Stipple: Gambar sing Cerdas lan Interaktif

ketemu ketiban

Apa yen sampeyan bisa ngirim gambar menyang situs web utawa blog, nggawe interaktif, lan nggunakake lan menehi tag lelungan nalika disalin saka situs sampeyan lan disimpen menyang situs liyane? Sampeyan bisa nindakake iki saiki kanthi Kesandhung. Stipple uga ngidini informasi panggunaan liwat Analytics paket Mouseover gambar ing ngisor iki kanggo ndeleng tumindak Stipple!

Sampeyan bisa ndeleng tag interaktif sing ditambahake ing gambar kantor iki - pemetaan, Facebook, Twitter, lan uga tag blanja sing bisa tuku bukuku. Salah sawijining perkara sing dakkarepake Stipple bisa dimanfaatake kanthi efektif saka sudut pandang Pemasaran yaiku nerbitake infografis! Kemampuan kanggo nambah callout lan ngetutake panggunaan infographic bakal migunani banget kanggo organisasi apa wae.

Mesin menehi tag lan manajemen gratis lan dibangun minangka aplikasi berbagi sosial.
Manajemen Gambar Stipple

Here's a video overview of the technology:

Kesandhung duwe plugin sing digawe kanggo WordPress lan sistem manajemen konten liyane kanggo nyinkronake lan mbukak gambar kanthi otomatis saka blog sampeyan.

Stipple bakal digunakake ing gambar saka Critics' Choice Movie Awards. Ing kemitraan karo Wong, fans can explore and shop the ‘Films and Fashions' of the red carpet through PEOPLE.com's coverage of the Critics' Choice Movie Awards. Stipple's interactive technology will enable fans to learn more about the stars, their films, and styles. The Critics' Choice Movie Awards will be held on Thursday, January 10, at 8pm EST. The red carpet pre-show begins at 6pm EST.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.