Aku Muga-muga Pemasar Bakal Mandheg Ngomong Iki…

mandheg matur iki

Aku lan Jenn ngunjungi kantor pusat Genesys minggu iki lan kudu njagong tim pemasaran digital lan salah sawijining pitakon sing muncul yaiku yen kita nate menehi infographic ing mburi registrasi. Kita kanthi cepet mangsuli manawa durung nate nindakake perkara kasebut sadurunge. Tim Interaktif ujar manawa wis rampung tes karo loro whitepaper lan infographic lan 0% ndaftar lan ndownload whitepaper lan 100% pangguna kanggo ndeleng infographic.

Aku seneng banget nalika ketemu tim sing nglawan status quo lan nyoba kaya iki. Penting banget, supaya kita, minangka pemasar, nglawan bias alami utawa area sing nyenengake lan kudu nyoba kanggo nyoba saben skenario.

Minggu iki, ReachForce nerbitake wawancara sing ditindakake karo aku Big Data lan pemasaran lan iki minangka topik sing aku minat banget. Kanthi Big Data, para pemasar bisa ditampilake data real-time kanthi volume 4 V… volume, macem-macem, kecepatan lan veritas. Ora ana alesan manawa para pemasar duwe sumber daya kanggo nyoba lan ngukur saben interaksi saiki.

Pratelan sing dakkarepake para pemasar bakal mandheg ujar yaiku,

Kita nyoba lan ora bisa digunakake.

Aku takon definisi saka nampa uga pitakonane ora bisa. Kita duwe siji prospek, kayata, sing ujar manawa dheweke ora nindakake SEO amarga kabeh prospek asale saka Facebook. Aku takon ing ngendi dheweke nyedhiyakake kabeh anggaran ... ora kaget kabeh ana ing Facebook. Ya, ora ateges telusuran organik ora bisa digunakake, tegese sumber daya ora ditrapake kanggo nyoba kanthi bener lan ndeleng manawa ana ROI positif. Beda banget.

Saliyane pratelan kasebut, ana liyane:

Kabeh bisnis entuk liwat referensi lan lisan.
Media sosial ora bisa digunakake.
Kita ora duwe wektu kanggo ngembangake konten.

Siji investigasi babagan iki biasane nemokake situs sing ora ditemokake ing telusuran, ora ana strategi konten, informasi kontak sing ilang utawa formulir sing ora digunakake ing situs web, ora ana program pemasaran email…. uga ora mokal manawa kabeh bisnis sampeyan liwat referensi lan tutuk! Ora ana cara liya kanggo bisnis kanthi online!

Sawetara taun kepungkur, aku bakal sambat yen ana masalah Analytics yaiku mung cerdas kaya pangguna sing pengalaman lan canggih nggunakake. Jalanake laporan tanpa luwih jero, lan sampeyan bisa njupuk sawetara keputusan sing elek Analytics. Nggawe keputusan sing kuat mbutuhake implementasi sing kuat Analytics lan dekoding data mbutuhake pengalaman. Analytics minangka alat sing cocog kanggo takon pitakon, nanging alat sing elek kanggo nemokake wangsulan.

Data Gedhe, Platform Manajemen Data, Dasbor, lan alat liyane pancen wis unggul. ReachForce ndandani masalah kualitas data organisasi kanthi ngresiki data - de-duping, standardisasi, normalisasi, koreksi lan verifikasi - kanthi otomatis lan terus-terusan. Kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti ngukur lan nglakokake kampanye pemasaran sing paling apik saiki wis kasedhiya.

Perusahaan sing apik sing aku bubar ketemu yaiku Peerview - sing dadi pathokan finansial kabeh perusahaan tumrap prekara upaya pemasaran supaya bisa ndeleng kepiye indeks tinimbang kompetisi lan industri. Bayangake manawa sampeyan bisa nuduhake dewan manawa bathi pemasaran sampeyan ana ing sangisore rata-rata, utawa biaya saben timbal lan tuwuh luwih saka industri! Solusi kasebut kasedhiya kanggo kita saiki.

Nanging sing ora kasedhiya yaiku bakat lan sumber daya kanggo nggunakake teknologi kasebut.

Bakat luwih angel ditemokake tinimbang alat. Duwe analis pemasaran sing bisa nyoba kanthi bener, ngukur lan nggawe asumsi, mula saya angel. Wawancara ReachForce

Kita lagi nggarap perusahaan konsultasi kaya Perscio, sing nggawe model sing akurat banget kanggo analisis prediksi sing bakal bisa digunakake para pemasar supaya bisa luwih ngerti babagan belanja salib-saluran kanggo ndeleng kepiye pangowahan investasi pemasaran bakal nyebabake asil kanthi akurasi sing luar biasa.

Nomer perusahaan sing nguwatirake sing diwawancara lan bisa digunakake ora bakal ngukur lan, isih tetep pasar saka pinggul. Iki dudu Ibu & Pops… sawetara sing kalebu Fortune 500 perusahaan. Dheweke ngindhari metodologi pangukuran sing wis kabukten lan sistem ratchet down sing bakal nambah keputusan pemasaran amarga sistem sing padha uga nyedhiyakake metrik akuntabilitas sing jelas. Iki minangka jinis eksekutif sing nuduhake kepiye katon utawa swara, terus-terusan nundha pelaksanaan strategi lan ngukur pengaruh amarga dheweke durung ngerti kepiye kinerja.

Minangka pemasar, kita bisa nindakake luwih apik. Kita kudu luwih apik. Piranti kasebut kasedhiya!

3 Komentar

  1. 1

    AMEN! Susah aku krungu kabeh iki. "Kita nyoba 10 taun kepungkur lan ora bisa." Paling asring dirungokake saka wong-wong sing wis kerja ing perusahaan iki suwene 15+ taun. Kepiye carane supaya wong ngarep lan ora mundur? Utawa dipercaya manawa ide anyar bisa nggawe ide lawas dadi ide sing apik?

  2. 2

    "Ya ora mokal manawa kabeh bisnis sampeyan liwat referensi lan lisan! Ora ana cara liya kanggo bisnis kanthi online! ”

    Iki! Iki! Yuta kaping iki!

    Aku wis krungu akeh eksekutif ngongkong aku karo garis babagan carane "ora kaya kerjane ing industri kita. 98% bisnis kita teka saka telpon sing adhem. ”

    Yo… Nalika sampeyan nyawisake 98% anggaran gen timbal menyang pusat panggilan, cenderung bakal kelakon.

    Doug - Apa sampeyan wis nimbang nindakake kursus dhasar babagan internet kanggo bisnis? Kanthi jumlah eksekutif sing ora ngerti dhasar, aku mikir sampeyan bakal mateni! 🙂

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.