3 Langkah Strategi Digital Kuat kanggo Penerbit sing Nggawe Keterlibatan & Pendapatan

PowerInbox Jeeng

Amarga konsumen wis saya akeh pindhah menyang konsumsi warta online lan kasedhiya akeh opsi liyane, penerbit cetak wis weruh akeh penghasilane. Lan kanggo akeh wong, angel banget adaptasi karo strategi digital sing sejatine bisa digunakake. Paywalls biasane dadi bencana, nyebabake pelanggan dadi akeh konten gratis. Iklan tampilan lan konten sing disponsori wis mbantu, nanging program sing didol langsung kanthi intensif tenaga kerja lan larang regane, saengga ora bisa entuk ewonan penerbit ceruk cilik. 

Nggunakake jaringan iklan kanggo inventaris isi otomatis wis sukses, nanging iki gumantung banget karo cookie kanggo target penonton, nggawe patang alangan gedhe. Pisanan, cookie durung nate akurat banget. Iki khusus kanggo piranti, mula ora bisa mbedakake macem-macem pangguna ing piranti sing dituduhake (kayata tablet sing digunakake dening sawetara anggota kluwarga), sing tegese data sing dikumpulake keruh lan ora akurat. Cookie uga ora bisa ngetutake pangguna saka siji piranti menyang piranti liyane. Yen pangguna ngalih saka laptop menyang ponsel, jejak cookie bakal ilang. 

Kapindho, cookie ora milih. Nganti saiki, cookie nglacak pangguna kabeh tanpa idin, lan paling asring tanpa ilmu, nambah masalah privasi. Katelu, blocker iklan lan browsing pribadi nggawe kibosh ing pelacakan adhedhasar cookie minangka laporan media babagan cara panggunaan perusahaan - utawa nyalah gunakake, kayadene kedadeyan - data pamirsa ngilangi kepercayaan, nggawe pangguna dadi curiga lan ora nyaman. Lan pungkasane, larangan anyar cookie pihak katelu dening kabeh browser utama wis nggawe cookie jaringan iklan sing akeh lan ilang. 

Sauntara kuwi, para penerbit uga ngupayakake nggunakake jaringan sosial kanggo ngasilake penghasilan - utawa bisa uga luwih akurat, jaringan sosial wis nguntungake para penerbit. Platform kasebut ora mung nyolong bagean gedhe saka mbuwang iklan, nanging uga nyurung konten penerbit saka newsfeed, ngrampok kesempatan para penerbit supaya bisa nyedhaki pamirsa.

Lan pukulan pungkasan: lalu lintas sosial yaiku lalu lintas rujukan 100%, sing tegese yen pangguna ngeklik situs penerbit, penerbit duwe akses nol menyang data pangguna. Amarga ora bisa ngerti pengunjung sing dirujuk, ora bisa sinau kepinterane lan nggunakake ilmu kasebut kanggo nyedhiyakake luwih saka apa sing dikarepake supaya bisa tetep terlibat lan bali. 

Dadi, apa sing kudu ditindakake penerbit? Kanggo adaptasi karo kasunyatan anyar iki, para penerbit kudu luwih ngontrol hubungan pamirsa lan nggawe sambungan siji-sijine sing kuwat tinimbang ngandelake pihak katelu. Mangkene carane miwiti karo strategi digital telung langkah sing ndayani penerbit lan ngasilake penghasilan anyar.

Langkah 1: Duwe Pemirsa

Duwe pamirsa. Aja gumantung karo pihak katelu kaya cookie lan saluran sosial, luwih becik fokus nggawe basis pelanggan dhewe liwat dhaptar kanggo buletin email. Amarga wong arang nate nuduhake alamat email, lan padha karo kabeh piranti, email minangka pengenal unik sing luwih akurat lan efektif tinimbang cookie. Lan ora kaya saluran sosial, sampeyan bisa sesambungan karo pangguna kanthi langsung liwat email, kanggo ngilangi wong tengah kasebut. 

Kanthi keterlibatan langsung iki, sampeyan bisa miwiti nggawe gambaran sing luwih lengkap babagan sing dikarepake para pangguna kanthi nglacak prilaku lan sinau kepinterane malah ing piranti lan saluran. Lan, amarga email wis milih kabeh, pangguna kanthi otomatis menehi idin supaya sampeyan bisa sinau prilaku, mula ana kapercayan sing luwih dhuwur. 

Langkah 2: Saluran Sing Diduweni Nganggo Saluran Pihak katelu

Gunakake saluran langsung kaya email lan notifikasi push kanggo melu supaya pelanggan luwih becik tinimbang sosial lan telusuran. Maneh, kanthi sosial lan telusuran, sampeyan nggawe pihak katelu ngontrol hubungan pamirsa. Penjaga gerbang iki ora mung nguwasani penghasilan iklan nanging uga data pangguna, saengga sampeyan ora bisa sinau babagan sing disenengi lan kepinterane. Ngalih fokus menyang saluran sing sampeyan kontrol tegese uga ngontrol data pangguna.

Langkah 3: Kirim Konten sing Disesuaikan, Disesuaikan

Saiki sampeyan ngerti luwih lengkap babagan sing dikarepake saben pelanggan, sampeyan bisa nggunakake saluran kasebut kanggo ngirim konten sing dipersonalisasi kanggo saben individu. Daripada email utawa pesen batch-and-blast, kabeh ukuran sing dikirim menyang saben pelanggan, ngirim konten sing disesuaikan wis kabukten luwih efektif kanggo melu pelanggan lan nuwuhake hubungan sing tetep. 

kanggo Game GoGy, platform game online, ngirim kabar push khusus dadi bagean penting saka strategi keterlibatan sing sukses.

Kemampuan kanggo ngirim pesen sing bener lan notifikasi sing paling relevan kanggo saben pangguna penting banget. Dheweke lagi golek sing dipersonalisasi, lan popularitas game uga penting banget. Dheweke pengin main apa sing dimainake kabeh wong lan dheweke wis mbantu ngunggahake tarif klik kanthi akeh.

Tal Hen, Pamilik GoGy

Strategi konten sing disesuaikan iki wis digunakake dening penerbit kaya GoGy, Assembly, Salem Web Network, Dysplay lan Almanic Petani menyang:

  • ngirim luwih saka 2 milyar kabar sasi
  • Drive a 25% ngunggahake lalu lintas
  • Drive a 40% nambah tampilan kaca
  • Drive a Tambah 35% penghasilan

Nalika strategi kasebut wis terbukti efektif, sampeyan bisa uga kepengin ngerti:

Sapa sing duwe wektu lan sumber daya kanggo ngirim email khusus lan menehi kabar menyang atusan ewu utawa jutaan pelanggan? 

Ing kono automation mlebu Jeeng dening PowerInbox platform nawakake solusi otomatis lan otomatis kanggo ngirim tandha push lan email khusus menyang pelanggan kanthi gaweyan nol. Dibangun khusus kanggo penerbit, teknologi pembelajaran mesin Jeeng sinau preferensi pangguna lan prilaku online kanggo menehi notifikasi sing relevan, disesuaikan, lan ditargetake sing nyebabake keterlibatan pangguna. 

Saliyane nyedhiyakake solusi kanthi otomatis, kalebu kemampuan kanggo gawe jadwal notifikasi kanggo ngoptimalake keterlibatan, Jeeng malah ngidini penerbit kanggo monetisasi push lan email sing dikirim kanggo nambah aliran penghasilan. Lan, kanthi model nuduhake penghasilan Jeeng, penerbit bisa nambah solusi keterlibatan otomatis kanthi kuat iki kanthi biaya nol.

Kanthi nggawe strategi distribusi konten sing dipersonalisasi nggunakake saluran sing ngidini para penerbit duwe hubungan pamirsa, penerbit bisa ngasilake luwih akeh lalu lintas - lan lalu lintas sing luwih dhuwur - bali menyang kaca dhewe, mula bisa ngasilake luwih akeh. Sinau apa sing disenengi para pamirsa pancen kritis ing proses iki lan sampeyan ora bisa nindakake iku yen sampeyan gumantung karo saluran rujukan pihak katelu. Ngontrol hubungan kasebut karo saluran sing dimiliki minangka cara paling apik kanggo nggawe strategi digital sing nambah pamirsa lan penghasilan.

Kanggo ngerti kepiye Jeeng kanthi otomatis dening PowerInbox bisa mbantu:

Mlebu Demo Dina iki

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.