Mandhegake Perusahaan sing Nggawe Bayar ing Media Sosial lan Pemasaran Konten

Shame

Aku wis diamati pola sajrone taun kepungkur sing dakkira cukup ngganggu… malu-malu perusahaan dening pimpinan sing dihormati ing industri pemasaran nalika mutusake nyuda utawa ngganti media sosial utawa strategi konten.

Aku sejatine wis kesel.

Mangkene nganyari Twitter anyar saka LUSH UK sing nindakake tugas luar biasa kanggo njlentrehake tantangane minangka bisnis lan kepiye tanggapane. Klik liwat lan waca kabeh rantai pembaruan.

Aja mandheg ing kana, Waca kabeh, utas sing dipikirake. Banjur waca kepiye marketing pemimpin lagi mangsuli. Aku ngritik lan tanggapan negatif ora mung tanggung jawab, nanging uga preduli.

Pemasar media sosial lan konten kasebut ngedol media sosial lan konten. Apik kanggo dheweke, nanging ora ateges strategi kasebut bisa digunakake kanggo saben perusahaan. Ora.

Kaya-kaya media sosial lan pemasaran konten minangka minyak CBD ing industri pemasaran… obat kanggo saben penyakit sing nyebabake bisnis sampeyan. Dheweke ora.

Douglas Karr, DK New Media

Aku iki CMO kanggo nyewa kanggo macem-macem perusahaan. Aku wis kerja bareng kabeh wong saka GoDaddy, Dell, lan Chase menyang perusahaan pengendalian hama lan atap regional. Kanggo sawetara perusahaan, strategi sosial lan konten sing kuat nggawe pangertene ekonomi sing apik. Mbalik investasi kanggo nambah kesadaran lan komunikasi karo pamirsa utawa komunitas sing akeh banget.

Nanging ora kabeh perusahaan.

Mangkene kejutan kanggo sampeyan. Aku minangka salah sawijining perusahaan.

Strategi konten lan sosial ndadekake aku bisa njaga industri. Pangenalan lan kesadharan mbantu bisnisku, nanging pancen ora ngasilake luwih akeh tinimbang wektu lan biaya produksi konten kreatif lan media sosial. Heck, sampeyan bakal jarang ndeleng video maneh. Ya… sampeyan bisa ngritik ngarsane online sedina muput… lan nemokake ton sing bisa ditambah utawa ditindakake kanthi luwih apik.

Nanging sawise 11 taun ing bisnis, aku bakal menehi pitutur marang kowe ... Aku bisa ngomong ing saben acara, dadi ing saben dhaptar pemasaran, nggawe warta ing saben media sosial, lan nulis rong postingan blog sing apik tenan saben dina ... cedhak karo pencocokan penghasilan sing dakkolehi jaringan lan tembung cangkem. Aku wis ngentekake akeh dhuwit, gaweyan, lan wektu karo wong-wong ing industriku kanggo ngrancang, ngembangake, lan ngasilake konten sing luar biasa lan - nalika aku nggatekake, ora mbayar tagihan. Aku duwe desainer full-time, panulis konten, konsultan media sosial, lan videografer nggawe karya sing luar biasa kanggo aku. Ora berhasil. Periode

Apa sing Bisa Digunakake kanggo Aku

The asil sing bisa entuk klien, ing kualitas saka output karya, ing Nilai makarya, lan tembung saka mulut sing diwenehake kanggo bisnis saya nyebabake saben pertunangan gedhe sing diduweni bisnisku.

Ora ana sing liya cedhak. Ora ana apa-apa.

Dadi, kanggo akeh klien, aku pancen wis menehi saran supaya ora investasi media sosial lan strategi konten kanthi akeh. Bener ... Aku ngomong.

  • Aku duwe wiwitan enom sing nggayuh para tukang kecantikan. Kiro opo? Kecantikan sedina muput padha mlaku supaya bisa nyukupi kebutuhan. Dheweke ora maca artikel utawa nganyari media sosial ... dheweke isih bisa nggunakake bokonge. Nanging, para ahli kecantikan sing sukses pancen butuh wektu kanggo mbukak konferensi kanggo ndeleng teknologi paling anyar. Kita ngomong supaya ora mbayar dhuwit karo aku lan dikon supaya luwih akeh konferensi! Lan iku bisa digunakake.
  • Perusahaan lokal saya tampil apik kanthi nggayuh pelanggan lan njaluk rating lan review tinimbang melu media sosial lan meksa nindakake perkara. Dadi, kita wis nggawe wates perpustakaan isi adhedhasar musiman lan kita terus nambah artikel sing dijadwalake lan dijadwal maneh liwat blog lan media sosial. Aku ndeleng tuwuhing digit kaping pindho kanggo loro perusahaan sing wis ditindakake liwat lalu lintas mesin telusuran. Ora ana konten anyar, ora ana media sosial full-time ... mung saran dhasar sing efektif karo kabeh upaya liyane kanggo layanan pelanggan lan keterlibatan pribadi.
  • Aku duwe perusahaan liyane sing nonton update cuaca, mula bisa nempuh tetanggan sing kena pengaruh badai kanggo mrikso kanthi gratis. Sampeyan ngerti apa sing luwih apik tinimbang media sosial lan pemasaran konten kanggo dheweke? Hangar lawang. Pengembalian investasi sing gedhe banget.
  • Aku duwe wiwitan teknologi anyar sing keluwen kanggo sumber daya lan pancen ora bisa ngalahake para pesaing ing pasar sing nggunakake jutaan lan duwe tim wong. Ora mbuwang-mbuwang wektu karo baris produksi lan sosial, luwih suwene sewulan… kadang luwih… kanggo ngasilake lan promosi siji konten. Kiro opo? Wis lumaku. Konten kasebut wis dituduhake lan ditemokake lan nyebabake luwih akeh MQL tinimbang strategi liyane.
  • Aku duwe perusahaan teknologi sing sukses banget sing diakoni global minangka pimpinan ing industri kanggo inovasi. Kita kerja keras babagan konten sing luar biasa sing dituduhake kanthi ton ing industri. Sampeyan ngerti apa sing tampil luwih apik? Brosur dikirim liwat mail kanggo eksekutif. Nopo nopo Amarga nalika pegawe riset online lan ngerti babagan perusahaan, umume kerja sama karo mitra lan kickback supaya ora entuk pesen ing ngarepe wong sing njupuk keputusan. Kita ngatasi sirahe lan bisa sukses.
  • Aku duwe perusahaan liyane sing sejatine ora duwe sosial utawa konten kanthi online. Nanging, dheweke nandur modal akeh ing sukses klien lan staf dhukungan lan nggawe kerjane apik tenan. Ora beda banget karo Zappos or Apple… Nggawe pengalaman pelanggan sing apik tenan yen para pelanggan dadi pengacara pemasaran. Apa sampeyan isin sing perusahaan?
  • Aku wis kerja sama karo industri sing wis diatur banget, sing meh ora bisa nuduhake konten kanthi online babagan industri, teknologi, utawa para pelanggan. Periode Kita kepeksa nggunakake strategi liyane kanggo ndorong kesadaran, akuisisi, lan retensi. Kanggo siji klien, kita nggawe aplikasi seluler sing bakal ngrewangi tim panaliti babagan petungan lan konversi sing angel. Bisa apik banget.
  • Aku wis ndeleng perusahaan teknologi sing entuk sebutan dening Forrester lan Gartner entuk luwih akeh lead lan nutup tinimbang produksi sosial lan konten sajrone setaun. Aku ngerti yen isih ana konten ... nanging ayo diadhepi ... umume nggawe reputasi lan hubungan karo analis sing bakal menehi sampeyan jinis sing kasebut. Aku sengit kanggo menehi kabar, nanging ora kabeh analis ngenteni tweet utawa posting blog sampeyan sabanjure.
  • Aku duwe perusahaan liyane sing nggawe bisnis kaping pindho kanthi situs web sing elek, ora ana visibilitas telusuran, ora ana konten, lan ora ana strategi media sosial - lan sampeyan bakal kesrempet kepiye. Dheweke entuk petunjuk saka perusahaan mitra, prospek nelpon, lan akeh bisnis. Salah sawijining wong sing dodol metu sing makarya ing kana nutup $ 8 yuta ing bisnis taun kepungkur. Telpon saka kadhemen.

Sadurunge sampeyan mbuwang aku menyang singa, mesthine aku ora ngomong babagan sosial lan konten kasebut ora bakal bisa… nanging dudu ukuran siji cocok kabeh Solusi.

Anggaran, timeline, persaingan, wektu, sumber daya, industri… kabeh prekara iki kudu dipikirake manawa media sosial lan strategi konten efektif kanggo bisnis sampeyan.

Aku ndeleng akeh bisnis ngowahi sumber daya saka media sosial menyang layanan pelanggan, saka produksi konten menyang konferensi, sponsor, pemasaran influencer, lan strategi liyane. Urusane lan dheweke nindakake apa sing wis diukur lan bisa digunakake.

Ora kabeh bisnis bisa nelukake media sosial utawa nulis konten sing apik tenan. Mungkasi perusahaan sing isin nalika pindhah menyang strategi sing luwih cocog kanggo dheweke.

Mbok sing paling ngganggu aku yaiku wong sing pertama ngisin-ngisini bisnis iki yaiku masarakat sade media sosial lan strategi konten lan ora duwe wawasan babagan perusahaan lan cara kerjane. Pancen ora tanggung jawab ... sampeyan mung nyerang sapa wae sing nentang dalan sampeyan golek dhuwit.

Aja perusahaan sing isin, golek perusahaan sing bisa adol layanan sing butuh pitulung sampeyan lan bisa menehi prabédan.

Ora kabeh wong.

Mungkasi perusahaan sing isin.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.