8 Langkah Kanggo Nggawe Kaca Landing sing Efektif

Landing Pages

The landing page minangka salah sawijining dhasar dhasar sing bakal mbantu pelanggan navigasi liwat perjalanan para panuku. Nanging apa sejatine? Lan sing luwih penting, kepiye cara nggawe bisnis kanthi khusus?

Cekake, an kaca dhasar sing efektif dirancang kanggo nggawe calon pelanggan njupuk tindakan. Iki bisa uga kanggo ndhaptar dhaptar email, ndhaptar acara sing bakal teka, utawa tuku produk utawa layanan. Nalika target awal bisa uga beda, asile padha. Lan kanggo ngowahi klien dadi pelanggan sing mbayar.

Saiki kita wis nemtokake apa sing diarani landing page, ayo guneman babagan faktor sing ana solusi desain web sing apik. Mangkene langkah-langkah sing bisa ditindakake supaya kaca landas sampeyan ora bisa ditolak.

Langkah 1: Netepake Pemirsa Target

Sadurunge miwiti nulis, sampeyan kudu ngerti babagan target target sampeyan. Gawe persona pelanggan kanthi menehi atribut tartamtu kayata umur, jenis kelamin, derajat pendidikan, pendhudhukan, penghasilan saben wulan, lan liya-liyane.

Kanthi nindakake iki, sampeyan bakal bisa ngatur pesen kanthi jelas, ngatasi titik nyeri tartamtu, lan negesake mupangate produk sampeyan. Sawise nemtokake pamirsa, terusake langkah sabanjure.

Langkah 2: Gunakake Law of Reciprocity

Psikolog sosial nyebutake fenomena iki minangka dorongan jero kanggo males kabecikan saben ana wong sing nindakake tumindak sing apik kanggo sampeyan. Sampel gratis, laporan rinci, utawa uga dhaptar priksa panulisan salinan mung sawetara hadiah sing digunakake perusahaan kanggo nggunakake taktik iki kanthi efektif.

Dadi ayo ngomong sampeyan nyoba entuk email pelanggan utawa supaya dheweke langganan mailing list. Sampeyan bisa menehi janji babagan proposal sing regane dhuwur supaya bisa ditindakake. Lan yen sampeyan menehi barang sing terkenal, mula bakal nganggep yen sing sampeyan tawakake luwih apik.

Langkah 3: Tulis Judhul lan Subheadline sing Menarik

Judhul minangka kunci utama kanggo nggulung pelanggan; sirah-turner sing narik kawigaten. Sampeyan kudu nemokake kanthi jelas lan ringkes. Kangge, subheadline nyedhiyakake rincian babagan produk utawa layanan sampeyan supaya klien tetep ngerti lan ngerti luwih akeh.

Nalika nulis kalorone, coba ganti fitur sampeyan dadi mupangat. Contone, yen sampeyan adol smartphone sing umure batere dawa, aja ngomong babagan mAh (milliampere-hour). Nanging, ucapake "Binge-nonton acara Netflix favorit sekaligus." Kanthi cara iki, sampeyan ngandhani babagan carane produk kasebut bisa mengaruhi panguripan pamirsa lan ngatasi titik rasa sakit sajrone urip.

Langkah 4: Nyedhiyakake Bukti Sosial

Bukti sosial minangka elemen penting ing kaca kebangkrutan amarga nuduhake calon pelanggan manawa wong wis entuk manfaat saka fitur produk sampeyan. 

88% konsumen percaya karo review pangguna uga minangka rekomendasi pribadi.

HubSpot

Dadi coba entuk testimoni saka pelanggan sing seneng lan delengen tingkat konversi sampeyan munggah. Sawise kabeh, masarakat cenderung ngetutake komplotan kasebut. Lan nalika komplotan wis wareg, klien potensial bakal nyoba supaya bisa dadi bagean saka pengalaman.

Langkah 5: Ngatasi Poin Nyeri Vistors lan Cara Ngilangake

Dadi, sampeyan adol program olahraga ing omah kanggo pamula. Salah sawijining rasa sakit ing kene yaiku klien sampeyan bisa uga duwe masalah kapercayan sing tuwuh saka bobote. Mungkin dheweke duwe masalah nalika pas klambi lan iki nyebabake urip sosiale.

Saiki, tugas sampeyan nggawe kaca kebangkrutan sing nyorot titik nyeri iki banjur ngilangi nggunakake layanan sampeyan. Judhul sampeyan bisa uga katon kaya:

Goleki tokoh goyang ing omah sing nyenengake. Or Siapke pantai kanggo musim panas.

Sampeyan banjur bisa ngetutake iki kanthi subheadline sing menarik:

Program olahraga ing omah iki dirancang kanggo nyuda sampeyan tanpa gumantung karo peralatan, obat-obatan, utawa peralatan mewah. Sampeyan mung butuh wektu, motivasi, lan tlatah sing konsisten.

Langkah 6: Pengunjung Langsung Kanggo Tindakan

Sawise nggabungake elemen sing kasebut ing ndhuwur, saiki saiki sampeyan nggawe Call to Action. Kudu ringkes, katon lan nggunakake basa persuasif. Ayo tetep karo program olahraga ing omah minangka conto.

Tinimbang netepake umum ngirim tombol kanggo njaluk email, sampeyan bisa menehi rempah-rempah kanthi matur Gabung karo kru or Mulai saiki ngobong lemak iku. Sampeyan uga kudu nggunakake grafis sing memikat supaya pelanggan langsung menyang ajakan-ajakan (CTA). Apa maneh, gunakake warna sing kontras kanggo mbantu nggawe tombol menonjol.

Langkah 7: Tes, Tes, Tes… Kabeh

Mesthine, sampeyan isih kudu nindakake tes A / B kanggo nambah tarif konversi. Coba kabeh… saka aspek desain, gambar, fonts, judhul, subheadline, gambar, tombol, ajakan-tumindak… kabeh. Nggawe strategi landing page ora bakal rampung tanpa strategi tes.

Nguji pirang-pirang kaca menyang macem-macem personas lan piranti sing tuku uga strategi sing apik. Yen strategi B2B, kayata, sampeyan pengin duwe kaca landas sing digawe khusus kanggo saben industri sing dilayani. Utawa yen minangka kaca kebangkrutan sing fokus karo konsumen, sampeyan bisa nggawe khusus konten lan perumpamaan miturut umur, jenis kelamin, lokasi.

Langkah 8: Gunakake Platform Landing Page

Ngrancang kaca landas sing efektif ora mbutuhake upaya utawa wektu nalika sampeyan duwe solusi kaca landas sing bener. Solusi kaca pendaratan ngidini sampeyan nggawe kaca landas sing apik kanthi kemampuan nduplikat, nyoba, nggabungake, lan nyunting kanthi gampang.

Deloken Instapage, iki solusi kaca landas sing gampang digunakake sing bakal nguatake sampeyan ngetrapake tips saka artikel iki!

Mulai Nyoba utawa Entuk Demo Instalase

Saka Pelanggan Potensial nganti Penggemar Raving

Kaca kebangkrutan sing menarik bisa nambah tarif konversi lan mbantu bisnis sampeyan luwih cepet. Kanthi ngetutake langkah-langkah ing ndhuwur, sampeyan bakal nambah efektifitas kaca kebangkrutan saka get-go lan nyuda wektu sing disetel. Elinga yen sampeyan terus ngetrapake nilai ing ndhuwur kabeh perkara lan sampeyan bakal nggawe klien potensial dadi penggemar sing cepet banget. 

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Instapage!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.