Mungkasi Ngabarake Jaringan Sosial menyang Bisnis

Depositphotos 16232957 s

Ana sawetara wong sing aku hormati kanthi regional lan nasional ing sorotan Media Sosial - nanging aku percaya tenan manawa dheweke ngarahake sawetara bisnis menyang arah sing salah kanthi menehi saran supaya dheweke investasi mung ing jaringan sosial.

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku aktif ngliwati jaringan sosial, situs web media sosial lan aplikasi sosial. Aku duwe cukup ngetutake jaringan sing dakgabungake. Pitakonane yaiku kepiye blogku wis rampung thanks menyang jaringan sosial kasebut. Pungkasan, iki kanca sing paling dipercaya - jaringanku! Dheweke kudu ngetrapake lalu lintas akeh banget, bener?

Wrong!

Sumber Lalu Lintas menyang Martech Zone

Ayo goleki 143,579 pengunjung pungkasan blogku:

  1. Google: 117,607 pengunjung unik
  2. StumbleUpon: 16,840 pengunjung unik
  3. Yahoo !: 4,236 pengunjung unik
  4. Twitter: 2,229 pengunjung unik
  5. Langsung: 605 pengunjung unik
  6. MSN: 559 pengunjung unik
  7. Takon: 476 pengunjung unik
  8. AOL: 446 pengunjung unik
  9. Facebook: 275 pengunjung unik
  10. LinkedIn: 93 pengunjung unik
  11. Baidu: 79 pengunjung unik
  12. Altavista: 54 pengunjung unik
  13. Plaxo: 41 pengunjung unik
  14. Netscape: 39 pengunjung unik

Yen aku ngrungokake kabeh Smippies, Aku sedina suwene nganyari Facebook lan LinkedIn kanggo nyoba nggawe dhuwit. Aku ora.

Aku otomatis nggawe kiriman lan nganyari jaringan sosial kasebut, nanging aku ora mbutuhake wektu kanggo nggarap. Ana sawetara sebab:

  • padha wis jaringan sing dipercaya. Aku ora prelu meksa utawa adol - wis kasedhiya kanggo aku.
  • sing niat kanggo nyambung karo aku liwat media sosial kasebut dudu tuku saka aku, lan dheweke uga ora ngarep-arep adol dheweke. Kanthi tembung liya, aku ora bakal nyalah gunakake hubungan karo wong-wong iki.

Aku bakal terus nyoba kanggo nggawe sesambetan anyar sing cocog - liwat mesin telusuran. Aku ngerti yen ana wong sing golek wangsulan ing blog iki, mula aku bakal fokus kanggo nambah pandhuan kanthi mangsuli pitakon kasebut. Dhasar ijin, iku ageng (mbandhingake lalu lintas 0.2% saka jaringanku), lan jaringan maksud yaiku nggoleki wangsulan sing dakkandhani.

Apa iki tegese sampeyan nindakake apa sing daklakoni?

ORA! Aku ora menehi saran supaya sampeyan ora nggatekake jaringan sosial utawa wong sing meksa sampeyan nggunakake. Apa sing dakkandhakake yaiku sampeyan ngukur asil gaweyan lan nyetel strategi sampeyan. Kakehan Smippies sing nginjil babagan Jaringan Sosial tanpa keahlian kanggo mbantu ngukur asil lan prioritasake strategi sampeyan.

Tantang konsultan kasebut kanggo mbuktekake bathi moneter! Aku ngandhani sawetara ahli nirlaba ing Usaha Kepemimpinan dina iki kasunyatan - minangka bisnis, aku ngukur keterlibatan kanthi pratandha dolar. Yen pemasaran kanthi apik, aku bakal nambah dolar akuisisi penjualan, nambah dolar saya larang, lan njaga dolar retensi.

9 Komentar

  1. 1

    Aku mikir sampeyan duwe titik massive ana, diwenehi longkangan oceanic antarane mesin telusur lan liyane. Nanging, bisa uga menarik yen sampeyan bisa ngerteni rasio konversi saben segmen uga, mung kanggo mriksa pengunjung mung impulsif sing ana ing saben medium.

  2. 3

    AMIN!! Aku pancen setuju. Nalika ora njupuk apa-apa saka media sosial, sampeyan kudu ngerti saka ngendi lalu lintas sampeyan teka kanthi alami! Sanajan sampeyan entuk lalu lintas saka situs media sosial tartamtu (yaiku Stumbleupon), sampeyan kudu ngukur VALUE lan INTEN saka pengunjung kasebut.

    Sanajan… Aku uga bakal nyelehake blog ing kategori sing padha…

    • 4

      Jim,

      Aku setuju karo sampeyan 100%! Blogging kalebu lan kudu ngasilake investasi yen bakal digunakake minangka sarana kanggo ngasilake konversi. Kakehan Smippies metu ana adol blog minangka Holy Grail, nanging ora mulang perusahaan carane strategis masang blog lan ngukur asil.

      Panelusuran minangka media sing apik amarga maksud ditulis langsung ing "kotak telusuran" cilik - apa PPC utawa organik!

      Doug

  3. 5

    Malah ing situs sosial sampeyan bisa nindakake iki. Kita wis ngirim warta lan info menyang sawetara situs lan twitter nggawa kita kualitas lalu lintas paling apik. Iki nomer loro ing jumlah sakabèhé, nanging wektu sing dienggo lan kaca sing dideleng luwih apik.

    Dadi ing subset kasebut, kita fokus kanggo mesthekake yen twitter minangka bagean saka jangkauan kita.

  4. 7

    Aku ing PR lan kita mesthi nindakake akeh konseling / dakwah SM dina iki. Nanging aku tansah ati-ati kanggo ngelingake klien yen inisiatif anyar iki kudu dadi bagian saka solusi sing terintegrasi. Akeh klien kita mung butuh bantuan pemetaan lanskap digital lan nerjemahake konten sing apik menyang jaringan sosial. Nanging pungkasane kudu bali menyang dolar lan nuduhake nilai. Lan sampeyan nggarisake titik kritis yen Google minangka "homepage" lan sampeyan kudu ngurus sumber kasebut dhisik lan paling penting. Matur nuwun. (ps aku link-in liwat Twitter, heh)

    • 8

      Hi Caroline,

      Apik tenan! Bungah ndeleng sampeyan ing kene liwat Twitter - Aku entuk nganti 8% saka lalu lintas ing dina saka Twitter supaya aku menehi nilai. Aku mung njaluk 50% + saka Panelusuran supaya aku mbayar manungsa waé sethitik liyane ana! 🙂 Aku otomatis feed kanggo Twitter saka Twitterfeed supaya ora mbutuhake gaweyan!

      Thanks!

  5. 9

    Posting gedhe Doug. Sampeyan mencet ing (miturut pendapat kita) titik paling sensitif marketing - MEASUREMENT. Akeh wong lan bisnis sing gagal ing babagan lan ora nggawe keputusan sing dididik utawa nyetel rencana / kegiatan pemasaran. Aja salah, media sosial minangka piranti komunikasi sing apik, nanging sampeyan kudu ngevaluasi kanthi objektif sepira upaya kanggo nandur modal ing babagan media liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.