Mungkasi Nggawe Software Crappy - Piranti Lunak Integrasi Isih Menang

Nggunakake piranti lunak minangka layanan

Iki minangka CIO internal lan tim teknologi internal sampeyan ora pengin sampeyan ngerti, implementasine piranti lunak 18 wulan sing regane $ 500K - $ 1MM bisa ditindakake kanthi luwih murah… lan kudune. Dheweke nggawe keamanan kerja amarga umume pimpinan lan pemasar level C ora ngerti kepiye cara teknologi lan cara kerja.

Nggunakake piranti lunak minangka layananMinangka pemasar, kita kabeh pengin piranti lunak sing padha karo unicorn. Sing nindakake generasi timbal, nggawe konten, nulis biji timbal, optimasi konversi… oh, ya, lan duwe Analytics lapisan ing ndhuwur iku. Lan, minangka pemasar lan teknolog, kita pengin nggawe piranti lunak amarga kita yakin ora bisa nemokake apa sing dibutuhake. Nanging kasunyatane, kita bisa nemokake udakara 90% apa sing dibutuhake yen mandheg nggoleki unicorn kanthi "solusi" larang regane larang regane lan miwiti nggoleki aplikasi web integral kanthi sekedhik biaya.

Dadi, apa sing kudu sampeyan goleki nalika ngetrapake aplikasi web terintegrasi? Ing ngisor iki 3 perkara sing kudu sampeyan goleki:

1) Nggabungake Kanthi Bebas

Apa sampeyan pengin ndeleng panyedhiya layanan email, piranti lunak akuntansi, utawa apa wae, sampeyan kudu golek layanan sing integral kanthi bebas. Nopo nopo Amarga tegese layanan bakal ngidini sampeyan nggunakake data kaya sing dikarepake. Rahasia nggunakake layanan apa wae yaiku ngerti yen siji prinsip utama - data duweke sampeyan, dudu layanan kasebut. Perusahaan sing pengin nggabungake macem-macem layanan ngerti iki lan saengga nggawe nggunakake layanan luwih gampang.

2) Bukak API

Sanajan sampeyan dudu pangembang lan ora nate krungu babagan sing mbukak API sampeyan kudu golek layanan sing mbukak API. Alasane gampang, API ngidini sapa wae kanggo mbangun layanan lan produk ing ndhuwur aplikasi. Napa iki penting? Siji alasan gedhe yaiku ngidini panggunaan kreatif kanggo aplikasi inti. Sapa wae bisa teka lan mbangun layanan migunani sing bisa nutup bolongan utawa menehi kesempatan ekstra. Alesan utama liyane yaiku sampeyan bisa nggawe ing ndhuwur. Elinga yen unicorn sing dakcritakake sadurunge? Yen sampeyan utawa sumber pangembang duwe potongan teknis, sampeyan bisa nggawe ndhuwur aplikasi, utawa nggunakake data kanthi cara sing sampeyan pengin. API Terbuka menehi kerangka kerja kanggo pangembang lan ora nggawe sampeyan kudu mbangun utawa mbangun layanan.

3) Komunitas Aktif

Salah sawijining perkara sing paling nyengsemake sing daklakoni ing industri iki yaiku kepiye perusahaan / aplikasi sing ngemot ide integrasi duwe basis pangguna sing sehat, aktif, lan sregep. Ya, ana sing luwih sregep tinimbang liyane, nanging umume perusahaan sing duwe ide konektivitas duwe basis pangguna sing pengin disambungake. Napa penting kanggo golek aplikasi sing disenengi komunitas iki? Amarga umume aplikasi sing duwe uga aplikasi kasebut, ngrungokake umpan balik pelanggan, lan umume duwe insentif kanggo terus njaga lan nambah basis pangguna. Akeh aplikasi sing stagnan mandheg menehi iterasi utawa mung kaping pindho saben taun kaping pindho. Sampeyan pengin golek aplikasi sing terus ningkat lan ngeculake integrasi anyar, saengga bisa mbukak luwih akeh kesempatan.

Iki ora mung siji sing kudu digoleki, nanging miturut pengalamanku, pratandha aplikasi sing apik banget bakal dituduhake. Aplikasi terintegrasi bisa ngirit wektu, dhuwit, lan ngelu. Nggawe unicorn minangka tugas wong bodho, luwih-luwih yen sampeyan bisa nemokake sawetara aplikasi sing integral sing bisa ngatasi mayoritas kabutuhan.

Ayo ngerti sawetara aplikasi integral favorit sampeyan ing ngisor iki.

Komentar siji

  1. 1

    Aku tansah gumun karo kuotasi lan garis wektu sing kadhangkala diwenehake para klien dening tim IT dhewe ing sawetara proyek. Sampeyan ora bisa ngomong luwih apik… piranti lunak sing dipercaya, aman lan kuat luwih gampang dikembangake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.