Mungkasi Ndhelikake Fitur Paling Penting ing Ngarsane Web Sampeyan

ndhelikake

Luwih asring ora, nalika ngunjungi situs web perusahaan, sing pertama sing dak goleki yaiku blog. Serius. Aku ora nindakake amarga aku nulis buku ing blogging perusahaan, Aku kepengin ngerti perusahaan lan wong sing dadi sebabe.

Nanging aku asring ora nemu blog. Utawa blog kasebut ing domain sing beda-beda. Utawa link siji saka kaca asal, sing mung dikenal minangka blog.

Umume wong sampeyan kalebu salah sawijining investasi paling gedhe ing perusahaan lan bakat minangka salah sawijining aset sing paling penting nalika sampeyan adol. Napa sampeyan ndhelikake bakat kasebut? Perusahaan liyane bisa nyalin produk, fitur lan uga mupangate… nanging ora bisa nyalin wong sampeyan. Wong sampeyan minangka pembeda paling gedhe sing ana ing perusahaan sampeyan.

Ganti kaca ngarep kanthi kiriman blog paling anyar! Kalebu gambar utawa tautan menyang penulis blog sampeyan. Ora mung nerbitake feed blog ing saben kaca sampeyan kanggo ningkatake optimalisasi kaca kasebut kanthi menehi konten sing relevan lan relevan ... uga menehi dalan kanggo pengunjung ngerti wong sing ana ing merek sampeyan.

Ora mung winates ing blog. Duwe logo Twitter lan Facebook iku lucu ... nanging nerbitake stream twitter lan entri Facebook utawa Facebook Fans sing populer luwih apik. Wong tuku saka wong - mula kenapa sampeyan ndhelikake fitur sing paling penting ing ngarsane web?

Sawetara cara kanggo nggabungake wong menyang situs sampeyan:

  • Kaca tim - kalebu kaca tim sing apik. Yen sampeyan uga bisa nyakup postingan blog paling anyar, luwih becik!
  • Widget feed - lebokake kiriman paling anyar saka blog menyang situs sampeyan. Coba sertakan gambar penulis utawa gambar sing ditampilake saka kiriman kasebut.
  • Widget Facebook - Facebook duwe sawetara plugin sosial sing apik banget kanggo nggawa komunitas Facebook menyang situs sampeyan lan uga kosok balene.
  • Widget Twitter - nggawa stream obrolan Twitter menyang situs web sampeyan!

Nerbitake obrolan iki ing situs sampeyan nuduhake pamirsa sing wis siyap kanggo sampeyan mlebu obrolan sing migunani karo prospek utawa pelanggan. Iki minangka prekara sing bisa uga dudu ngarep lan fokus ing situs web sampeyan, nanging kudu gampang ditemokake lan ngetutake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.