Stirista Nguatake Grafik Identitas Anyar kanthi Data Wektu Nyata

Sitrista OMNA Data Identitas Nyata

Pelanggan tuku ing toko online saka komputer ing omah, bukak kaca produk ing situs liyane ing tablet, gunakake smartphone kanggo ngirim babagan media sosial banjur metu lan tuku produk kanthi fisik ing pusat perbelanjaan sing cedhak.

Saben pasrawungan kasebut mbantu nggawe profil pangguna sing lengkap, nanging kabeh kalebu irisan informasi sing beda, nggambarake awake dhewe sing beda. Kajaba integrasi, tetep dadi versi sing beda kanggo sampeyan ing alamat fisik, ID Piranti, pengecer nyata, toko online, kaca web konten, piranti seluler, laptop, TV sing gegandhengan, lan dimensi liyane sing sampeyan sesambungan.

Konektor sing terus-terusan kaya alamat email - asring dicincang kanggo tujuan privasi - utawa piranti bisa nggabungake irisan data sing beda-beda, nggawe grafik identitas terintegrasi sing nuduhake tampilan holistik saka kluwarga utawa individu sing ngidini para pemasar supaya target kampanye luwih cocog pamirsa. 

Kajaba nglumpukake lan nggabungake kabeh data kasebut, tantangan paling gedhe kanggo grafik identitas sing migunani yaiku tetep saiki. Karo pangguna sing terus-terusan sesambungan sedina muput, gampang data dadi ketinggalan jaman lan ora akurat. 

Nanging saiki, panyedhiya layanan pemasaran data-driven Stirista wis nambah ante, kanthi grafik identitas wektu nyata pisanan ing pasar.

Ora mewah

Nalika umume grafik identitas dianyari saben 30 utawa 90 dina, Grafik Identitas OMNA - dudohake dening Stirista ing wulan April - nganyari saben detik. 

Data identitas pangguna sing nyegerake wektu nyata ora dadi kemewahan, nanging dadi kabutuhan. Relevan pangguna minangka fungsi langsung saka akurasi data, lan faktor utama ing akurasi yaiku kesegaran data.

Kita terus ngrungokake saka para pemasar frustasi sing wis dijanjekake akses menyang data intelijen konsumen wektu nyata mung kanggo ngerteni manawa apa sing digunakake kanggo nggayuh pelanggan lan prospek wis lawas, data sing ora akurat. Stirista nggawa pasar OMNA, grafik identitas wektu nyata pisanan, sing dianyari dadi sing nomer loro lan menehi perusahaan wawasan sing dibutuhake kanggo ngerti target target rumah tangga - ing papan kerja, cara dhuwit, piranti apa sing digunakake, lan papan sing dikunjungi kanthi cara sing cocog karo privasi.

Ajay Gupta, CEO Stirista

Kaping pisanan, data pangguna ganti kanthi cepet. Alamat dalan, kepemilikan piranti, data tuku utawa informasi liyane mbantu netepake individu utawa kluwarga kanthi cara sing cocog karo privasi. Coba pikirake kaping pirang-pirang dina, sampeyan milih anyar babagan ndeleng konten, nonton program, tuku barang, utawa ngunjungi papan ing kasunyatan. 

Kapindho, lingkungan nyata kanggo nggayuh wong utawa rumah tangga kanthi pesen sing relevan uga saya cepet. Paling penting, cookie pihak katelu wis ilang, lan kemampuan kanggo target utawa ngubungake iklan ing piranti seluler saya rumit. Pariwara TV Linear mudhun, amarga pamirso pindhah menyang sumber konten liyane.

Lan undang-undang lan kesadaran anyar babagan privasi pangguna wis nggawe idin lan anonim pangguna dadi inti penting ing koleksi data utawa manajemen identitas.

OMNA nyintesis miliaran interaksi sing kalebu udakara 500 pengenal kanggo saben profil. Yen para pemasar pengin nyelehake ing ngisor Grafik Identitas sing komprehensif, dheweke bisa ngakses grafik konstituen: luwih saka 90 yuta rumah tangga AS ing Grafik IP, luwih saka 1 milyar piranti sing gegandhengan ing Grafik Piranti, lan data babagan maksud lan gerakan lokasi sing terus-terusan dianyari ing Grafik Lokasi.

Alat Pusat

Kaya sing dielingake para pemasar, data saka cookie pihak katelu pancen kurang akurat, lan dadi fragmen wong dadi pola browsing digital utawa interaksi aplikasi seluler sing durung mesthi nggambarake kabeh kapinterane. 

Bentenipun, data pihak katelu lan nomer loro sing dadi inti ing grafik identitas kaya OMNA Stirista sing deterministik lan akurat banget. Minangka integrasi saka macem-macem data dhewe, grafik kaya kasebut menehi gambaran luwih lengkap babagan minat lan demografi wong utawa omah.

Ora nggumunake, yen grafik identitas wis dadi alat utama kanggo para pemasar ing lingkungan anyar iki.

Iki bisa ngandhani pariwara sing dikirim menyang kluwarga tartamtu kanthi TV sing kasambung (CTV) ekosistem siaran, kabel, lan Over-the-Top (OTT) layanan streaming. Lingkungan CTV ora duwe akses menyang cookie lan intine kebon sing tembok lan kepentingan para pamirsa bisa ditemtokake liwat macem-macem lapisan data identitas ing grafik identitas.

Grafik identitas uga bisa nuntun pariwara utawa olahpesen liyane menyang piranti seluler anggota kluwarga, utawa iklan lan konten sing dikirim menyang pangguna asli ing situs web merek. 

Kacepetan Urip

Kanthi akeh jinis piranti lan platform sing kasedhiya kanggo konsumen, salah sawijining masalah paling gedhe sing diadhepi para pemasar yaiku ngirim pesen sing relevan ing saluran interaksi - nanging mbatesi frekuensi supaya para pamirsa ora krasa bombong. Kajaba iku, ana masalah kanggo menehi pengaruh saka pesen utawa kampanye tartamtu babagan tuku pungkasan, kanggo ngevaluasi efektifitas belanja pemasaran sing diwenehake.

Cara paling apik kanggo nindakake iku yaiku kanthi ngerteni kluwarga utawa individu ing piranti apa wae lan ing kasunyatan, liwat grafik identitas sing lengkap lan paling anyar. OMNA ngidini merek nduwe data pihak pertama dhewe babagan pelanggan lan pengunjung kurang saka 24 jam, cocog lan ningkatake profil karo data OMNA supaya merek ngerti luwih akeh babagan akeh dhewe.

Nalika pandemi surut, para pemasar saiki ngarahake data konsumen sing anyar lan anyar. Grafik identitas kaya OMNA minangka alat penting kanggo navigasi syarat target lan atribusi para pengiklan lan relevansi lan panjaluk privasi para konsumen, kanthi kacepetan sing nggambarake kacepetan urip. 

Klik ing kene kanggo informasi luwih lengkap babagan OMNA

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.