Stipple: Gambar sing Cerdas lan Interaktif

ketemu ketiban

Apa yen sampeyan bisa ngirim gambar menyang situs web utawa blog, nggawe interaktif, lan nggunakake lan menehi tag lelungan nalika disalin saka situs sampeyan lan disimpen menyang situs liyane? Sampeyan bisa nindakake iki saiki kanthi Kesandhung. Stipple uga ngidini informasi panggunaan liwat Analytics paket Mouseover gambar ing ngisor iki kanggo ndeleng tumindak Stipple!

Sampeyan bisa ndeleng tag interaktif sing ditambahake ing gambar kantor iki - pemetaan, Facebook, Twitter, lan uga tag blanja sing bisa tuku bukuku. Salah sawijining perkara sing dakkarepake Stipple bisa dimanfaatake kanthi efektif saka sudut pandang Pemasaran yaiku nerbitake infografis! Kemampuan kanggo nambah callout lan ngetutake panggunaan infographic bakal migunani banget kanggo organisasi apa wae.

Mesin menehi tag lan manajemen gratis lan dibangun minangka aplikasi berbagi sosial.
Manajemen Gambar Stipple

Mangkene ringkesan video babagan teknologi:

Kesandhung duwe plugin sing digawe kanggo WordPress lan sistem manajemen konten liyane kanggo nyinkronake lan mbukak gambar kanthi otomatis saka blog sampeyan.

Stipple bakal digunakake ing gambar saka Penghargaan Film Pilihan Kritikus. Ing kemitraan karo Wong, penggemar bisa njelajah lan toko 'Film lan Fashion' karpet abang liwat Liputan PEOPLE.com babagan Penghargaan Film Pilihan Kritikus. Teknologi interaktif Stipple bakal ngidini para penggemar sinau luwih akeh babagan bintang, film, lan gaya. Penghargaan Film Pilihan Kritikus bakal dianakake dina Kamis, 10 Januari, jam 8 wengi EST. Pre-show karpet abang diwiwiti jam 6 sore EST.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.