Mungkasi Ngabarake Jaringan Sosial menyang Bisnis

Depositphotos 16232957 s

Ana sawetara wong sing aku hormati kanthi regional lan nasional ing sorotan Media Sosial - nanging aku percaya tenan manawa dheweke ngarahake sawetara bisnis menyang arah sing salah kanthi menehi saran supaya dheweke investasi mung ing jaringan sosial.

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku aktif ngliwati jaringan sosial, situs web media sosial lan aplikasi sosial. Aku duwe cukup ngetutake jaringan sing dakgabungake. Pitakonane yaiku kepiye blogku wis rampung thanks menyang jaringan sosial kasebut. Pungkasan, iki kanca sing paling dipercaya - jaringanku! Dheweke kudu ngetrapake lalu lintas akeh banget, bener?

Wrong!

Sumber Lalu Lintas menyang Martech Zone

Ayo goleki 143,579 pengunjung pungkasan ing blogku:

  1. Google: 117,607 pengunjung unik
  2. StumbleUpon: 16,840 pengunjung unik
  3. Yahoo !: 4,236 pengunjung unik
  4. Twitter: 2,229 pengunjung unik
  5. Langsung: 605 pengunjung unik
  6. MSN: 559 pengunjung unik
  7. Takon: 476 pengunjung unik
  8. AOL: 446 pengunjung unik
  9. Facebook: 275 pengunjung unik
  10. LinkedIn: 93 pengunjung unik
  11. Baidu: 79 pengunjung unik
  12. Altavista: 54 pengunjung unik
  13. Plaxo: 41 pengunjung unik
  14. Netscape: 39 pengunjung unik

Yen aku ngrungokake kabeh Smippies, Aku sedina wae nganyari Facebook lan LinkedIn kanggo nyoba nggawe dhuwit. Aku ora.

Aku otomatis nggawe kiriman lan nganyari jaringan sosial kasebut, nanging aku ora mbutuhake wektu kanggo nggarap. Ana sawetara sebab:

  • padha wis jaringan sing dipercaya. Aku ora prelu meksa utawa adol - wis kasedhiya kanggo aku.
  • sing niat kanggo nyambung karo aku liwat media sosial kasebut dudu tuku saka aku, lan dheweke uga ora ngarep-arep adol dheweke. Kanthi tembung liya, aku ora bakal nyalah gunakake hubungan karo wong-wong iki.

Aku bakal terus nyoba nggawe hubungan anyar sing cocog - liwat mesin telusuran. Aku ngerti yen ana wong sing golek wangsulan ing blog iki, mula aku bakal fokus kanggo nambah pandhuan kanthi mangsuli pitakon kasebut. Dhasar ijin, iku ageng (mbandhingake lalu lintas 0.2% saka jaringanku), lan jaringan maksud yaiku nggoleki wangsulan sing dakkandhani.

Apa iki tegese sampeyan nindakake apa sing daklakoni?

ORA! Aku ora menehi saran supaya sampeyan ora nggatekake jaringan sosial utawa wong sing meksa sampeyan nggunakake. Apa sing dakkandhakake yaiku sampeyan ngukur asil gaweyan lan nyetel strategi sampeyan. Kakehan Smippies sing nginjil babagan Jaringan Sosial tanpa keahlian kanggo mbantu ngukur asil lan prioritasake strategi sampeyan.

Tantang konsultan kasebut kanggo mbuktekake bathi moneter! Aku ngandhani sawetara ahli nirlaba ing Usaha Kepemimpinan dina iki kasunyatan - minangka bisnis, aku ngukur keterlibatan kanthi pratandha dolar. Yen pemasaran kanthi apik, aku bakal nambah dolar akuisisi penjualan, nambah dolar saya larang, lan njaga dolar retensi.

9 Komentar

  1. 1

    Aku ngira sampeyan duwe titik gedhe ing kana, amarga ana jurang samodra antarane mesin telusuran lan liyane. Nanging bisa uga menarik yen ana sing bisa ngerti rasio konversi kanggo saben segmen, mung kanggo mriksa pengunjung impulsif sing kagolong saben media.

  2. 3

    AMEN !! Aku setuju tenan. Nalika ora njupuk apa-apa saka media sosial, sampeyan kudu ngerti saka ngendi lalu lintas asale saka alam! Sanajan sampeyan entuk lalu lintas saka situs media sosial tartamtu (yaiku Stumbleupon), sampeyan kudu ngukur NILAI lan INTEN pengunjung kasebut.

    Sanajan… Aku uga bakal nyelehake blog ing kategori sing padha…

    • 4

      Jim,

      Aku setuju karo sampeyan 100%! Blogging kalebu lan MESTI duwe laba investasi yen bakal digunakake minangka cara sing bisa ngasilake konversi. Akeh banget Smippies ing njaba sing adol blogging minangka Holy Grail, nanging ora mulang perusahaan babagan cara nyebarke blog kanthi strategis lan ngukur asile.

      Panelusuran minangka media sing apik banget amarga maksud ditulis langsung ing "kothak telusuran" sing sithik - yaiku PPC utawa organik!

      Doug

  3. 5

    Malah ing situs sosial sampeyan bisa nindakake iki. Kita wis ngirim warta lan info menyang sawetara situs lan twitter nggawa lalu lintas sing paling apik. Nomer nomer loro nomer loro, nanging wektu sing dienggo lan kaca sing dideleng paling adoh.

    Dadi ing bagean kasebut, kita fokus kanggo nggawe manawa twitter minangka bagean saka jangkauan kita.

  4. 7

    Aku dadi PR lan kita mesthi nindakake akeh konseling / piwucal SM saiki. Nanging aku kudu ngati-ati karo klien yen inisiatif anyar iki kudu dadi bagean saka solusi sing terintegrasi. Akeh klien mung butuh pitulung kanggo memetakan lanskap digital lan nerjemahake konten sing apik menyang jaringan sosial. Nanging pungkasane kudu bali menyang dolar lan nduduhake nilai. Lan sampeyan nggarisake titik kritis manawa Google minangka "homepage" lan sampeyan kudu ngurus sumber kasebut sing paling penting. Matur nuwun (ps aku nyambung liwat Twitter, heh)

    • 8

      Hai Caroline,

      Apik tenan! Seneng ndeleng sampeyan liwat Twitter - Aku entuk nganti 8% lalu lintas dina-dina saka Twitter, mula aku regane. Aku mung entuk 50% + saka Panelusuran, mula aku luwih nggatekake! 🙂 Aku otomatis menehi feed menyang Twitter saka Twitterfeed supaya ora mbutuhake gaweyan!

      Thanks!

  5. 9

    Kiriman apik Doug. Sampeyan entuk (miturut pendapat kami) babagan pemasaran sing paling sensitif - MEASUREMENT. Akeh wong lan bisnis sing gagal lan ora njupuk keputusan utawa penyesuaian sing dididik kanggo rencana / kegiyatan pemasarane. Aja salah paham, media sosial minangka piranti komunikasi sing apik, nanging sampeyan kudu ngevaluasi kanthi objektif babagan upaya kanggo investasi ing media liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.