Jahitan: Urutan Pesenan lan Manajemen Persediaan

laboratorium jahitan multichannel

Lab Stitch nawakake manajemen pesanan lan inventarisasi gabungan ing saluran e-commerce. Aja ngetik jumlah inventaris kanthi manual menyang spreadsheet, nemokake invoice, utawa golek info kontak. Stitch ngidini sampeyan adol ing macem-macem saluran penjualan lan ngontrol inventaris saka sak lokasi

Fitur Jahitan

  • Multiple Saluran Sales - Ngontrol kabeh wiwit saka pesanan nganti mbayar ing siji sistem.
  • Manajemen Inventory - njaga nomer sing akurat lan priksa manawa pesenan diproses kanthi bener.
  • Tracking Order - otomatisake proses pesen lan pemenuhan.
  • Analytics - entuk wawasan babagan dodolan produk lan inventaris kanggo nambah asil bisnis.
  • purchasing - Nggawe keputusan tuku sing efektif kanggo nambah bathi.
  • Operasi streamline - deleng kabeh data inventaris ing sak lokasi pusat, saengga sampeyan fokus kanggo ningkatake komunikasi minangka tim.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.