Mungkasi Ngomong Lan Ngrungokake

ora ngrungokake

Media sosial yaiku sosial. Kita kabeh wis krungu kaping pirang-pirang yuta. Alesan kita kabeh wis krungu kaping pirang-pirang yuta iki amarga iku siji-sijine aturan tetep sing bisa dibuktekake babagan media sosial sapa wae.

Masalah paling gedhe sing aku weruh kanthi rutin yaiku yen wong ngobrol karo pandhereke tinimbang ngomong karo wong-wong mau.

Bubar, kita nemokake keluhan pelanggan ing Twitter gegayutan karo salah sawijining klien. Sanajan keluhan kasebut sejatine ora ditujukan kanggo klien, kita mutusake pendekatan sing paling apik yaiku nanggapi lan nuduhake manawa kita ngrungokake pelanggan, lan kita arep mbantu.

Pelanggan nanggapi manawa pengakuane kita yaiku reparasi keluhan asli. Dadi kanggo rekap maneh, pelanggan duwe keluhan lan mratelakake ing Twitter. Klien nanggapi lan nawakake pitulung, lan pelanggan nganggep tawaran kasebut cukup kanggo njaga kasetyane.

Iki tegese media sosial. Aja mung nggawe konten sing mung ngobrol karo para pengikut sampeyan, luangake wektu ngrungokake lan sesambungan karo obrolan sing wis kedadeyan online. Iki bali menyang titik asline manawa media sosial sosial.

Ora ana sing seneng karo wong sing ora bisa nindakake apa-apa, nanging ngomong babagan awake dhewe lan apa sing ditindakake. Luangake wektu kanggo ngrungokake, lan gabung karo obrolan tanpa kudu promosi apa sing ditindakake bisnis.

Nalika Ernest Hemingway nate ujar, "Aku seneng ngrungokake. Aku wis sinau akeh babagan ngrungokake kanthi tliti. Umume wong ora nate ngrungokake. ”

One comment

  1. 1

    Aku ora setuju maneh
    karo sampeyan. Nggunakake media sosial minangka layanan pelanggan ora mung sopan lan
    pangguna-loropaken kanggo pelanggan, nanging bisa uga ngasilake lalu lintas,
    kesadharan merek lan yen ditindakake kanthi bener lan kanthi lucu, bisa dadi virus lan iku regane ora ana regane.
    Paling taun kepungkur, kita bisa ndeleng conto sing apik sing ditindakake dening Bodyform kanggo nanggepi
    Richard Neill. Bab kasebut mung apik lan merek kudu fokus ing babagan kasebut. Ngrungokake minangka kunci kanggo kabeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.