5 Langkah Nggawe Strategi Pemasaran Konten sing Menang

Menang Strategi Pemasaran Konten

Pemasaran konten minangka cara sing paling cepet berkembang lan paling efektif kanggo pasar bisnis sampeyan, nanging nggawe strategi sing menang bisa dadi angel. Umume pemasar konten berjuang karo strategi amarga ora duwe proses sing jelas kanggo nggawe. Dheweke mbuwang wektu kanggo taktik sing ora bisa digunakake tinimbang fokus ing strategi sing bisa ditindakake. 

Pandhuan iki njelasake 5 langkah sing sampeyan butuhake kanggo nggawe strategi pemasaran konten sing menang dhewe supaya sampeyan bisa ngembangake bisnis online. 

Pandhuan Langkah demi Langkah kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Konten sing Efektif Kanggo merek sampeyan

Langkah 1: Setel Misi lan Tujuan Sampeyan

Babagan pisanan sing kudu ditindakake yaiku njlentrehake misi lan tulisake tujuan sampeyan. 

Iki bakal nuntun ora mung strategi iki nanging uga kabeh strategi liyane sing bakal dikembangake ing mangsa ngarep.

Mikir ing cara iki, ahli saka agensi marketing terpadu layanan lengkap setuju yen nyetel gol minangka langkah pertama sing paling penting ing strategi pemasaran konten sampeyan.  

Sampeyan ora bisa mutusake carane nggawe konten sing menarik yen sampeyan ora ngerti apa sing arep digayuh.

Tujuan sampeyan beda karo pernyataan misi amarga fokus ing tumindak lan asil tartamtu, kayata nambah keterlibatan pelanggan utawa ngarahake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Tujuan Apa Sampeyan Kudu Nggawe?

Tujuan sampeyan bisa nambah lalu lintas sakabèhé menyang situs web, ngarahake luwih akeh pengunjung saka mesin telusur, utawa ngowahi luwih akeh timbal menyang pelanggan. 

Utawa sampeyan bisa uga pengin fokus ing tumindak tartamtu kaya nambah jumlah pelanggan utawa nggawe wong nuduhake konten sampeyan ing media sosial.

Strategi sing apik kalebu ora mung misi nanging uga tujuan sing spesifik, bisa diukur, bisa digayuh lan cocog karo bisnis sampeyan.

Contone, yen sampeyan ngeset misi dadi pemain nomer siji ing industri sampeyan sajrone limang taun, iki bisa nggawe tekanan gedhe kanggo sampeyan lan wong liya ing perusahaan sampeyan. 

Tujuan iki gedhe banget, meh ora bisa digayuh. 

Dadi, sampeyan bisa uga pengin nyetel gol sing luwih cilik kanggo taun pisanan, kayata tikel kaping pindho jumlah pelanggan ing setahun utawa nganti $ 1 yuta ing revenue.

Langkah 2: Ngerti Pemirsa Sampeyan lan Ing Endi Lagi

Sampeyan ora bisa nggawe strategi pemasaran sing efektif yen sampeyan ora ngerti sapa sing sampeyan coba tekan lan kenapa dheweke bakal peduli karo apa sing bakal sampeyan ucapake.

Ngerteni pamirsa sampeyan ora mung babagan ngerti jumlah wong lan kepiye profil demografi. 

Iki minangka titik wiwitan sing apik, nanging sampeyan uga kudu mikir babagan apa sing ndadekake saben anggota grup target sampeyan unik.

Cara sing paling apik kanggo nindakake iki yaiku nliti masalah sing diadhepi saben dina lan pitakonan sing dicoba dijawab.

  • Pitakonan apa sing ditakoni klompok target sampeyan?  
  • Masalah apa sing sampeyan rampungake? 
  • Apa jenis konten sing ditemokake migunani lan informasi apa sing bakal dadi sampah wektu?

Kepiye carane sampeyan bisa nggawe konten sing ora mung menehi jawaban sing digoleki nanging uga menehi tambahan, kayata wawasan sing migunani utawa tip sing migunani?

Langkah 3: Entuk paling apik saka Tim Sampeyan

Kanthi pangerten sing apik babagan pamirsa lan tujuan sampeyan wis jelas, wektune kanggo njaluk masukan saka kabeh wong ing organisasi sampeyan sing duwe keahlian sing bakal mbantu sampeyan sukses.

Ora mung kudu melu departemen liyane kaya marketing utawa hubungan masyarakat nanging uga dhukungan pelanggan lan dodolan.

Kabeh wong iki nduweni akses menyang informasi sing sampeyan butuhake. 

Wong dodolan ngerteni saka pelanggan apa masalah lan keprihatinan sing paling gedhe. 

Staff dhukungan pelanggan bisa menehi pitutur marang sampeyan fitur apa sing paling kerep dijaluk pelanggan.

Coba iki minangka sesi brainstorming - kumpulake kabeh gagasan, wawasan lan saran bebarengan banjur njupuk wektu kanggo nliti kanthi ati-ati sadurunge nggawe keputusan pungkasan. 

Apa sing katon kaya ide sing apik ing wiwitan bisa uga ora apik yen sampeyan njupuk wektu kanggo mikir.

Langkah 4: Ngerti Pemirsa Sampeyan lan Cara Nggayuh

Sawise sampeyan entuk pangerten babagan sapa pamirsa, utawa paling ora klompok target potensial, mula sampeyan kudu ngerti kepiye carane nggunakake informasi online - utamane, kepiye dheweke luwih seneng nampa konten saka bisnis sampeyan.

Akeh bisnis duwe lalu lintas web lan penggemar media sosial luwih akeh tinimbang sing bisa ditindakake amarga nggawe konten sing padha kanggo kabeh wong. 

Iki mung nggampangake pesaing kanggo nggayuh wong sing kasengsem ing produk utawa layanan tinimbang sampeyan.

Dadi, apa sing kudu sampeyan lakoni?

Temokake saluran sosial endi sing paling akeh digunakake para pamirsa lan ing ngendi bisa ditemokake. Ngenali sapa sing dadi penggemar, pengikut lan pelanggan pesaing sampeyan.

Nggawe rencana carane melu karo wong-wong mau. Yen ana potongan konten sing ditampa kanthi apik, banjur fokusake nggawe luwih akeh jinis kasebut. 

Yen ana subyek utawa tema tartamtu sing sampeyan ngerti target pamirsa sing kasengsem, banjur fokusake nggawe konten liyane babagan tema kasebut.

Langkah 5: Nggawe Konten Apik

Salah sawijining tantangan paling gedhe sing dialami pemilik bisnis yaiku ngerti carane nggawe konten sing menarik lan migunani tanpa mbuwang wektu utawa dhuwit.

 Kanthi kabeh alat marketing sing ditawakake, sampeyan bisa digodha kanggo cepet-cepet lan nyoba saben siji.

Masalah karo pendekatan iki yaiku ora bisa. 

Sampeyan pungkasane mbuwang wektu akeh banget kanggo nyoba ngatur kabeh kegiatan sing sampeyan ngasilake nanging mung sethithik wektu nggawe konten sing bakal mbantu bisnis sampeyan tuwuh.

Solusi?

Gawe tanggalan konten sing nggatekake kegiatan pemasaran liyane sing sampeyan lakoni, kayata kampanye email utawa kegiatan media sosial. 

Aja repot-repot nggawe konten kajaba minangka bagean saka jadwal - banjur tetep ing rencana kasebut lan aja nyimpang saka iku, sanajan nggodho kanggo nindakake perkara liya.

Strategi Konten Menang

Ana akeh alasan kenapa nggawe strategi konten kanggo bisnis sampeyan bisa migunani banget. 

Ora mung bakal menehi gambaran sing jelas babagan apa sing kudu sampeyan lakoni lan kepiye nggayuh tujuan sampeyan, nanging uga pira wektu lan gaweyan kanggo nggayuh.

Penting kanggo elinga yen proses kasebut ora bakal rampung - nalika siji tujuan wis tekan, wektune kanggo miwiti ndeleng sabanjure. 

Lan yen sampeyan wis entuk target kasebut, gunakake sawetara wektu kanggo ndeleng luwih maju lan rencanakake kepiye bisnis sampeyan bakal terus berkembang yen target kasebut wis diraih.