Ora Saben Strategi Konten Perlu Crita

Crita

Crita ana ing endi wae lan aku lara banget. Saben aplikasi media sosial nyoba mbuwang praupanku, saben situs web nyoba narik kawigaten crita clickbait, lan saiki kabeh merek pengin emosional nyambung karo aku online. Nyuwun tulung mandheg.

Alesan Napa Aku Akeh Kuwoso Crita:

  • Umume wong iku elek nalika crita.
  • Umume wong ora seeking crita. Gasp!

Aku ngerti aku bakal nesu karo para profesional konten ing kana sing seneng puisi, nggawe keaslian, lan narik emosi pamirso, pamireng, utawa sing maca.

Ora ana sing luwih apik tinimbang crita hebat sing diceritakake dening juru crita. Nanging nemokake crita sing apik utawa pendongeng sing paling apik, langka banget. Para juru dongeng sing apik banget menehi mupangat kanggo crita kanthi hebat amarga urusane!

Sampeyan bisa uga ora Panjenengan Bisnis.

Google nindakake akeh riset babagan apa sing motivasi wong supaya bisa tumindak kanthi online, mlebu ing 4 wayahe beda ing ngendi bisnis lan konsumen njupuk tindakan.

  1. Aku pengin ngerti moments
  2. Aku arep lunga moments
  3. Aku pengin moments
  4. Aku pengin tuku moments

Mesthine, yen pembeli duwe wektu kanggo nonton, ngrungokake, utawa maca crita, dheweke bisa uga luwih akeh melu merek sampeyan kanthi online. Nanging aku mbantah manawa iki langka. Lan aku yakin statistik industri ndhukung premisku. Siji conto yaiku tuwuhing digit kaping pindho lan popularitas (kurang saka 2 menit) video "kepiye" online. Wong ora golek crita, dheweke golek solusi kanggo masalahe.

Aku ora ujar manawa perusahaan sampeyan kudu nilarake crita kabeh. Nalika nindakake riset lan ngembangake crita sing narik kawigaten, infografis lan whitepaper sing dirancang kanggo para pelanggan duwe prestasi luar biasa. Nanging, kita ndeleng akeh wong sing lagi teka lan ngonversi ing situs klien nalika menehi solusi kanggo mbenerake masalah kasebut.

Nalika potongan konten sampeyan kudu nyritakake babagan eksistensi perusahaan sampeyan, pangadeg sampeyan, utawa pelanggan sing sampeyan nulungi, sampeyan uga kudu duwe artikel sing ringkes lan jelas sing bisa diajak:

  1. Cara ngatasi masalah kasebut.
  2. Kepiye solusi sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut.
  3. Napa solusi sampeyan beda.
  4. Napa sampeyan bisa dipercaya.
  5. Kepiye pelanggan bisa mbenerake biaya sampeyan.

Tuladha 1: Teknologi Tinggi, Ora Ana Crita

NIST yaiku Institut Standar lan Teknologi Nasional. Dheweke asring nerbitake laporan riset dawa sing nyaranake kabijakan lan prosedur kanggo topik kayata kontrol akses, kesinambungan bisnis, tanggepan insiden, pamulihan bencana lan sawetara wilayah penting liyane. PDF kasebut rinci banget (kayadene dokumen riset resmi), nanging umume ahli IT lan Keamanan kudu ngerti babagan pengambilan - aja sinau saben detail.

Klien kita, Pusat Data Lifeline, diakoni sacara internasional dadi pimpinan inovasi ing industri data center lan ahli keamanan. Nyatane, dheweke minangka pusat data pribadi sing wis entuk syarat keamanan federal paling dhuwur sing dikenal - FEDRamp. Pendiri co-Rich Rich Banta minangka salah sawijining ahli sing paling disertifikasi ing planet iki. Dadi, tinimbang ndhaptar kabeh dokumen, Rich nyetujoni sinopsis sing diteliti lan ditulis dening tim kita sing nerangake laporan kasebut. Sampel - NIST 800-53.

Regane artikel kasebut yaiku ngirit prospek lan pelanggan sak ton wektu. Kanthi pangenalan sing wis digawe Rich, sinopsis saka riset dipercaya lan dihargai para pamirsa. Ora crita… mung kanthi irit mangsuli Aku pengin ngerti kabutuhan pamirsa.

Tuladha 2: Riset sing Apik, Ora Ana Crita

Klien liyane minangka solusi utama kanggo profesional rekrutmen kanggo wawancara calon liwat pesen teks, Canvas. Iki minangka teknologi anyar sing pancen ora ana sing nggoleki jinis platform saiki. Nanging, sing nggawe keputusan padha golek informasi liyane kanthi online. Kita mbantu tim riset lan nggawe dhaptar tunjangan pegawe murah sing ningkatake keterlibatan, retensi lan duwe investasi apik.

Maneh, ora ana crita ing kana - nanging artikel sing ditliti kanthi lengkap, lengkap, lan terkenal sing bakal dijawab Aku pengin nalika perusahaan ngupayakake ngetrapake fasilitas anyar kanggo karyawan.

Apa Prospek sing Sampeyan Goleki?

Maneh, aku ora nglirwakake kekuwatan crita gedhe, mung menehi saran supaya ora mung siji-sijine alat ing kothak piranti sampeyan. Sampeyan kudu milih alat sing pas kanggo prospek sing pas. Temokake apa sing digoleki para pamirsa lan disedhiyakake.

Ora mesthi crita.