Steve Jobs: Infographic

steve pratinjau infografis

Aku ngerti manawa iki ora ana gandhengane karo pemasaran, nanging aku penggemar Apple kaya aku kudu nerbitake Steve Jobs Infographic iki. Aku wis nulis cathetan babagan pikiranku Patine Steve Jobs, lan kita nindakake a Zoomerang survey sing nuduhake wong yaiku optimis babagan masa depan Apple.

Infographic iki saka Donya Infographic nyedhiyakake riwayat rinci babagan Steve Jobs lan Apple. Wis apik tenan!
lowongan kerja steve infographic

Majalah kabel uga wis dirilis Ebook ing antologi Steve Jobs sing metu ing iPad, Kindle, lan Nook Color.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.