StitcherAds: Manajemen Iklan Sosial, Pengujian, Amplifikasi, lan Personalisasi

StitcherAds
Wacan: 3 menit

Platform Iklan Sosial StitcherAd ngidini bisnis lan pemasar nggawe iklan Facebook, Instagram, Pinterest lan SnapChat sing kuat kanthi solusi sing bisa didol.

Fitur Iklan Stitcher Kalebu

  • Iklan otomatis kanggo merek lan kinerja - gawe, nyoba, ngoptimalake, lan nggawe pribadi kampanye kanthi gaweyan minimal lan asil gedhe. Seneng pelanggan kanthi ngirim iklan sing cocog karo minat produk, pilihan tuku, lokasi, lan liya-liyane.
  • Pribadhi iklan adhedhasar prilaku pelanggan - Daya iklan nganggo data sampeyan dhewe. Copot alangan kanggo otomatis kanthi solusi feed produk sing fleksibel. Gabungke wawasan saka prilaku online lan ing toko, wawasan produk, lan asil kreatif kanggo nyedhiyakake pengalaman gabungan kanggo pelanggan.
  • Optimisasi adhedhasar aturan lan manajemen kampanye - Owahi katalog produk dadi ewonan kreatif sing ana ing merek kanthi langsung utawa ubah kampanye merek sing luwih gedhe dadi aset sing bisa ditrapake ing seluler. Setel kampanye kanggo prioritasake kreativitas kinerja tinggi lan sinau pariwara endi sing narik kawigaten lan nyurung kinerja.
  • Pangujian terstruktur, multivariat lan angkat sing terstruktur - Tes lan sinau saka iklan sampeyan kanggo nemtokake variabel apa sing paling gedhe pengaruh.
  • Pangukuran sing akurat lan pelaporan khusus - Wenehi kapercayan maneh ing nglaporake. Temtokake metrik lan model atribusi kanthi formula khusus sing padha karo tim sampeyan kanthi manual. Nggabungake mitra pelacak pihak katelu kanggo nggunakake sumber kebenaran. Simpen tampilan dashboard lan otomotifake laporan langsung menyang kothak mlebu.

Hubungi StitcherAds Kanggo Miwiti

dashboard stitcherads

StitcherAds Gratis Kanggo Pengecer sing Melu Facebook #BuyBlack Jumuah

StitcherAds ngumumake yen nyilihake teknologi overlay menyang pengecer kanthi gratis kanggo mbantu nyorot produk saka merek Black duweke ing iklan ing Facebook lan Instagram kanggo ndhukung kampanye #BuyBlack Jumuah Facebook.

Facebook bubar ngumumake a Musim Dhukungan, nawakake dhukungan, sumber daya, pendhidhikan, lan kepemimpinan mikir telung wulan kanggo nyengkuyung bisnis cilik sajrone musim liburan sing tantangan iki. Minangka bagéan saka Musim Dhukungan, dina iki Facebook ngluncurake #BuyBlack Jumuah kampanye ing AS - nyebarke energi dina ritel fisik paling gedhe ing taun iki kanggo ngrayakake lan ndhukung bisnis Ireng lan komunitas kasebut. Wiwit 30 Oktober - 27 November, saben dina Jumuah sajrone Musim Dhukungan Facebook bakal nyoroti bisnis Ireng, ngrayakake budaya Ireng, lan menehi inspirasi marang konsumen supaya #BuyBlack.

Kanggo mbantu pengecer utama ndhukung inisiatif #BuyBlack Friday ing properti Facebook, StitcherAds menehi teknologi overlay marang para pengecer kanthi gratis. Kanthi mangkono, StitcherAds dadi luwih gampang kanggo pengecer kanthi otomatis promosi produk saka bisnis duweke Ireng liwat iklan ing Facebook lan Instagram. Umpan produk kanggo pengecer ndhuwur bisa nampilake jutaan produk saka ewu merek. Penawaran #BuyBlack saka StitcherAds bakal kanthi otomatis mbantu nyorot bisnis duweke Ireng saka feed produk kasebut. 

  • rotator iklan gambar stitcher conto 2
  • rotator iklan gambar stitcher conto 1

Teknologi StitcherAds ndadekake para pengecer bisa nemokake lan ngategorikake tawaran, produk lan tawaran ing kategori - saka kaendahan lan mode nganti dekorasi omah lan kabeh sing ana gandhengane. Kanthi kapabilitas iki, pengecer bisa kanthi otomatis nampilake produk saka bisnis duweke Ireng sajrone kampanye #BuyBlack Jumuah Facebook.

Musim liburan iki bakal dadi tantangan kanggo akeh bisnis cilik, kanthi luwih akeh wong sing blanja online tinimbang sadurunge. Tekad Facebook kanggo mbantu bisnis cilik bisa sukses bisa dipuji. Lan fokus taun iki kanggo ngrayakake bisnis sing diduweni Ireng lan komunitas kasebut apik banget. Kita dihormati amarga bisa main peran kanggo mbantu terus inisiatif Facebook.

Declan Kennedy, CEO lan Pendhiri, StitcherAds

Teknologi StitcherAds mbantu para pengiklan ngukur kampanye pemasaran kinerja corong lengkap ing Facebook, Instagram, Pinterest lan Snapchat. Perusahaan iki menehi kekuwatan kanggo sawetara pengiklan paling gedhe ing saindenging jagad nggunakake otomatisasi data-data kanggo drive sales online lan ing toko.

Hubungi StitcherAds Kanggo Miwiti

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.