Napa sampeyan ngomong karo aku?

Tanggepan otomatis sing dituju sing dakkarepake bisa tuku kabeh keterlibatan sing ora dakkarepake liwat email, jaringan sosial lan blog mikro:

Aku ora ngerti sampeyan. Serius. Napa sampeyan ngomong karo aku?

  • Kepiye carane sampeyan nemokake aku? Apa aku menehi ijin sampeyan?
  • Apa aku wis ngandhani yen aku kasengsem karo produk utawa layanan sampeyan?
  • Apa sampeyan ngomong karo aku amarga sampeyan kudu? Sanajan ora ana sing relevan?
  • Apa sampeyan ngerti tenan apa aku lan apa kebutuhanku? Apa sampeyan takon?
  • Apa sampeyan wis nyederhanakake olahpesen dadi aku bisa mindhai banjur ngeklik yen kasengsem?
  • Apa sampeyan menehi kula cara supaya sampeyan ora bisa ngobrol karo aku?

Aku ora duwe wektu akeh. Aku ora bisa ngentekake sedina muput ing email, jaringan sosial, utawa blogging mikro… tinggalen aku wae. Ayo dakpungkasi gaweyanku.

Serius. Aku pancen serius. Ninggalake aku dhewe.

Daftarkan,
Pelanggan

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Kita saben wong, ing saben wektu, saben pasukan milih apa sing bakal fokus.

    Nyritakake babagan apa sing sampeyan konsentrasi, ing kene.
    Mung wae ... ora ana caturan ing kene.

    dadi sehat
    –Bentrem

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.