Pesen Stiker Khusus ing 2 Menit nganggo Mule Stiker

mule stiker

Kolega aku wis ngerti babagan iki, ing jaman saiki, DK New Media ora duwe stiker keren kanggo disebarake menyang klien, kanca lan acara jejaring. Wis pirang-pirang taun aku ora masang stiker ing laptop nanging aku isih ndeleng wong-wong mau, mula dakkira luwih becik nggunakake wektu kasebut.

Panelusuran cepet nggawe pilihan situs cetak angel sing duwe jutaan pilihan. Banjur aku weruh iklan kanggo Mule Stiker. Aku ngeklik link lan sawetara menit mengko stikerku wis pesen. Dheweke bakal ngirim bukti sajrone 24 jam lan stiker sawetara dina mengko!

Mule Stiker nawakake stiker die cut, stiker bunder, stiker persegi panjang, stiker persegi, stiker oval, stiker bumper, lembaran stiker, stiker potong, stiker pojokan dibunderaké utawa stiker bening. Dheweke uga nawakake kulit laptop lan smartphone!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.