Wawancara karo Steven Woods: Bahasa Awak Digital

basa awak digital

Bahasa Awak DigitalWingi awan aku seneng nggawe sing pertama Podcast Google Voice karo Steven Woods, CTO saka Eloqua lan penulis Bahasa Awak Digital. Google Voice ngidini sampeyan ngrekam telpon mlebu (pencet 4 kanggo miwiti lan mungkasi ngrekam) banjur nyelehake langsung ing kothak mlebu Google Voice. Aku ngira iki minangka cara sing apik kanggo miwiti nindakake audio ing situs iki!

Aku nyimpang. Aku ketemu Steven lan duwe kesempatan kanggo lungguh ing panel karo dheweke ing KTT Pemasaran Online. Seneng banget ngrembug bukune, kepiye pemasaran wis berkembang lan kepiye para pemasar ganti saka kreatif dadi jinis kepribadian sing analitis. Urip karo wawancara ...

[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/podcast/steve-woods.mp3]
Yen sampeyan ora bisa ndeleng pamuter, klik menyang kiriman kanggo ngrungokake wawancara karo Steven Woods.

Premis ing basa Digital Body yaiku para pemasar kudu miwiti ngawasi online basa awak para pembeli kanggo komunikasi kanthi efektif. Kita nindakake iki kanthi obrolan saben dina kanthi komunikasi pasuryan. Kita nggunakake basa awak sing alus lan nyetel cara terus ngomong karo wong kasebut. Nanging, iki durung bisa ditindakake kanthi efektif kanthi online. Akeh perusahaan sing ora ngerteni kepiye cara pembeli utawa liwat situs web ... dheweke terus nggabungake olahpesen. Iki analogi sing apik banget!

Aku ngira iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo nyathet tinimbang nulis cathetan ing obrolan kita. Ana akeh banget sorotan sing bisa dietung, nanging Steve nyedhiyakake sawetara titik wiwitan sing apik kanggo para pemasar pungkasan wawancara.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.