Steve Jobs: Fokus, Visi, Desain

buku tugas steve

Ing podcast Jumuah kita ngrembug babagan buku paling apik sing wis diwaca taun iki, lan sing paling disenengi yaiku favoritku Steve Jobs. Akhir-akhir iki aku ora maca akeh - matur nuwun sanget Jenn kanggo tuku buku kanggo aku!

buku tugas steveBuku kasebut dudu festival sing disenengi kanggo Jobs. Nyatane, aku mikir bisa menehi gambaran sing seimbang yen kekurangan Jobs minangka masalah kendali tirani. Aku ngomong tyrannical amarga pengaruh kasebut nyebabake kesehatan, kulawarga, kanca, karyawan lan bisnis. Umume wong ndeleng Apple kanthi gumun ... minangka salah sawijining perusahaan paling terkenal ing planet iki. Nanging, ana kekurangan ... Apple tau mrentah dadi pimpinan ing industri PC lan banjur ngilangi pijakane.

Cukup kanggo sing negatif ... Pakaryan pancen manungsa sing unik. Fokus lan visine laser, dikombinasikake karo rasa desaine sing ora kompromi saestu ndadekake perusahaane unik. Pakaryan ngowahi industri komputer desktop, industri percetakan desktop, industri musik, industri film animasi, industri telpon lan saiki industri tablet. Ora mung desain, dheweke pancen ngowahi cara makarya ing bisnis kasebut.

Aku dadi salah sawijining kritikus nalika Apple ujar manawa mbukak toko ritel. Aku ngira iku kacang ... apamaneh amarga Gateway ora bisa mandhegani. Nanging sing aku ora ngerti manawa toko ritel dudu babagan adol produk, yaiku babagan nampilake produk kaya sing dikarepake Jobs kanggo ditampilake. Yen sampeyan durung nate menyang toko Apple, mesthine kudu mriksa. Sanajan sampeyan mung tuku Buy Best, sampeyan bakal bisa ndeleng cara Apple tampil beda.

Walter Isaacson minangka juru dongeng sing apik tenan lan aku nemplek buku nalika dakbukak. Ana karikatur Proyek sing kabeh kita deleng, nanging buku kasebut duwe detail sing luwih luar biasa liwat wawancara karo wong-wong sing ana ing ruangan sing padha. Dudu yen buku kasebut tanpa cacat. Forbes bubar nyebarake sing beda banget crita babagan kampanye Think Beda.

Secara pribadi, pesen sing daklakoni saka buku yaiku supaya sukses bisa diduweni nalika sampeyan tanpa kendhat nggayuh visi. Aku rumangsa yen bisnis dhewe mung sukses kaya kepiye menehi layanan gedhe marang para klien. Aku ora yakin manawa aku gelem ngorbanake akeh gaweyan kaya ing Proyek. Ing pangertene, dheweke bisa uga menang akeh pertempuran, nanging aku ora yakin dheweke menang perang kasebut.

Aku seneng ngrungokake pikirane babagan buku!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.