Stop Assuming Aku Ngerti Kowe!

email wong liyo

Paling ora sepisan utawa kaping pindho saben minggu, aku entuk email sing digawe kanthi cerdas, bisa dipilih, lan sejatine ora ana pitunjuk kenapa aku nampa email utawa perusahaan sing ngirim. Biasane kaya mengkene:

Saka: [Produk]
Subjek: [Produk] Versi 2 Dirilis!

Halo [Produk] Pangguna!

Kita wis kerja keras ing sawetara wulan pungkasan ngrancang [produk]. Suwe-suwe ora ketemu sampeyan lan wis ana sawetara pangowahan, mula bisa uga sampeyan pengin menehi kesempatan kaping pindho. Kita wis ngrancang [produk] supaya {luwih cepet, adhem, luwih ayu} lan luwih becik sampeyan nyoba maneh.

Sawise sampeyan nyoba [produk], kita bakal menehi saran! Klik link umpan balik.

Cheers,
[Jeneng pangadeg], Pendhiri [Produk]

Amarga ora ana sing ngarani produke adhedhasar apa sejatine, mula ora ana pitunjuk kowe sopo. Apa sampeyan ngerti pirang-pirang email sing dakwenehake sedina? Minggu? Wulan? Wiwit aku ndhaptar layanan sampeyan? Kajaba iku, aku duwe 59 email liyane sing durung diwaca ing kothak mlebu saiki supaya aku mandheg ngerteni apa sing kudune ditindakake aplikasi sampeyan pancen mokal.

Kepiye babagan nggawe pesen sing ngandhani kowe sopo?

Saka: [Produk]
Subjek: Kita Ngrungokake Umpan Balik, Ngumumake Versi 2 saka [Produk]

Halo [Produk] Pangguna!

Sampeyan bisa uga ora ngelingi kita, nanging kita kelingan sampeyan! Sampeyan mriksa [Produk] nalika kepungkur. Kita gawe [Produk] supaya [soko alon] luwih cepet, [soko angel] luwih gampang, lan [soko keren] luwih apik. Sawise diluncurake, kita nampa umpan balik tartamtu:

  1. Ora cepet - Dadi kita nindakake {a, b, c} kanggo nyepetake.
  2. Ora gampang - Dadi, {d, e, f} digawe luwih gampang.
  3. Ora keren - Dadi kita tambahake {g, h, i} kanggo nambah.

Umpan balik dhisikan wis kuat banget ing versi paling anyar saka produk kasebut, lan kita bakal matur nuwun banget amarga sampeyan menehi kesempatan kaping pindho. Kasunyatane, yen sampeyan ora masalah, kita seneng menehi respons langsung menyang tim ing [tanggal] sing bakal kasedhiya ing [papan]. Yen sampeyan pengin ndeleng demonstrasi versi anyar, sampeyan bisa ndeleng video 2 menit [ing kene].

[tangkapan layar 1] [tangkapan layar 2] [tangkapan layar 3]

Umpan balik sampeyan penting banget kanggo perbaikan kasebut, lan kita seneng saran tambahan karo versi anyar. Kanggo gawe manis tawaran, kita menehi kabeh wong sing menehi saran [hadiah sing apik].

Matur suwun,
[Jeneng pangadeg], Pendhiri [Produk]

Muga-muga sampeyan bisa ndeleng prabédan! Sampeyan bisa dadi pribadi lan bisa dipersonalisasi ing email sing sampeyan kirim lan isih ngelingake marang sing maca sapa sampeyan lan kenapa dheweke kudu nanggapi tawaran sampeyan. Malah ing buletin profesional sing diterbitake kanthi apik marketing email platform, sampeyan bisa nambah cathetan sing apik ing header utawa sikil email sing ngelingake sing nampa email kepiye dheweke ngerti sampeyan.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.