawa soko, ngerti? MORE sing maca, aku mung kudu luwih akeh sing maca.

    Nanging saiki aku maca kiriman sampeyan lan kabeh bali menyang aku, kaya swara cilik sing ditahan ing mburi pikiranku. Sing dihukum amarga nggawe akal. "Ngomong apa sing sampeyan ngerti, ngomong kaya sing sampeyan ucapake, lan dheweke bakal teka."

    Kanthi nyuwun pangapunten, mesthi, kanggo "Bidang Impen".

  6. 7

    Matur nuwun, Keith. Aku mikir saben wong (malah ing njaba blogging) ngupaya pangenalan. Aku uga nemokake dhewe nulis kadhangkala kepingin weruh carane bakal mengaruhi SEO, pranala, diggs, etc. Salah siji alasan sing aku nulis kirim iki kanggo tetep aku ing baris uga!

  7. 8

    Keith,

    kirim apik. Aku nyoba ora nulis kanggo mesin telusur, nanging aku kudu ngakoni yen aku mikir babagan iki. Ing sawetara judhul kirimanku (yen ana hubungane karo acara utama), aku ujar supaya bisa dijupuk dening mesin telusuran. Aku ora nindakake iki supaya aku bisa duwe jumlah pengunjung sing dhuwur ing situs kasebut (aku duwe cara liya kanggo nyukupi egoku). Aku nindakake amarga aku pengin wong maca apa sing dakkandhakake. Muga-muga padha bali lan melu diskusi. Blogging iku nyenengake. Aku bisa ketemu sawetara wong gedhe lan sinau akeh ing proses.

  8. 9
    • 10

      Paula,

      Apa aku bisa nantang sampeyan nyedhiyakake demonstrasi kasebut? Aku ora mangu-mangu yen ora bisa - aku mikir ana cara kanggo nindakake loro-lorone. Nanging, aku ora bisa nemtokake conto. (Mungkin amarga penulis nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake teknik kasebut.)

      Aku seneng ndeleng kiriman acak sing ditulis kanthi apik lan mbandhingake karo kiriman sing ditulis kanthi apik lan nggunakake teknik kanggo Mesin Telusur.

      Thanks!
      Doug

  9. 11

    Hey Doug-

    Kanthi risiko muni kanthi ucapan selamat, iki minangka potongan sing aku gawe sing entuk lalu lintas mesin telusur sing apik lan sing uga disenengi para pamaca biasa:

    Aturan Gelang Ora Ngeluh: Apa sampeyan tetep?

    Aku duwe sawetara sing kaya ngono - mung Gusti Allah sing kaluhuran!

    Sanadyan aku ngakoni yen aku ngerti apa sing sampeyan maksud - kadhangkala aku luwih milih SEO tinimbang sing maca biasa, nanging aku seneng sing maca reguler tetep bali amarga dheweke seneng karo aku.

    Kayane aku karo Ilker Yoldas' TheThinkingBlog.com: Aku tetep maca amarga aku seneng karo dheweke, mula dheweke bisa nulis SEO lan aku isih ana ing kono minangka pembaca biasa!

    Ati-ati lan matur nuwun kanggo nanggapi,
    Paula

    • 12

      Matur nuwun, Paula. Muga-muga, sampeyan njupuk cara sing bener - nanging aku mikir sampeyan mbantu ndhukung premisku. Sebutake "gelang tanpa sambat" kaping pirang-pirang ing sawetara perangan pisanan mung ora bener - kayane SEO minangka prioritas tinimbang kaya sampeyan ngomong karo aku.

      Tulisan sing apik, muga-muga aku ora salah arah. Nanging ing 5 taun nalika mesin telusur bisa nyebarake data topikal tanpa perlu nulis kanggo wong-wong mau - apa iki minangka cara alami kanggo nulis postingan?

      Ironis, aku lunga menyang kirim iki ing Blog Thinking lan paragraf pisanan wis 21 pranala gratuitous ing kanggo deep linking kanggo blog kang. Tautan kasebut murni kanggo mesin telusur, dudu kanggo sampeyan lan aku.

      Kanthi kabeh pakurmatan!
      Doug

  10. 13

    Ora ana pelanggaran; matur nuwun kanggo maca kirimanku.

    Lan ya, mesthi aku ora bakal baleni lan kandel frasa SEO penting yen aku ora pengin wong golek.

    Alas, kaya ngono urip SEO ...

    Aku wonder carane kabeh game SEO-Google bakal ngganti ing mangsa.

    Iki kudu dadi perjalanan sing nyenengake…

  11. 15

    Mung maca kirim iki lan carane pas wektune. Aku ninggalake rapat minggu kepungkur ing ngendi kanca-kancane mangsuli sindiran manawa situs web kita ora ramah maca kanthi nyatakake "kaca-kaca iki dudu kanggo sing maca. Kaca-kaca iki kanggo mesin telusuran”. Nggawe aku ngeruk sirahku yen kita wis entuk dalan optimasi sing bener wong luwih seneng yen kaca kasebut ora diwaca dening manungsa. Nyebul pikiranku. Ngoptimalake sabisa sampeyan nalika nggawe konten informatif katon minangka ide asing. Ora perlu dikandhakake, aku ngirim kiriman iki menyang sawetara wong ing perusahaanku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.