Lima Langkah Sampeyan Bisa Njupuk Dina iki kanggo Ngunggahake Penjualan Amazon

Tuwuh Sales Amazon

Musim blanja anyar mesthi ora khas. Sajrone pandhemen bersejarah, para pembeli ninggalake toko bata-lan-mortir, kanthi lalu lintas mlaku Black Friday mudhun luwih saka 50% taun-taun. Ing kontras, dodolan online mundhak, utamane kanggo Amazon. Ing 2020, raksasa online kacarita sing bakul independen ing platform wis dipindhah $4.8 yuta barang dagangan ing Black Friday lan Cyber ​​Monday - munggah 60% saka taun sadurunge.

Sanajan urip bali normal ing Amerika Serikat, ora ana indikasi manawa para pembeli bakal bali menyang mall lan toko eceran mung kanggo pengalaman. Mesthine kabiasaan konsumen wis owah kanthi permanen, lan dheweke bakal bali menyang Amazon kanggo akeh blanja. Nalika para pemasar ing endi wae wiwit ngrancang strategi taun iki, platform iki kudu dadi peran utama.

Sade Ing Amazon Kritis

Taun kepungkur, luwih saka setengah saka kabeh dodolan e-commerce liwat Amazon.

PYMNTS, Amazon Lan Walmart Meh Diikat Ing Penjualan Eceran Setaun Penuh

Dominasi pasar kasebut tegese para penjual online kudu njaga kehadiran ing platform kasebut kanggo ngrebut maneh sawetara lalu lintas (lan revenue) sing bakal ilang. Nanging, sade ing Amazon teka karo biaya lan ngelu unik, nyegah akeh adol kanggo ndeleng asil sing dikarepake. Bisnis kudu duwe rencana game sing dirampungake sadurunge supaya bisa bersaing ing pasar Amazon. Untunge, ana langkah konkrit sing bisa ditindakake dina iki sing bakal nambah dodolan Amazon:

Langkah 1: Ngapikake Ngarsane Panjenengan

Panggonan sing apik kanggo miwiti proyek iki yaiku ngidini produk sampeyan sumunar. Yen sampeyan durung nyiyapake toko Amazon, iki minangka langkah pertama sing penting. Toko Amazon sampeyan sejatine minangka situs web mini ing ekosistem Amazon sing luwih amba ing ngendi sampeyan bisa nampilake kabeh baris produk lan entuk kesempatan cross-sell lan upsell anyar karo pangguna sing nemokake merek sampeyan. Kanthi mbangun situs Amazon sampeyan, sampeyan uga bakal siyap kanggo njupuk kauntungan saka produk lan fitur anyar nalika diluncurake.

Ing wektu sing padha, sampeyan kudu fokus kanggo nganyari utawa ngleksanakake konten A + kanggo kabeh dhaptar Amazon sampeyan, yaiku fitur gambar sing abot ing kaca detail produk. Produk sampeyan bakal narik kawigaten karo konten A + lan duwe rasa merek sing konsisten. Sampeyan uga bakal weruh ngedongkrak ing tingkat konversi sing nggawe gaweyan ekstra worth wektu sampeyan. 

Langkah 2: Nggawe Produk Sampeyan Luwih Bisa Didol

Nalika nggawe produk sampeyan katon atraktif mesthi penting, sampeyan uga pengin nggawe manawa produk sampeyan luwih bisa dituku kanggo pangguna Amazon. Kanggo nindakake iki, deleng maneh carane sampeyan nglumpukake produk sampeyan.

Sawetara bakul Amazon milih dhaptar produk kanthi fitur sing beda-beda (sebutake warna utawa ukuran) minangka produk individu. Dadi, tank top ijo cilik sing sampeyan adol bakal dadi produk liyane tinimbang tank top sing padha kanthi ukuran gedhe utawa werna abang. Ana keuntungan kanggo pendekatan iki, nanging ora banget pangguna-loropaken. Nanging, coba gunakake fitur hubungan wong tuwa-anak kanggo nglumpukake produk, supaya bisa ditelusuri. Mangkono, nalika pangguna nemokake tank top sampeyan, dheweke bisa kanthi gampang ngalih ing antarane warna lan ukuran sing kasedhiya ing kaca sing padha nganti bisa nemokake apa sing dikarepake.

Sampeyan uga bisa mriksa dhaptar produk kanggo ngoptimalake carane bakal katon ing asil panelusuran. Amazon ora bakal nuduhake produk kajaba nampilake kabeh tembung telusuran ing endi wae ing dhaptar produk. Kanthi atine, sampeyan kudu nyakup kabeh sing sampeyan ngerti babagan produk lan fitur, bebarengan karo istilah telusuran sing cocog, kanggo ngoptimalake judhul produk, tembung kunci backend, deskripsi lan titik peluru. Mangkono, produk sampeyan bakal katon luwih akeh ing panelusuran. Iki minangka tip saka wong njero: kepiye wong nggoleki produk sampeyan gumantung saka musim. Dadi, manawa nganyari listing sampeyan kanggo njupuk kauntungan saka tren musiman.

Langkah 3: Mulai Nguji Piranti Iklan Anyar

Sawise sampeyan wis ngoptimalake produk, wiwiti nyoba produk lan fitur iklan anyar kanggo dilebokake ing ngarep para panuku sing relevan. Contone, sampeyan saiki bisa nggunakake iklan tampilan sing disponsori kanggo target pamirsa adhedhasar data tuku. Iklan kasebut katon ing kaca rincian produk supaya sampeyan bisa bersaing langsung karo produk sing padha, lan uga bisa ditampilake ing kaca ngarep Amazon. Bonus gedhe kanggo iklan kasebut yaiku ditampilake ing Amazon Display Network, yaiku iklan sing ngetutake pangguna ing internet.

Amazon uga bubar ngluncurake iklan video merek sing disponsori. Grup iklan anyar iki pancen nyenengake amarga umume pangguna Amazon durung nate ndeleng video pop munggah sadurunge, nggawe dheweke narik kawigaten. Dheweke uga nawakake penempatan kaca pisanan, sing penting nalika nimbang 40% panuku ora nate ngliwati kaca pisanan padha mbukak. Saiki, luwih sithik wong sing nggunakake iklan kasebut, mula biaya saben klik sithik banget. 

Langkah 4: Nggawe Promosi Musiman Sampeyan

Promosi sing bener bisa dadi prabédan kanggo ngowahi lalu lintas sing digawe iklan dadi konversi. Yen sampeyan arep nawakake promosi, penting banget kanggo ngunci rincian kasebut ing awal amarga Amazon butuh kabar luwih dhisik supaya bisa disetel ing wektu sing tepat… utamane kanggo Black Friday lan Cyber ​​5. Promosi minangka perkara sing angel lan ora bakal bisa digunakake kanggo saben wong. bisnis utawa produk. Nanging, siji strategi promosi Amazon sing efektif yaiku nggawe bundel virtual sing nggabungake produk sing gegandhengan. Ora mung strategi iki mbantu adol lan adol barang sing padha, nanging sampeyan uga bisa nggunakake kanggo nambah visibilitas kanggo produk anyar sing ora apik.

Langkah 5: Jelajahi Kiriman Amazon

Langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo entuk lompat ing dodolan Amazon yaiku mbangun sampeyan Kiriman Amazon ngarsane. Perusahaan kasebut tansah golek cara anyar kanggo njaga pangguna ing situs kasebut luwih suwe, mula wiwit nyoba karo sisih sosial kanggo blanja. Merek nggawe kaca lan ngirim akeh kaya sing bakal ditindakake ing platform media sosial liyane. Pangguna uga bisa ngetutake merek favorit.

Apa sing nggawe Amazon Posts dadi nyenengake yaiku ditampilake ing kaca detail produk lan kaca produk pesaing. Visibilitas iki ndadekake alat sing apik kanggo entuk eksposur ekstra kanggo merek lan produk sampeyan. Ing sasi sadurunge promosi sampeyan, coba nyoba macem-macem gambar lan pesen kanggo ndeleng apa sing cocog. Sampeyan bisa miwiti proses iki kanthi cepet lan efisien kanthi daur ulang kiriman sing wis digunakake ing Instagram lan Facebook.

Sukses ing Amazon

Muga-muga kita kabeh bisa nikmati taun iki kanthi bebas saka rasa kuwatir lan kahanan sing durung mesthi sing kita alami taun kepungkur. Nanging, apa wae sing kedadeyan, kita ngerti manawa konsumen bakal tambah akeh menyang Amazon kanggo kabutuhan blanja. Pramila sampeyan kudu nggawe platform iki ing ngarep lan tengah nalika sampeyan miwiti ngembangake strategi promosi. Kanthi nindakake sawetara pakaryan strategis saiki, sampeyan bakal ana ing papan sing apik kanggo ndeleng musim paling sukses ing Amazon.