Mungkasi Ndhelikake Pengunjung

ndhelikake

Isih gumun karo aku babagan pirang-pirang perusahaan sing ndhelikake para pelanggan. Aku nindakake riset minggu kepungkur babagan pangembang aplikasi iPhone amarga aku duwe klien sing butuh aplikasi iPhone. Aku takon sawetara wong ing Twitter. Douglas Karr menehi sawetara rujukan lan aku uga ngerti babagan rujukan saka pacelathon sadurunge karo kanca liyane. Aku mbukak situs web saka telung perusahaan sing beda lan langsung frustasi.

Saben perusahaan paling ora duwe situs web nanging kabeh ora jelas, jarang, mboseni, utawa kabeh perkara ing ndhuwur. Dheweke malah ora jelas ujar "kita nggawe aplikasi iPhone" lan ora nampilake karya utawa layar sadurunge.

Aku dadi luwih parah nalika aku menyang kaca kontak. Aku ora weruh nomer telpon, alamat, utawa ing sawetara kasus uga ana alamat email. Umume duwe formulir kontak sing sederhana.

Sanajan wis ngisi formulir kontak, aku rumangsa kuwatir. Apa perusahaan sing sah iki? Apa aku bisa dipercaya karo dhuwit klienku? Apa dheweke bakal nindakake pagawean sing apik? Klienku pengin wong lokal - apa malah ana ing Indianapolis?

Klienku minangka perusahaan manufaktur sing mayuta-yuta dolar lan aku kudu bisa ngrujuk menyang wong sing percaya dhiri. Nganti saiki, aku ora yakin apa aku wis nemokake perusahaan sing pas.

Banjur, aku entuk rujukan liyane ing Twitter saka Paula Henry. Dheweke nggawa aku menyang perusahaan. Nalika mbukak situs web perusahaan, aku didol. Iki sebabe:

  • Dheweke duwe situs web sing apik sing nggawe dheweke katon kaya perusahaan nyata
  • Dheweke pamer kanthi nyata nembak layar karya sadurunge
  • padha negesake kanthi cetha apa sing ditindakake: "Kita ngembangake aplikasi iPhone"
  • padha aktif ing Twitter lan nampilake obrolan Twitter ing situs web (aku bisa nemokake dheweke ngobrol)
  • Kaca kontak duwe alamat email, alamat fisik, lan nomer telpon

Cekakipun, perusahaan nggampangake kula pitados. Aku nelpon lan ninggalake surat swara lan aku entuk telpon maneh sajrone sakjam. Aku takon sawetara pitakonan lan sinau babagan makarya sadurunge. Saiki aku bakal kerja bareng dheweke kanggo nggawe aplikasi iPhone kanggo klienku.

Gambar sing ditampilake online, pesen sing sampeyan komunikasi, lan gampang ngubungi sampeyan nggawe prabédan gedhe kanggo para pelanggan. Gampang nggawe bisnis sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.