Stop Forwarding Crap Sing Kanggo Aku

Screen Shot 2013 02 03 jam 11.14.24 AM

Sampeyan kudu seneng karo "Aneh Al". Dheweke nggumunake lagu iki ... Aku duwe sawetara kanca lan kulawarga sing yakin dadi kewajiban ing Internet yaiku nerusake kabeh ... tanpa mriksa virii, tanpa mriksa validitase Snopes, utawa tanpa kepengin weruh apa aku sibuk banget kanggo ndeleng 42 gambar lampiran sing dilebokake [lebokake kewan bayi sing lucu]. Ora kaget yen iki minangka wong sing uga njaluk pitulung amarga komputere mlaku alon-alon!

Ana uga pesen ing kene kanggo para pemasar. Yen bosen karo kanca lan kulawarga nerusake omong kosong liwat email, sampeyan mikir kepiye sabar karo email? "Aneh Al" bisa kanthi gampang nggawe video sing ujar "Aja nganti ngirim omong kosong menyang aku" lan bakal entuk swara sing padha. Tansah nyedhiyakake regane… ora omong kosong.

Komentar siji

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.